CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Noi Rochii De Plajă De Lux - Lungi, Vaporoase, Albe Sau Colorate

Actualizat: 27 April, 2024 | Rating:

🎁 Nu ți-ai găsit încă o rochie de plajă pentru vara aceasta? Am făcut o selecție cu cele mai noi modele, detalii feminine, materiale delicate, de lux, văluroase, imprimeuri & culori diferite.

Cele mai noi rochii de plajă de lux - lungi, vaporoase, albe sau colorate

Cum te pregătești pentru plajă? Protecție solară, în primul rând! Mai apoi ai nevoie de minim un costum de baie în culoare favorită, precum și de câteva rochii pentru plajă. Investește în modele de rochii de lux, pentru a le purta pentru următorii ani, fără să te temi că se vor deteriora.
Modelele de rochii de plajă create de brandurile renumite mai prezintă și avantajul de a nu se demoda după anul achiziției.

Rochii de plajă albe, lungi si vaporoase

Eleganța rochiilor de plajă se reflectă în detalii feminine, materiale delicate, văluroase, imprimeuri și culori diferite. Cele într-o singură nuanță, în culori marine (bleu, alb, alb cu dungi) conturează un aspect lejer, romantic. Rochiile lungi, în culori și imprimeuri puternice pot alcătui un outfit perfect, cu un make-up pe măsură. Nu uita că rochiile de plajă nu sunt purtate doar pe timpul zilei, ci pot fi îmbrăcate și pentru plimbările de seară sau pentru a lua masa.


Rochii de firmă pentru femeile care adoptă stilul casual-sport

Dacă îți place să diversifici sau dacă nu te regăsești în stilul romantic pe care îl inspiră rochiile lungi, văluroase, există mai multe variante de rochii de lux sport, casual. Cel mai popular model este rochia tip maiou, fără mâneci, pe lângă corp, care îți asigură lejeritatea mișcărilor. Cât despre lungime, este încă un detaliu de care trebuie să ții cont - care este lungimea care te avantajează și în care te simți confortabil?

Vei găsi modele lungi până deasupra genunchilor, mai scurte sau mai lungi, în diferite culori.



Stil minimalist la plajă - rochii simple, cu imprimeuri colorate

Dacă nu te încadrezi nici în categoria femeilor care poartă rochii elegante, cu imprimeuri, dar nu preferi nici rochiile sport, atunci cele minimaliste, albe sau negre ori în nuanțe de bej, cu un croi simplu, sunt cele care ți se potrivesc.

Pentru a te asigura că te vei simți confortabil pe perioada verii, fie că mergi la mare sau la piscină, fie că te bronzezi în propria grădină, rochiile de plajă sunt un must-have al sezonului cald. Așadar, alege câte un model din fiecare stil, dacă îți place să alternezi, sau alege-le pe cele în care te simți cel mai bine, dacă abordezi o singură zonă stilistică.