CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Lasă-te Inspirată De Aceste Paltoane De Lână, Pentru Femei

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Un palton din stofă de lână, călduros, este ideal în acest sezon! Am selectat 12 modele de paltoane de lână sau amestec de lână, în diferite culori și stiluri (maro, gri, verzi sau colorate, clasice sau moderne) numai bune de purtat în această iarnă.

Lasă-te inspirată de aceste paltoane de lână, pentru femei

Alături de geci, mantouri și alte piese vestimentare groase, paltoanele sunt esențiale pentru sezonul rece - toamnă/iarnă. Deosebirea vine însă tocmai din faptul că sunt sunt integrate diferit în ținute și stiluri vestimentare, paltoanele oferind mai mult stil ținutelor create. Astfel, diversitatea modelelor oscilează de la culoare, lungime, modalitate de închidere, materialele de bază și auxiliare utilizate.

Ce fel de palton poți alege iarna aceasta? De ce sa fie unul din lana:

Mai mult decât pentru orice altă piesă vestimentară pentru toată categoria geci și paltoane este bine să setezi un buget mai mare, din două motive: - ai nevoie de calitatea produsului și garanția atributelor specifice: să țină de cald, să ofere confortul purtării; - îți dorești ca lucrurile achiziționate să fie folosite mai mulți ani la rând, mai ales pentru că sunt utilizate și purtate doar câteva luni pe an. 

Modelele în tendințe din ultimii ani vizează confortul și funcția practică, dar și un plus de stil asigurat purtătoarei. Astfel, fie că ești bărbat sau femeie, atunci când cauți un palton, este bine să ai în vedere următoarele:
- Optează doar pentru materiale naturale, pentru a evita deteriorarea rapidă, cu fiecare spălare. Poți verifica rapid acest aspect prin citirea compoziției materialelor, adăugate în descrierea articolelor din magazinele online.
- Pune funcționalitatea înaintea modei: poate că anul acesta se poartă paltoanele lungi, sau cele mai scurte, sau cele de lungime medie. Tu va trebuie să alegi însă un model care îți complimentează silueta, dar care îți asigură și confortul purtării. Același lucru este valabil și pentru culoarea aleasă. Optează pentru o culoare care îți place, ți se potrivește și care este predominantă în garderoba ta - frecvența acesteia indică faptul că vei purta mai des piesele vestimentare în această culoare și nuanțele ei, dar și că deții alte haine și perechi de încălțăminte care pot fi asortate ușor. 

Paltoane din lână - de ce să investești într-un astfel de model? 

Aceasta variantă nu doar că este o investiție pe termen lung, însă este o alegere clasică, actuală și care te protejează în timpului sezonului rece, fie că vorbim despre temperaturi extrem de joase sau despre ninsori abundente. Lâna este unul dintre materialele naturale rezistente la uzură și sunt disponibile într-o varietate de modele, adaptate înălțimii și siluetei fiecărei persoane.







.