CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Alege Un Covor Puzzle Din Burete, Cu Cifre și Litere, Pentru Bebeluși

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Alege un covor puzzle din burete, cu cifre și litere, pentru bebeluși pe care să îl adori. Avem o mulțime de covoare din care să alegi ce ți se potrivește.

Alege un covor puzzle din burete, cu cifre și litere, pentru bebeluși

Decorul camerei copiilor este o activitate plăcută pentru părinți, în special datorită accesoriilor decorative colorate și vesele. În plus, cele mai mult modele de covorașe, lenjerii și alte articole decorative au multiplă funcționalitate: funcție decorativă, de protecție a copilului în timpul jocului, funcție educativă, de relaxare etc.

Iată cum se alege covorul potrivit pentru camera copilului. Sfaturi si recomandarea noastra: covorul puzzle, cu burete moale

- Tipul de covor Desigur că alegerea tipului de covor reprezintă o chestiune care ține de preferințele personale: unele persoane preferă să lase parchetul sau pardoseala descoperite și să opteze pentru un covor decorativ, în timp ce altele optează pentru un covor pentru toată dimensiunea camerei. O altă variantă este alegerea unei mochete, fie într-o singură culoare, fie cu un model, pentru asigurarea protecției termice.

- Dimensiunea camerei Orice element de amenajare și decor care este integrat într-o încăpere trebuie să fie achiziționat doar atunci când corespunde dimensiunilor corecte ale încăperii. Astfel, se impune efectuarea măsurătorilor înainte de orice achiziție.

- Preferințele micuților Dacă nu este vorba despre copii foarte mici și se poate comunica eficient cu micuțul, alege să îl întrebi despre preferințele sale în ceea ce privește culoarea sau modelul. Cu toate detaliile tehnice, nu trebuie să uiți că este vorba despre camera celui mic și nu despre living, pe care îl amenajezi pentru a fi cât mai practic. Optează pentru covorașe din spumă, cu cifre, litere, animale, personaje din desene, pentru a contribui la activitățile distractive zilnice.

Avantajele covorașelor din spumă:

- sunt plăcute estetic, înveselind camera copilului;
- contribuie la învățarea figurilor geometrice, a literelor, cifrelor, în funcție de tematica selectată;
- oferă un spațiu de joacă excelent;
- spuma are caracteristici termoizolante, protejând copilul de răcoarea pardoselilor;
- sunt alcătuite din piese confecționate doar din materiale sigure, conforme cu standardele în vigoare pentru acest tip de produse.

Cel mai frecvent, acestea sunt recomandate pentru bebelusi, pentru că, în general, de la aceasta vârstă sunt mai concentrați și doresc să învețe, sa descopere, in schimb nici nu au echilibru si daca pica.. sa pice in fundulet. Covorașe din spumă cu personajele preferate din desene Inclusiv pentru cei mici, este o adevărată bucurie să își revadă personajele preferate. În cazul în care copilul tău deja își exprima interesul și pasiunea pentru anumite personaje din desene, avem vești bune: există covorașe din spumă simple sau tip puzzle cu acestea.

Covorasele de tip puzzle sunt, in conceptia multor parinti, jucarii ideale pentru copiii mici. De regula prefera sa se joace pe moale, fara sa se loveasca daca se dezechilibreaza. Sunt colorate, moi, usor de manevrat si, in plus, pot fi jucarii educative pentru micutii curiosi sa exploreze cat mai mult lumea din jur. Atentie insa sa le aspirati in permanenta.