CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Oferă Cadou Aceste Produse Profesionale Pentru îngrijirea Părului în Sezonul Rece

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ai nevoie de idei de cadouri? Noi avem o mulțime de idei. Oferă cadou aceste produse profesionale pentru îngrijirea părului în sezonul rece. Cine nu le iubește?

Oferă cadou aceste produse profesionale pentru îngrijirea părului în sezonul rece

Iubita ta, sora, colega sau cea mai buna prietena isi iubeste parul si-l vrea in permaneta ingrijit cu cele mai bune produse, nu-i asa? S-a plans in ultima perioada ca are parul uscat si degradat din cauza razelor solare si a filtrelor UV? Ca ar vrea sa incerce si un alt tip de sampon (alaturi si de o masca poate sau ulei hidratare pentru varfuri) care sa fie potrivit pentru sezonul rece, mai hranitor si protectiv cu argan, vitamina E, keratina si panthenol? Ei bine, ar cam fi momentul sa o suprinzi cu un cadou tratament pentru ingrijirea parului  - acum inainte ca frigul sa se faca simtit. Sigur o vei surprinde placut!

Ii poti spune astfel “la multi ani”, “felicitari”, “te iubesc”, “multumesc” sau poate “ma gandesc la tine ”, femeilor pe care le respecti, le apreciezi si carora doresti sa le arati sa iti pasa. 

Un par uscat va avea intotdeauna nevoie de un ritual de ingrijire special. Alege produse de calitate:


Daca nu ai apelat inca (tu sau persoana care va primi cadoul de la tine) la produse profesionale pentru par, este timpul sa o faci, deoarece acestea sunt singurele care pot garanta o intretinere potrivita a parului si protejarea lui de factorii externi. Din cauza factorilor de mediu atat de agresivi, este din ce in ce mai greu sa ne ingrijim corect podoaba capilara. Stim foarte bine ca un par bine ingrijit poate face diferenta intre o tinuta neglijenta si una aranjata, si spune foarte multe despre o femeie.

Primul pas pentru un par bogat si sanatos in sezonul rece il constituie hranirea acestuia. Asadar, masca de hranire si uleiul pentru par nu trebuie sa lipsească din kitul vostru de ingrijire a parului uscat. Am selectat cateva produse - unele testate si de noi, care ne-au tinut si aproape 2 ani - si sincer un sampon profesional si un balsam de par profesional sunt suficiente pentru a intretine parul - fie el drept, ondulat sau foarte cret. Toate acestea au o concentratie destul de ridicata de argan, vitamina E, keratina si panthenol, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa se foloseasca prea mult produs la aplicarea pe lungimea parului. Din experienta, ele vor dura mai mult. De exemplu uleiul de par Chi poate fi folosit chiar si pe corp, ca ulei de masaj si miroase foarte bine!

Conform unor studii..doar 23% dintre femei sunt multumite de podoaba lor capilara. 

Pentru un plus de hidratare, ai putea sa cumperi online cadou si o masca de par care poate fi aplicata pe par o data pe saptamana. Tinand cont de cat de eficienta este, nici nu e nevoie sa fie aplicata mai des. CadoLand recomanda:
- daca sarbatorita mai foloseste si placa de par sau ondulator (destul de des), atunci este necesar sa achizitionezi online si un ser profesional pentru protectie termica, cu este cel de la Joico
- alege si tratamentele cu uleiuri calde ce ofera o buna hidratare parului uscat si lipsit de stralucire
- daca observi ca pierderea firelor de par se accentueaza, e un semn ca trebuie sa consumi si mai multa apa, iar regimul alimentar sa fie cat mai echilibrat cu proteine, glucide, grasimi. Pentru tratamentul parului uscat in sezonul rece (dar nu numai) sunt indicate vitaminele A, C, E si calciu.