CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 3 Ani

Actualizat: 04 December, 2023 | Rating:

🎁 Cum știi că ai nimerit cadoul potrivit pentru o fetiță de 3 ani? Ei bine, dacă jucăria o fascinează din prima clipă, iar apoi îi menține interesul aprins pentru o perioadă, atunci ai ales cum trebuie! Cu sau fără experiență în cumpărarea jocurilor pentru copii, în magazinele online vei găsi întotdeauna ceea ce cauți: siguranță, calitate, distracție, dezvoltare și educație. 

Cele mai iubite cărți de povești pentru fetițe 3 ani

Odată cu depășirea vârstei de trei ani, copiii încep să fie atrași de poveștile puțin mai lungi, dar iubesc și să asculte poveștile lor favorite din nou și din nou. Există foarte multe cărți de povești disponibile pentru fetițele de trei ani. Poți alege titluri cunoscute cum ar fi Punguța cu doi bani, Motanul încălțat, Cei trei purceluși, Scufița roșie, Albă ca zăpada și altele. Sau te poți orienta către cărți traduse din literatura internațională. Un aspect foarte important de care trebuie să ții cont când alegi cărți de povești este că textul să fie adaptat vârstei copilului. Doar așa vă veți putea bucura împreună de poveste.

Cele mai bune jucării interactive pentru fetițe 3 ani

Indiferent că vrei să achiziționezi un cadou pentru ziua unei fetițe de trei ani sau pentru simplul fapt că nu v-ați mai văzut demult, acesta va fi binevenit. Plecând de la această idee vei realiza că pentru a găsi cadoul perfect pentru o fetiță de trei ani ai ceva de muncă. Un set interactiv, foarte apreciat de către micile domnișoare poate să conțină o casă cu câteva păpuși și foarte multe accesorii și mobilă de interior. Pentru fetițele care prezintă înclinație către seturile de construit, te poți orienta către una din multele variante de la Lego. În funcție de ce știi că îi place poți alege seturi de construit cu animale, căsuțe, piețe, aeroporturi și altele.

Jucării de creativitate pentru fetițe 3 ani - top preferințe actuale

Ziua de naștere, Crăciun, Paște, Moș Nicolae sunt sărbători foarte împortante pentru copil și pentru părinți, rude apropiate și prietenii familiei. În această zi deosebită, știm că dorești să-i oferi fetiței dragi tot ce este mai bun, iar pentru acest lucru ai putea să o bucuri cu jucăriile de creativitate! O căsuță de colorat, un set de plastilină (non-toxică), cât și spumă de modelat sunt doar câteva dintre ideile noastre, care te vor ajuta în alegerea ta. Jucăriile creative dezvoltă capacitatea de coordonare ochi-mână, de observație, gândirea logică, recunoașterea formelor și culorilor, dezvoltând imaginația.

Cele mai iubite puzzle-uri pentru fetițe de 3 ani

În prezent, copiii cu vârsta de trei ani petrec foarte mult timp uitându-se la ecrane sau jucându-se jocuri online. Pentru ai ajuta să-și dezvolte motricitatea fină și pentru a le capta atenția dincolo de ecrane poți apela la puzzle-uri. În acest fel, cei mici își vor dezvolta inclusiv abilitatea de a rezolva probleme singuri. Astfel de jocuri îi ajută să-și îmbunătățească coordonarea mînă-ochi, imaginația, creativitatea și să învețe culorile. Pentru această vârstă sunt recomandate puzzle-urile care sunt compuse din 24 sau 36 de piese, dar bineînțeles că te poți orienta și după îndemânarea celui mic.

Top Jocuri de societate pentru copiii de 3 ani, potrivite de cadou

Jocurile de societate sunt importante pentru copiii de 3 ani deoarece aduc numeroase beneficii în dezvoltarea lor în diferite domenii. Aceste jocuri îi învață pe copii să interacționeze cu alți copii și adulți, dezvoltându-le abilitățile sociale și abilitățile de comunicare. Prin intermediul jocurilor de societate, copiii de 3 ani învață să respecte regulile, să-și aștepte rândul și să accepte atât victoriile, cât și înfrângerile. Aceste jocuri îi ajută, de asemenea, să-și dezvolte abilitățile cognitive, precum gândirea logică, planificarea și rezolvarea problemelor. Ele contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine și la coordonarea ochi-mână prin manipularea pieselor și a jetoanelor. În plus, jocurile de societate îi încurajează pe copii să-și folosească imaginația și creativitatea, să-și exprime ideile și să învețe lucruri noi. Prin urmare, aceste jocuri sunt un instrument valoros în dezvoltarea holistică a copiilor de 3 ani.

