CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Online Xxl De Zi - Se Poartă Eleganța!

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Rochii de zi mărimi XXL, pentru doamnele cu kilograme în plus, pentru care nu au constituit niciodată un obstacol în a arată superb. Cu rochia potrivită, poți să fii elegantă și sigură pe tine

Rochii online XXL de zi - Se poartă eleganța!

Alege sa fii cea mai frumoasa! Si ce daca nu ai dimensiunile unui fotomodel? Cu o rochie potrivita, un machiaj discret si o privire senzuala, poti face o impresie buna oricui, dar mai ales tie inseti! Asadar, ce modele de rochii XXL alegi din sugestiile noastre?

Modele elegante pentru femei cochete Iubitul tau a planuit o cina romantica in oras?

Iti place prima rochie, nu-i asa? Vrem sa-l dai si pe EL gata? Atunci surprinde-l imbracand rochia  Nancy XXL. Culoarea marsala si decoltelul rotund, la baza gatului, iti vor conferi gingasie si feminitate..
Tot pentru un restaurant sau un cocktail e potrivita si rochita Black intrucat e simpla, neagra, clasica, o poti accesoriza cu o poseta cu strasuri.
Motivele florale si croiala rochiei Desire scot in evidenta in special mersul elegant, feminin. Trebuie sa o ai si tu in garderoba! Noi zicem ca s-ar potrivi si ziua si seara, de ce nu.. Pentru un plus de stil si delicatete recomandam rochia neagra cu dantela in zona umerilor. 

Rochii online XXL pentru birou

La birou sau la o intalnire de afaceri poti imbraca o rochie albastra, cu motive florale ce emana multa feminitate. Ti-ar placea o aparitie wow? Vrei sa-i uimesti pe toti? Atunci nu rata aceasta rochie Ayda. Datorita stilului si fiind si foarte lejera pe corp... micile imperfectiuni ale corpului nici nu se vad. Vrei sa iesi cu prietenele la un suc? O poti alege fara probleme.

Sa fii fermecatoare de-a dreptul recomandam rochia neagra cu alb, dintr-un material elastic ce se aseaza perfect pe corp. Evidentiaza silueta si e foarte placuta la atingere. 

Gata cu timpul pierdut prin magazine, in cautarea unor rochii XXL! Nu-ti mai ascunde silueta in tinute nepotrivite! Imbraca rochiile pe care ti le-am sugerat! Vei fi frumoasa indiferent de ocazie!