CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Costum De Baie întreg, Cu Decupaje și Talie înaltă

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Ai nevoie de un costum baie cu talie înaltă, dintr-o singură bucată și cu decupaje? Ai nimerit unde trebuie! La noi găsești numeroase modele disponibile.

Costum de baie întreg, cu decupaje și talie înaltă

Fii sexy cand mergi data viitoare la piscina sau in vacanta! Un corp bine conturat, lucrat cu atentie in sala de gimnastica trebuie sa fie scos in evidenta cu tinute atent alese, cu un costum cu decupaje sau cu talie inalta. Mergi pe mana noastra! Tu programeaza-ti o zi de piscina, iar noi te ajutam sa alegi costumul de baie perfect! 

Costume elegante pentru siluete frumoase

Esti indrazneata, iti place sa provoci si sa raspunzi provocarilor? Nu rata atunci costumele cu decupaje realizate dintr-un material foarte placut la purtare... si atingere. Sunt perfecte de mers la piscina, intrucat acolo nu e soare ca sa te bronzezi, deci nu ramai cu urme inestetice pe piele. Asemanator este costumul de baie Antigua. Il poti imbraca mai ales in locurile unde sunt si copii mici.

Cine a zis ca un costum de baie intreg nu e sexy, inseamna nu a vazut modelul Sisi. Negru, cu un decolteu bine conturat si evidentiat si de un accesoriu stralucitor, el atrage instant orice privire. 

Costume de baie pentru vacante la mare

Cand vei pleca in concediu, nu uita sa strecori in bagaj si un costum baie Adidas xTreme. Are rezistenta sporita la razele ultraviolete, iar materialul e mult mai durabil decat la costumele clasice. Vrei sa se usuce rapid costumul? Atunci cumpara unul special creat pentru asa ceva! Modelul acesta se asaza foarte bine pe corp, trezind imaginatia oricarui barbat. Ca sa ai o aparitie ravasitoare, recomand un costum de baie Retro, pe rosu & gri. Acesta da impresia ca talia ta e mult mai subtire decat in realitate. Fara mici incidente la piscina sau plaja! Ca sa nu se vada mai mult decat trebuie, imbraca un costum de baie in 2 piese, cu prindere dupa gat. Multiplele bretele vor impiedica alunecarea sutienului de pe bust. Iti place marea la nebunie? Adori albastrul? Atunci ia-ti un costum de baie cat mai sic.

Si ce daca este inca iarna? Nu sta inchisa in casa! Fa-i in ciuda vremii mohorate si mergi la piscina sau programeaza-ti zilele de concediu pentru urmatorul sezon estival. Noi deja ti-am facut cateva recomandari de costume de baie! Alege-ti modelul preferat si cumpara-l online. E atat de simplu!