Dacă vrei să faci cadou un boardgame pentru un copil de 3 ani, atunci îți recomandăm Cuibar plin, Pengaloo, Prima livada de la Haba, Shopping list de la Orchard, la Djeco gasiti jocuri faine de societate, noi iubim Comoara Piraților, Pinguin, Lotti Karotti, Matching Games se pot folosi pentru Memo & Matching, The happy game, Nu te supara frate, Jocul cu zaruri din editia Ema si Eric editura DHP, Comoara piraților, My first orchard, Cursa paianjenilor, Uno (pentru juniori +3), Ghiceste daca poti, Păcălici, Asul poruncește și Monopoly varianta pt copii, jocul Croque Carrotte, Yams este amuzant si iti pune si mintea la contributie, Nu-l trezi pe tata, Cuibarul găinilor, Bunicuța lacomă, Jenga, cam astea au prins la noi. Jocul veseliei este de asemenea potrivit pt aceasta varsta, are provocari amuzante si se poate juca impreuna cu întreaga familie.

Cele mai iubite seturi Lego pentru fetițe de 3 ani

Jocurile Lego sunt deosebit de importante pentru fetițele de 3 ani deoarece le oferă oportunitatea de a dezvolta abilitățile cognitive, motorii și creative într-un mod super interactiv și distractiv. Dacă nu știi ce cadou să faci unei fetițe de 3 ani, un Lego este mereu o idee bună. Construirea cu piesele Lego le permite să exploreze concepte matematice simple, precum formele și culorile, să învețe despre spațiu și să dezvolte gândirea spațială. De asemenea, manipularea pieselor Lego contribuie la dezvoltarea coordonării ochi-mână și a abilităților motorii fine.

Prin construcția și asamblarea diverselor obiecte sau structuri, fetițele își pot exprima creativitatea și pot dezvolta imaginația. Jocurile Lego le încurajează să-și pună în aplicare ideile și să exploreze lumea din jurul lor, promovând în același timp dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și colaborarea în echipă. Astfel, jocurile Lego oferă fetițelor la acestă vărstă fragedă o experiență de învățare captivantă și contribuie la dezvoltarea lor integrală.

Cele mai iubite și potrivite păpuși pentru fetițe de 3 ani

Dăruiește micuțelor de 3 ani cele mai gingașe și interesante păpuși! Acesta reprezintă unul dintre cadourile de bază perfecte și potrivite fetițelor. Cine nu iubește să se joace cu păpușa, care mai ales se comportă precum un bebeluș real? Pe piață vei găsi o multitudine de tipuri, modele, cât și înfățișări ale acestora. Îți recomandăm să te orientezi către o păpușă cu multe funcții, ce îi va diversifica activitățile de rutină și o va face pe micuță să fie și mai implicată, cât și atentă la detalii. Oferă-i zâmbetul pe buze unei fetițe printr-un astfel de cadou minunat, cât și plăcut pentru părinți.

Cele mai potrivite trotinete pentru fetițe de 3 ani

Ai o fetiță de 3 ani pe care îți dorești să o impresionezi și să o menții la fel de activă ca până acum? Alege pentru ea o trotinetă și te asigurăm că va îndrăgi pe loc acest vehicul minunat și senzațiile oferite de el. La această vârstă este destul de important și aspectul trotinetei, pe lângă partea practică, așa că dacă te-ai ocupat deja de alegerea unui produs de calitate, cu roți stabile și sigure și sistem de frânare performant, orientează-te către design-ul trotinetei. Ar fi minunat și uimitor pentru micuță dacă ai alege o trotinetă cu lumini și muzică, iar dacă la toate acestea se mai adaugă și un coșuleț roz pentru transportul jucăriilor preferate, e perfect!

Centru de activități pentru fetițe de 3 ani

Unei fetițe de 3 ani dăruiește-i jocuri sigure și interesante, pentru ca aceasta să devină dornică de a învăța lucruri noi. Centrul de activități poate reprezenta o adevărată aventură pentru micuță, având în vedere animăluțele, obiectele, cât și multe lucruri atrăgătoare incorporate în acest centru. Pe piață vei găsi o multitudine de modele și tipuri, sfatul nostru fiind să te orientezi către cele mai originale: saltea de apă cu animalele si plantele marine, saltea clasică cu animale sălbatice sau exotice, ce include și sunetele făcute de acestea, pentru ca micuța să-și poată largi spectrul de cunoștințe.

