CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Părinți Sau Bunici - Ajutoare în Grădina Sau Curte

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Pentru a-ți surprinde bunicii sau parintii, poți oricând să le faci cadou una sau mai multe - unelte mai noi - si extrem de utile lor in ale gradinaritului sau pur si simplu prin curte:

Cadouri pentru părinți sau bunici - ajutoare în grădina sau curte

Cei care locuiesc curte, indiferent că este vorba despre o grădină de dimensiuni medii sau mici, știu că au nevoie de mai multe ustensile pentru întreținerea florilor, plantelor, arbuștilor, precum și pentru realizarea sarcinilor zilnice. Astazi o sa vorbim despre idei de cadouri pentru parinti sau bunici, la treburile gospodărești, din gradina sau curte.

Astfel, fie că ai copilărit la bunici, undeva departe de marile orașe, fie că bunicii dețin o proprietate la ieșirea din oraș, cunoști deja necesitatea uneltelor în curte. Iar pentru a-ți surprinde bunicii sau parintii, poți oricând să le dăruiești una sau mai multe unelte mai noi si extrem de utile lor la gradinarit:

Sfaturi utile inainte de a face o achizitie pentru cei care stau la curte: 

- Ustensile diverse Cele mai multe persoane își dotează grădina și curtea pentru a le putea îngriji pe tot parcursul anului. Astfel, dacă pentru îngrijire pe timp de toamnă, va fi nevoie de o greblă pentru frunze, greble pentru sol, pentru perioada de primăvară și vară spre toamnă, va fi nevoie de seturile pentru altoire: truse pentru altoire, benzi pentru altoire, foarfecă pentru crengi.
- Ustensile pentru tăierea lemnelor Dacă bunicii locuiesc într-o gospodărie de dimensiuni medii, mari, va fi nevoie de o drujbă, pentru tăierea lemnelor, dar și pentru toaletarea arbuștilor, arborilor și a pomilor fructiferi.
- Plantarea florilor, plantelor și strângerea fructelor: plantator pentru bulbi, plantator conic, foarfecă pentru gazon, grădină, dispozitive de strâns fructele. În funcție de întinderea proprietății și activitățile bunicilor, mai poate fi nevoie de o ladă pentru compost, care îi va ajuta să obțină îngrășământ natural și să recicleze corespunzător resturile alimentare, iar dacă prepară vin, te poți orienta și către o presă manuală pentru struguri.

Idei de cadouri pentru pasionatii de gradinarit - unelte noi, profesionale, pentru o treaba rapida

Pe lângă aceste unelte, într-o curte mai este nevoie și de următoarele unelte: săpăligă, furcă, lopată, cazma, fierăstrău de mână, roabă. În plus, nu uita de lopata pentru curățat zăpada, de care este nevoie pe tot parcursul iernii. Iar pentru conserve de legume, compoturi, gem și dulceață, poți să le dotezi bunicilor bucătăria cu aparatura electrocasnică potrivită: vase automate pentru preparat gem și compot, robot de bucătărie pentru tocarea rapidă a ingredientelor pentru conserve.

Consultă-te cu părinții și chiar cu unul dintre bunici, pentru a fi sigur că achiziționezi ceea ce au nevoie, indiferent că este vorba despre accesorii pentru bucătărie sau pentru curte. 
Susține așadar pasionații de grădinărit cu idei, unelte și accesorii speciale pentru amenajarea spațiilor exterioare. :) Sperăm că te-au ajutat recomandările noastre.