Ceasuri Suunto - Cadou Ideal Pentru Pasionații De înot, Alergare, Ciclism

Actualizat: 02 August, 2021 | Rating:
Ceasuri Suunto - cadou ideal pentru pasionații de înot, alergare, ciclism
Care sunt argumentele care te motivează să îți depășești limitele, atunci când este vorba despre activitățile sportive? Să fie starea de bine, menținerea unei stări de sănătate excelente, distracția, echipamentele colorate, accesoriile performante sau toate acestea la un loc?
Orice te motivează este benefic, atunci când îți desfășori antrenamentul în aer liber, la munte, la bazin sau la sala de sport.

De ce să optezi pentru ceasurile Suunto? si cu ce se deosebesc ceasurile Suunto de ceasurile fitness standard? Vezi sfaturile si recomandarile noastre din acest articol pentru a lua cea mai buna decizie in alegerea modelului potrivit - fie ceasul cadou sau nu,

De ce este important să te echipezi corespunzător atunci când faci sport? Accesorii utile:

Fie că practici constant un anumit sport sau intenționezi să începi să faci mai multă mișcare, este extrem de important să porți echipamentul potrivit. Dacă ne referim la articolele vestimentare, nu este vorba doar despre brand și culorile purtate, ci este vorba de mai mult: siguranța în timpul exercițiilor, drumețiilor, înotului. Atât hainele, cât și încălțămintea sportivă sunt create special pentru a îndeplini anumite criterii, în funcție de specificul sportului practic, dar și de condițiile de mediu în care are loc respectiva activitate sportivă (confortul purtării, confort termic, impermeabilitate).

Dacă este vorba despre aparatură de exerciții, chiar și cele mai mici unelte de sport îți vor fi extrem de utile pentru a te menține în formă, atunci când nu poți face sport în afara casei (gantere, saltea exerciții, benzi elastice sau un ceas de fitness performant).În plus, există o alta categorie de articole necesare pentru efectuarea exercițiilor și practicarea sporturilor outdoor - ciclism, înot, alergare - ceasuri și brățări fitness care te ajută să îți monitorizezi parcursul, performanțele și starea de sănătate.

Ceasurile Suunto - next level în materie de monitorizare a activității și performanțelor sportive. Un cadou potrivit pentru pasionații de înot, alergare, ciclism, ski, fitness, yoga, călătorii și oricare alt sport - indiferent de nivelul de activitate fizică.

De ce să optezi pentru ceasurile Suunto? Care sunt funcțiile care te vor ajuta în viața de zi cu zi?

Modelele de ceasuri Suunto din ultima generație sunt prevăzute cu o serie de moduri pentru desfășurarea profesionistă a sporturilor preferate - ciclism, ski, surfing, alergare, etc. Funcțiile de excepție te vor convinge să investești într-un astfel de accesoriu:
  • generează informații despre antrenamentele efectuate, ex inregistrare puls in timpul exercițiilor;distanta si timp in baza GPS,Pedometru,Calorii arse, Distanța parcursă;
  • monitorizare exactă a exercițiilor fizice;
  • durată mare de utilizare a bateriei (peste 10 ore);
  • numeroase aplicații disponibile (notificări, actualizarea calendarului, date despre vreme);
  • rezistență mare la murdărie, apă, șocuri. Totodată, ceasurile Suunto reprezintă echilibrul între activitățile sportive și viața cotidiană, oferind ajutor personalizat, proactiv de la Google Assistant.
  • Alte funcții utile: Bluetooth Smart, Digitalcompass, Compatible with online sports communities: Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness, Activity Tracking, Sleep tracking, GPS, Altimeter. De văzut la fiecare model, în parte!

Cu ce se deosebesc ceasurile Suunto de ceasurile fitness standard?

Brățările și ceasurile fitness diferă de la brand la brand, de la un model la altul, prețul fiind direct proporțional și cu calitatea și funcțiile oferite. Ceasurile Suunto însă sunt concepute pentru a depăși funcțiile unui ceas intelingent sau a unei brățări de fitness clasice, utilizând toate funcțiile și aplicațiile necesare persoanelor active: GPS, hărți, monitorizare program de mișcare, vezi și caracteristicile de mai sus.

Toate acestea fac din ceasurile Suunto aliatul perfect pentru depășirea limitelor atunci când vine vorba despre sport. Poate fi cadoul perfect pentru un membru din familie, manager, frate, naș, persoana iubită - la ziua lor de naștere, de sărbători sau fără ocazie. Pur și simplu îl susții astfel pasiunea pentru sport, mișcare, antrenament performant.

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.