CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 3 Ani

Actualizat: 03 November, 2021 | Rating:

Cum știi că ai nimerit cadoul potrivit pentru o fetiță de 3 ani? Ei bine, dacă jucăria o fascinează din prima clipă, iar apoi îi menține interesul aprins pentru o perioadă, atunci ai ales cum trebuie! Cu sau fără experiență în cumpărarea jocurilor pentru copii, în magazinele online vei găsi întotdeauna ceea ce cauți: siguranță, calitate, distracție, dezvoltare și educație. 

Alegeri rapide:

Alege un tip de cadou (Fetițe 3 ani):

Păpuși pentru fetițe de 3 ani

Dăruiește micuțelor de 3 ani cele mai gingașe și interesante păpuși! Acesta reprezintă unul dintre cadourile de bază perfecte și potrivite fetițelor. Cine nu iubește să se joace cu păpușa, care mai ales se comportă precum un bebeluș real? Pe piață vei găsi o multitudine de tipuri, modele, cât și înfățișări ale acestora. Îți recomandăm să te orientezi către o păpușă cu multe funcții, ce îi va diversifica activitățile de rutină și o va face pe micuță să fie și mai implicată, cât și atentă la detalii. Oferă-i zâmbetul pe buze unei fetițe printr-un astfel de cadou minunat, cât și plăcut pentru părinți.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.robekid.robebebliss.robestkids.ronoriel.ro

Trotinete pentru fetițe de 3 ani

Ai o fetiță de 3 ani pe care îți dorești să o impresionezi și să o menții la fel de activă ca până acum? Alege pentru ea o trotinetă și te asigurăm că va îndrăgi pe loc acest vehicul minunat și senzațiile oferite de el. La această vârstă este destul de important și aspectul trotinetei, pe lângă partea practică, așa că dacă te-ai ocupat deja de alegerea unui produs de calitate, cu roți stabile și sigure și sistem de frânare performant, orientează-te către design-ul trotinetei. Ar fi minunat și uimitor pentru micuță dacă ai alege o trotinetă cu lumini și muzică, iar dacă la toate acestea se mai adaugă și un coșuleț roz pentru transportul jucăriilor preferate, e perfect!

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.robekid.roelefant.ronoriel.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Centru de activități pentru fetițe de 3 ani

Unei fetițe de 3 ani dăruiește-i jocuri sigure și interesante, pentru ca aceasta să devină dornică de a învăța lucruri noi. Centrul de activități poate reprezenta o adevărată aventură pentru micuță, având în vedere animăluțele, obiectele, cât și multe lucruri atrăgătoare incorporate în acest centru. Pe piață vei găsi o multitudine de modele și tipuri, sfatul nostru fiind să te orientezi către cele mai originale: saltea de apă cu animalele si plantele marine, saltea clasică cu animale sălbatice sau exotice, ce include și sunetele făcute de acestea, pentru ca micuța să-și poată largi spectrul de cunoștințe.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.roookee.roemag.ronoriel.roelefant.ro

Jucării de creativitate pentru fetițe 3 ani

Ziua de naștere, Crăciun, Paște, Moș Nicolae sunt sărbători foarte împortante pentru copil și pentru părinți, rude apropiate și prietenii familiei. În această zi deosebită, știm că dorești să-i oferi fetiței dragi tot ce este mai bun, iar pentru acest lucru ai putea să o bucuri cu jucăriile de creativitate! O căsuță de colorat, un set de plastilină (non-toxică), cât și spumă de modelat sunt doar câteva dintre ideile noastre, care te vor ajuta în alegerea ta. Jucăriile creative dezvoltă capacitatea de coordonare ochi-mână, de observație, gândirea logică, recunoașterea formelor și culorilor, dezvoltând imaginația.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.roelefant.ronoriel.roemag.ro

Haine și accesorii vestimentare

Hainele și accesoriile vestimentare reprezintă o idee originală, cât și foarte necesară de cadou pentru fetițele de 3 anișori. Având în vedere această vârstă la care fetițele încep a înțelege mai multe lucruri și a fi interesate de orice obiect din jur, dăruiește-i hăinuțele preferate de părinți și fă-o să se simtă importantă și specială cu un set pantaloni și vestă, o rochiță gingașă, cât și un tricou personalizat cu numele acesteia. Pe de altă parte, dacă ești un membru de familie sau un prieten apropiat, te poți rezuma la o pereche de cercei realizați din aur/argint, care va rezista peste ani.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:fashiondays.roanswear.rou-man.rob-mall.ro
Întrebări frecvente
Ce cadouri utile poți oferi unei fetițe de 3 ani?

La vîrsta de 3 ani sunt potrivite cărțile educative, seturi de joacă, puzzle-uri și cuburi, jucării cu sunete și constructoare pentru fete cu păpuși.

Ce cadouri poți oferi la zi de naștere de 3 ani pentru fetițe?

Pentru fete pot fi oferite în dar păpuși și accesorii pentru ele, jocuri creative și educative, seturi de bucătărie de joacă, jucării muzicale.

Ce cadou neobișnuit pentru fetițe de 3 ani poți oferi?

Un cadou neobișnuit ar putea fi un tricou interactiv, fustă cu luminițe, microfoane pentru copii, căni și farfurii personalizate care nu pot fi stricate.