CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Crăciun Pentru Gravide

Actualizat: 21 November, 2022 | Rating:

🎁 Aici găsești cadouri simbolice, haioase, cărți pentru gravide și produse de îngrijire. Cele mai utile cadouri pentru proaspetele și viitoarele mămici.

Cadouri de Crăciun pentru gravide

1. Cărți de parenting cadou de Crăciun pentru mămici și tătici

Cadourile de Crăciun sunt adesea greu de ales, însă vrem să bucurăm pe cei dragi cu ceva frumos și plăcut. O idee de cadou pentru gravide ar fi cărțile de parenting, cele noi apărute, actuale, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine stadiile de dezvoltare ale copiilor, nevoile lor, conflictele cu copiii, dar și pe ale voastre cu voi sau cu părinții voștri. Unele cărți abordează strategii de jocuri și replici, altele propun abordări noi, altele doar povestesc sau explică relația dintre părinți și copii, unele sunt despre mâncare, altele despre terapia pentru mame. Acest cadou va fi perfect pentru a petrece timpul util în perioada de graviditate.

2. Seturi de îngrijire pentru femeile gravide și proaspetele mămici

Maternitatea e o experiență frumoasă din viața oricărei femei, iar ea are nevoie de o îngrijire sporită în această perioadă, mai ales dacă s-a întâmplat să coincidă cu timpul rece al anului, în lipsa sursei naturale de vitamine. Aceste seturi sunt o opțiune perfectă când nu vă puteți decide la un singur produs, precum ele cuprind o gamă completă de îngrijire și asigură rezultate benefice sporite. În timpul sarcinii procedura de îngrijire devine una mai complexă, iar cadoul perfect pentru o viitoare mămică ar fi seturile de îngrijire care includ toate produsele necesare acestui proces cuprinzător. 

(32 voturi)

3. Rochii de Crăciun pentru femeile gravide

În agitația de căutare a cadoului perfect pentru iubita sau soția ta dragă, un cadou perfect este o rochie pentru gravide cu diferite motive, imprimeuri și design de Crăciun. O surpiză plăcută și extrem de utilă, deoarece burtica crește rapid o rochiță se va așeza perfect pe corp, și va ține cald. Rochii unice, cu design drăguț și care la sigur va ridica dispoziția la maxim oricui. Un outfit frumos și deosebit de sărbătoare va fi perfect pentru amintirile de Crăciun. Crearea unei atmosfere cât se poate mai caldă și prietenoasă în sărbători, ceva personalizat și autentic pentru fiecare domnișoară.

4. Genți maternitate cadou de Crăciun

Dacă și tu cunoști o graviduță emoționată a cărei naștere se apropie cu pași repezi, oferă-i cadou de sărbători, o geantă de maternitate în care să își poată face bagajul cu toate cele necesare în timpul internării. Genul acesta de genți sunt foarte practice și utile, iar prin buna lor compartimentare, dar și rezistență în timp, vor fi folosite și după naștere în diverse călătorii alături de bebeluși. Cu o geantă de maternitate intuitivă, proaspăta mămică își poate așeza lucrurile necesare atât ei, cât și noului membru al familiei, printr-un separator pe mijloc, și prin buzunarele de la suprafața sa, laterale sau frontale, pot fi depozitate lucrurile în cazul cărora este necesar să fie ușor accesibile.

5. Bijuterii - cadou pentru gravide

Cred că a sosit deja timpul pentru a cumpăra cadouri de sărbătorile de iarnă pentru iubita sau soția ta. Probabil ești confuz ce cadou ai putea lua, dar bijuteriile ar putea fi un cadou impecabil pentru orice domnișoară sau doamnă. Nu este o vârstă pentru astfel de cadou, poți lua în dar de Crăciun, o pereche de cercei eleganți, un pandativ deosebit sau o brățară unică. Vei surprinde orice domnișoară sau doamnă plăcut. Punctul forte al acestui cadou este faptul că este ceva personalizat și original, care va face accent în identitatea și stilul ei în fiecare zi. Un cadou cu gust, făcut cu dragoste și grijă.

6. Pijamale pentru gravide

Sarcina este perioada cea mai minunată experiență din viața unei femei, de aceea este important ca aceasta să decurgă în siguranță și confort. În acest sens, o pijama este un cadou util pentru a te răsfăța pe tine sau pe cineva drag ccu prilejul sărbătorilor de iarnă. Pijamalele pentru gravide sunt create astfel încât să ofere comoditate și libertate chiar și în nopțile reci de iarnă, iar calitatea și design-ul lor le asigură practicitatea sporită, astfel le poți porta oriunde și să te simți deosebită. Somnul de calitate e o necesitate pentru o viitoare mămică, iar pijama are rolul de a asigura acest obiectiv.