Intrumente muzicale potrivite la fetițele de 3 ani

Jucăriile muzicale sunt minunate pentru a-i extinde fetiței tale interesul către acest domeniu, fără să investești propriu-zis în training de specialitate. Chiar dacă are înclinații către muzică, la această vârstă este posibil să nu fie atrasă de către un instrument anume. Poți începe cu un xilofon viu colorat sau poate un fluier. De asemenea, poți încerca cu instrumente muzicale cu corzi, cum ar fi o chitară, o vioară sau chiar ukulele. Pentru fetițele pasionate de cântat, poți alege un dispozitiv de karaoke. Astfel de jucării sunt foarte distractive întrucât pot fi conectate la telefon și au destul de multe efecte pe care le poți aplica vocii.

Cele mai iubite bijuterii și accesorii pentru fetițe 3 ani

Accesoriile și bijuteriile nu sunt destinate doar adulților. Și micuțele domnișoare iubesc să se accesorizeze cu lănțișoare, cercei sau inele. Indiferent dacă este vorba despre bijuterii moștenite din generație în generație sau de accesorii de jucărie, acestea reprezintă o modalitate excelentă de a-i responsabiliza pe cei mici și de a-i învăța despre modă. Totuși, pentru siguranță, poți evita lănțișoarele pentru a nu o expune pe mica prințesă la pericolul strangulării. O variantă la îndemână o pot reprezenta brățările. De asemenea, dacă bijuteriile vor fi purtate permanent sau cu frecvență ridicată, optează pentru materiale precum aur sau argint.

Haine și accesorii vestimentare pentru fetițe de 3 ani, în tendințe

Hainele și accesoriile vestimentare reprezintă o idee originală, cât și foarte necesară de cadou pentru fetițele de 3 anișori. Având în vedere această vârstă la care fetițele încep a înțelege mai multe lucruri și a fi interesate de orice obiect din jur, dăruiește-i hăinuțele preferate de părinți și fă-o să se simtă importantă și specială cu un set pantaloni și vestă, o rochiță gingașă, cât și un tricou personalizat cu numele acesteia. Pe de altă parte, dacă ești un membru de familie sau un prieten apropiat, te poți rezuma la o pereche de cercei realizați din aur/argint, care va rezista peste ani.

Întrebări frecvente
Ce cadouri pot oferi unei fetițe de 3 ani?

La vîrsta de 3 ani sunt potrivite cărțile educative, cărți cu povești, cu stickere, seturile cu jucării interactive sau creative, jocuri de societate sau chiar un instrument muzical. Pentru fetițele care prezintă înclinație către seturile de construit, te poți orienta către una din multele variante de la Lego.

Ce cadouri poți oferi fetiței de 3 ani, de Crăciun?

În prezent, copiii cu vârsta de 3 ani petrec foarte mult timp uitându-se la ecrane sau jucându-se jocuri online. Pentru ai ajuta să-și dezvolte motricitatea fină și pentru a le capta atenția dincolo de ecrane poți apela la puzzle-uri. În acest fel, fetițele de 3 ani își vor dezvolta inclusiv abilitatea de a rezolva probleme singuri. Astfel de jocuri îi ajută să-și îmbunătățească coordonarea mînă-ochi, imaginația, creativitatea și să învețe culorile.

Ce cadou neobișnuit sau ieșit din tipare pot oferi unei fetițe de 3 ani?

Un cadou neobișnuit ar putea fi o fustă cu luminițe, microfoane pentru copii, căni și farfurii personalizate care nu pot fi stricate, un aparat foto cu husă rezistentă sau chiar o tabletă educativă.

Ce cadou să-i oferim finuței noastre de 3 ani la ziua ei de naștere?

Fetițele de 3 ani iubesc să se aranjeze, să poarte rochițe drăguțe, așa că îi poți lua cadou un set de bijuterii de copii, cu brățară și lănțișor cu unicorni, curcubeu, Minnie sau chiar o pereche noua de ochelari de soare, dacă e sezonul. Iarna îi poți lua o pereche de clăpari pentru prima lecție de ski.

Crazy Season la eMag!
Alege din timp cadourile de Crăciun pentru întreaga familie! Profită de REDUCERI! » Vezi Ofertele la eMag