CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 9 Ani

Actualizat: 01 November, 2021 | Rating:

🎁 La nouă ani, viața este distractivă, de dimineața până seara! La această vârstă, fetițele adoră să alterneze activitățile: își doresc să exceleze la școală, dar și să petreacă timpul liber într-un mod amuzant, au legat prietenii și iubesc să petreacă timp cu familia. Având deja o personalitate puternică, va trebui să alegi un cadou pe măsura așteptărilor sale, fie că alegi unul pentru fiica ta, nepoata ta sau fetița unei cunoștințe.

1. Haine și accesorii vestimentare

Prin natura lor femeile sunt interesate să arate mereu bine, să se îngrijească și să fie mereu în tendințe. Iar aceste înclinații se văd inclusiv de la vârstele mici. Fetițele vor să îmbrace mult rochițe, fustițe, vor codițe cu fundițe și multe accesorii precum văd la mamele lor. De aceea se spune că e important să fii atent la cum te porți, cum te îmbraci și ce spui în preajma celor mici, pentru că ei copiază și preiau mult din tot ce văd la părinți. Așa că nu e greșit să oferi drept cadou pentru fetițe, haine și accesorii, mai ales în jurul vârstei de 9,10 ani când deja fetițele încep să își formeze propriul stil.

2. Trotinete pentru fetițe de 9 ani

Viața la oraș nu este deloc ușoară, mai ales când vine vorba de dus o viață sănătoasă și echilibrată. Este dificil să faci mișcare și să mănânci sănătos, dar nu imposibil dacă ești dispus/ă să faci un mic efort. Dacă vrei o viață cât mai sănătoasă, ai nevoie de mișcare zilnic și mâncare gătită acasă, fără aditivi alimentari. Atunci când ai un copil, poate te gândești ce fel de sport ar trebui să facă zilnic pentru a avea o condiție fizică bună. O idee de cadou potrivit ar fi să îi cumperi una dintre acele zeci de trotinete pentru fetițe de 9 ani care sunt atât de la modă la ora asta. Po fi folosit și în fața blocului.

3. Cărți pentru fetițe de 9 ani

Picii școlari sunt cei mai curioși de enigmele cărților - un cadou simbolic, cât și foarte prețios, ce contribuie la dezvoltarea armonioasă a intelectului, vocabularului de cuvinte, cât și a creativității. Nu ezita să optezi în alegerea cadoului potrivit pentru o carte interesantă, care să țină în suspans și să le facă pe fetițe să fie și mai dornice de lectură. Subiectele precum: “Micul prinț”, “Primele 1000 de cuvinte în limbă engleză”, “Enciclopedie”, “Frumoasa și Bestia”, “Aventurile lui Tom Sawyer”, ș.a. De asemenea, te-ai putea orienta către subiectele necesare la școală: matematica, limba română, istoria.

4. Puzzle pentru fetițe de 9 ani

Un cadou special și interesant pentru o fetiță de 9 ani reprezintă un puzzle. Acestea sunt jocuri care îi dezvolta foarte mult pe cei mici pe plan intelectual, stimulând atenția la detalii, spiritul de observație, răbdarea, cât și capacitatea de a lucra îndelungat și răbdator pentru realizarea unei imagini, satisfacția și rezultatul fiind pe măsura așteptărilor. Indiferent că alegi un puzzle clasic sau unul 3D, ambele pot fi la fel de spectaculoase și captivante. Există atât puzzle-uri din carton rezistent, cât și confecționate din lemn. Dacă vrei un joc educativ, alege un puzzle tip harta României sau globul pământesc.

5. Biciclete pentru fetițe de 9 ani

La 9 ani, un cadou potrivit pentru o mică vitezomană ar fi o bicicletă pe măsură. Probabil că cea mică a renunțat deja la roțile ajutătoare și poate explora în voie parcul, plimbându-se relaxată cât e ziua de lungă. Îți recomandăm să alegi o bicicletă confecționată din materiale de calitate, începând cu șaua și mânerele care trebuie să fie confortabile, până la cadru, de care depinde manevrabilitatea ei facilă. Alege una echipată și cu un mic coșuleț în față, fiind important pentru depozitarea unei genți sau a altor accesorii. Nu presupune că fetița va dori culoarea roz, ci mai bine o întrebi mai întâi pe ea.

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau fetiței de 9 ani?

La 9 ani fata deja știe a citi și a scrie, astfel un cadou inedit ar fi o colecție de povești sau poezii pentru copii, ar putea fi și cărți audio pe care fata ar putea să asculte pentru a-și îmbogăți vocabularul și creativitatea.

Ce cadou să ofer fiicei de 9 ani?

Ai putea lua diferite lucruri pentru dezvoltarea hobby-urilor, poți să iai o paletă de culori, creioane colorate, diferite mărgele, pânză pentru a confecționa sau a broda diferite lucruri interesante.

Ce cadou de Crăciun să-i iau fiicei de 9 ani?

Poți lua o jucărie de pluș mare plină cu bomboane preferate, acadele, ciocolate și altele, le poți înlocui cu fructe dacă dorești ceva mai sănătos, sau poți lua chiar produse bio fără gluten și zahăr pentru ea.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile