CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Tip Sacou - Elegante, Cu Nasturi Aurii, De Purtat Ziua Sau Seara

Actualizat: 28 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți să cumperi rochii tip sacou? Descoperă cea mai nouă colecție de rochii tip sacou. Cumpără o rochie tip sacou ieftină și elegantă în care să strălucești!

Rochii tip sacou - elegante, cu nasturi aurii, de purtat ziua sau seara

Rochii tip sacou negre elegante de seară

De câteva sezoane, rochia tip sacou ocupă un loc aparte în propunerilor stiliștilor, fiind un element vestimentar versatil, atât ca perioadă, cât și ca ocazie de purtare. Așadar, rochia tip sacou are ca sursă de inspirație sacoul masculin, rochiile tip sacou sunt extrem de feminine și sexy, indiferent de tipologie - rochii tip sacou destructurate, oversized. Cele mai multe persoane evită să poarte un anumit articol vestimentar deoarece se întreabă care sunt variantele de purtare potrivite stilului lor predominat. Rochia tip sacou face parte din categoria pieselor vestimentare care pot fi purtate în diferite stiluri, plasând-o deci și în categoria pieselor care nu lipsesc din garderoba pasionatelor de modă.

Rochii tip sacou în culori pastelate de zi

Rochiile tip sacou în culori pastelate de zi sunt cele de care nevoie orice domnișoară sau doamnă să dețină în garderoba sa. O rochie tip sacou în culori pastelate poți face liber ca și cadou pentru ocazia zilei de naștere, de Anul Nou, de Crăciun etc. Este o idee de cadou ideală și sigură, important este să iai mărimea bună. Creaază și dăruiește emoții pozitive cu astfel de cadou. Dar, ai putea face cadou o rochie tip sacou și pentru tine, deoarece tu meriți să fii răsfățată și elegantă, această rochie îți va accentua doar beneficiile corpului tău, iar neajunsurile vor fi ascunse cu succes zi de zi.

Rochii tip sacou roșii

Rochiile tip sacou de culoare roșie sunt extrem de senzuale și extravagante, ele pot fi purtate cel mai adesea la evenimente mai speciale, poți îmbrăca astfel de rochie chiar și la o nuntă, o seară importantă sau în ziua ta. Această rochie va atrage extrem de multă atenție asupra ta, pentru a o completa perfect poți face un make-up mai deosebit cu buzele vopsite cu ruj roșu sau bordo, alege o pereche de pantofi de culoare nude sau roșie pentru a accentua aceast outfit îndrăzneț. O rochie tip sacou o poți face și cadou prietenei, soției, fiicei etc, deoarece sunt în vogă și se așează perfect pe orice tip de corp.

Rochii tip sacou de culoare verde

Rochiile tip sacou au devenit o nevoie stringentă în garderoba fiecărei domnișoare și doamne. Un beneficiu grandios al acestui tip de rochie este faptul că poate fi interpetat diferit, și pentru o cină elegantă, dar și pentru un corporativ la muncă sau chiar pentru a o purta zi de zi la birou. O rochie tip sacou de culoare verde se va asocia perfect cu o pereche de pantofi de culori nude sau chiar culori țipătoare precum roșu, albastru, violet. Pentru o rochie tip sacou verde poți alege un colier minimalistic împreună cu inele și o brățară finuță, care vor completa perfect acest outfit ales de tine.

Rochii albe tip sacou

Adori rochiile care îți pun trupul în evidență? Sezonul acesta poți purta cu încredere la orice petrecere o rochie albă tip sacou. Pentru un look glamorous poți purta sacoul cu o pereche de pantofi stiletto și o pereche de cercei supradimensionați cu cristale. Vei eclipsa pur și simplu audiență și te vei simți adorabil în acest outfit inedit! O rochie perfectă pentru petreceri, zilele speciale din viață ta sau de ce nu chiar pentru cununia ta - albă, simplă și de efect! Un model alb, îți va pune în evidență silueta și va va spori feminitatea, fiind potrivit pentru diverse evenimente pe timp de zi.

Cu ce poți accesoriza rochiile tip sacou?

Rochiile tip sacou sunt cele mai elegante, cele mai stilate și cele mai popularizate modele de rochii, care se așează perfect pe orice tip a corpului și pot fi purtate atât la lucru ca stil business casial, cât și la petreceri sau ca rochie de seară. Ele pot fi îmbrăcate și interpetate în dependență de scopul pe care îl ai. Aceste rochii tip sacou cu nasturi aurii, ar putea fi accesorizate împreună cu un pandativ, important să fie cât mai simplu și cât mai minimalistic, pentru a nu încărca outfit-ul tău. La rochii tip sacou poți alege și brățară elegantă cu inele în același stil, preferabil să fie în culoare aurie.

De câteva sezoane, rochia tip sacou ocupă un loc aparte în propunerilor stiliștilor, fiind un element vestimentar versatil, atât ca perioadă, cât și ca ocazie de purtare. Așadar, rochia tip sacou are ca sursă de inspirație sacoul masculin, rochiile tip sacou sunt extrem de feminine și sexy, indiferent de tipologie - rochii tip sacou destructurate, oversized.

Cum poți purta rochia tip sacou? Cele mai multe persoane evită să poarte un anumit articol vestimentar deoarece se întreabă care sunt variantele de purtare potrivite stilului lor predominat. Rochia tip sacou face parte din categoria pieselor vestimentare care pot fi purtate în diferite stiluri, plasând-o deci și în categoria pieselor care nu lipsesc din garderoba pasionatelor de modă. Pentru a alege combinațiile stilistice potrivite, va trebui să te decizi în privința lungimii și modelului:

- Rochii tip sacou scurte O poți purta pur și simplu, împreună cu o pereche de botine, pantofi sau sandale stiletto, în funcție de anotimp, fie că optezi pentru un model asimetric, strâmt sau larg, de inspirație masculină. O mai poți purta cu un overall din dantelă sau din lycra, această combinație fiind una dintre cele mai apreciate anul trecut.

Am selectat pentru tine cele mai noi modele de rochii tip sacou, un diferite stiluri si culori: 

Dupa cum poti observa, gasesti rochii tip sacou in diferite stiluri (si asta pe langa culori, marimi, lungime) - ne referim la pozitionarea nasturilor, sunt si cu 2,4 sau 6 nasturi, cu prinzatoare tip brosa sau cordon, cu rochia tip creion sau cu fusta destul de larga sau in colturi, pentru orice pasionata de fashion. 

- Rochia tip sacou lungă Este o piesă statement în garderobă, dar este potrivită pentru a fi purtată într-un cadru oficial, nefiind recomandată pentru ținutele office sau pentru purtarea de zi cu zi. O poți purta încheiată la nasturi așa cum îți dorești, poți adăuga o curea pentru a-ți evidenția talia, dar nu aglomera ținuta cu multe accesorii. Unul dintre cele mai apreciate mixuri vestimentare este combinarea unei rochii sacou mini cu o pereche de cizme lungi până la coapse.

Un model aparte de rochie-sacou este reprezentat de rochiile asimetrice. Mai strâmte sau mai largi, croiala acestor modele este potrivită mai multor tipuri de siluetă, adăugând și o notă aparte, comparativ cu modelele clasice.

Ramai o inspiratie in randul prietenelor tale! Click pe rochia sacou preferata pentru detalii si preturi: