CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Alege Să Ai Propriul Aparat De Tuns Profesional, Ușor De Folosit Acasă

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Cum alegi cea mai bună maşină de tuns părul pentru tine sau cadou pentru un apropiat? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă apartul de tuns potrivită nevoilor tale? Vezi recomandările

Alege să ai propriul aparat de tuns profesional, ușor de folosit acasă

Deținerea unui aparat de tuns, fie că vrei să îl folosești constant sau pentru cazuri urgente, în care nu poți merge la frizer, este o investiția avantajoasă, de care te vei bucura ani la rând. Totuși, dacă nu ai achiziționat unul pentru tine sau pentru a-l dărui, este nevoie să acorzi atenție câtorva detalii care diferențiază un dispozitiv bun de unul de calitate scăzută.

Recomandări de alegere a unui aparat de tuns pentru acasă - la ce să fii atent?

Un aparat de tuns te salvează atunci când nu ai timp să ajungi la salon sau când frizerul este în concediu sau nu mai are locuri disponibile în tabelul cu programări. Gama disponibilă pe piață este vastă, așa că orientează-te în funcție de aceste criterii tehnice, de performanță:

Putere/motor Ținând cont de faptul că va fi nevoie de tunderea unui volum mare de păr, alege un aparat cu putere mare, care să facă față tunsorilor pentru păr scurt sau mediu. Aparat de tuns wireless sau cu fir Este posibil să îți dorești confort sporit atunci când înveți să te tunzi singur. Cu toate acestea, chiar și aparatele cu fir sunt gândite pentru a le putea manevra cu ușurință. Asigură-te doar că dispui de priză liberă în zona băii sau hol, acolo unde există și o oglindă.

Buget Poți seta o limită a bugetului, după care poți începe o cercetare a variantelor disponibile. Sau poți acționa invers, cercetezi piața, iar apoi îți setezi un buget. Oricum alegi să procedezi, investește într-un aparat de calitate, produs de un brand specializat în acest tip de electronice. Optează pentru un model de aparat multifuncțional

Dacă ai decis să rărești vizitele la salon, atunci poate ar fi mai bine să investești într-un aparat multifuncțional: tuns, bărbierit, tunderea părului din urechi/ nas.

Aparatul de tuns - un cadou perfect pentru un profesionist sau pentru cineva drag din familie

Atât în cazul cuiva din familie sau pentru un prieten, cât și în cazul în care cauți un cadou pentru frizerul tău, un aparat de tuns reprezintă unul dintre cadourile practice. Alege un model pe care îl consideri potrivit, pe care l-ai cumpărat sau pe care știi că l-ai folosi tu însuți. Iar în cazul în care dorești să îți surprinzi partenerul cu un cadou util, poți cere sfatul cuiva apropiat, care îi cunoaște gusturile și care se descurcă să îți ofere câteva variante dintre cele pe care i le prezinți.

Avantajele îngrijirii părului la tine acasă

Dacă nu ai o coafură extrem de sofisticată, cele mai multe tunsori bărbătești pot fi realizate de tine sau o altă persoană, chiar în intimitatea casei tale. Ce avantaje ai? Citește-le mai jos: Economie de bani Bani pe care îi economisești sunt bineveniți, mai ales pe timp de criză. Astfel, investiția inițială în aparat se va amortiza după câteva luni.

Economie de timp Îți amintești cât dura până ajungeai la frizer și timpul de așteptare la semafor? Atunci când te tunzi acasă, toate aceste probleme și ore alocate drumului la salon, vor dispărea. Ai posibilitatea să te tunzi la orice oră Te poți "programa" la orice oră, în orice zi, pentru un tuns la tine acasă, la fel cum îți poți salva și apropiații de la apariții dezastruoase cu părul neîngrijit, oferindu-le o tunsoare din partea casei.

Iar daca-ti iubesti parul, poate te intereseaza si aceste produse de ingrijire pentru cei cu barba