CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Fetițe De 2 Ani

Actualizat: 04 November, 2021 | Rating:

Fetițele de 2 ani sunt adorabile și când le vezi îți vine să le ții în brațe toată ziua. Au acea inocență care pălește în timp datorită maturizării. Este frumos să imortalizezi cât mai mult aceste momente și să le păstrezi într-un cufăr al amintirilor. Dacă ai în familie sau cercul de prieteni fetițe de 2 ani cărora trebuie să le faci un cadou, noi te scutim de griji cu 1001 de idei de Cadouri pentru fetițe de 2 ani.

Alegeri rapide:

Alege un tip de cadou (Fetițe 2 ani):

Păpuși pentru fetițe de 1 an

Fetițele de 1-2 ani își manifestă deja interesul către păpuși și dacă dorești să le faci un astfel de cadou alege o păpușă dintr-o gamă variată de modele și tipuri. Până la vărsta de 3 ani nu sunt recomandate jucăriile care conțin piese mici, din cauza riscului ridicat ca acestea să fie băgate în gură și înghițite accidental, așa că poți să mai aștepți dacă îți doreai să achiziționezi o fetiță cu accesorii de păr micuțe. Poți lua în considerare o păpușă de pluș de dimensiuni medii sau mari sau o păpușă din plastic rezistent împreună cu articole vestimentare, pentru că fetițele vor adora să o îmbrace cu diverse ținute.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:bestkids.roookee.rohippoland.robekid.ro

Trotinete pentru fetițe de 2 ani

Pentru o fetiță de doi ani care acum este în plină dezvoltare pe plan fizic, un cadou minunat de inițiere în lumea mijloacelor rapide de deplasare pentru copii, este reprezentat de o trotinetă minunată, colorată cu roz, nuanța preferată a prințeselor. Dacă aceasta mai are și franjuri, sclipici, coșuleț, lumini și cântece, paiete sau alte accesorii, cea mică va fi super încântată și pregătită să încerce să învețe să meargă pe ea. Alege o trotinetă de calitate, ajustabilă pe înălțime, ca să poată fi folosită mai mult timp. Nu uita că siguranța este pe primul loc, așa că alege și o cască de protecție asortată.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.ronichiduta.ronoriel.rohippoland.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Centru de activități pentru fetițe de 2 ani

La doi ani, centrele de activități sunt cadouri minunate, în special pentru micuțele fetițe exploratoare și dornice de distracție! Cu o astfel de jucărie interactivă cea mică va descoperi multiple funcții și îmbinări de realizat, își va dezvolta mai bine coordonarea mână - ochi, precum și atenția și se va dezvolta armonios. Abilitățile fine motorii ale mâinilor vor fi stimulate, la fel și dexteritatea, gândirea logică și răbdarea, atât de importante la această vârstă. Alege un centru de activități cu ajutorul căruia fetița să învețe jucându-se noțiuni despre cifre, animale, culori, numărat sau forme geometrice.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:hippoland.robebebliss.robekid.robestkids.ro

Jucării de creativitate pentru fetițe 2 ani

La 2 ani viața este simplă: mama, papa, joacă și somn. Lucrurile nu includ probleme și stres. Viața are răbdare cu cel mic și îi arată lumea înconjurătoare ca filele date încet ale unei cărți. Este o perioadă magică în care mama îl iubește și îi oferă ce este mai bun, inclusiv prin faptul că îl alăptează. Bebelușul descoperă lumea încet-încet și prin fiecare pas devine mai jucăuș, mai interesat de lumea înconjurătoare și tot ce se află în casă. Este bine să știi cum să îl ajuți pe bebeluș să se dezvolte armonios, frumos, să aibă o copilărie fericită și să fie vesel în fiecare zi. Dacă vrei să îi faci un cadou și nu ai idei, uite una: jucării de creativitate pentru fetițe 2 ani.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.ronichiduta.ronoriel.roemag.ro

Haine și accesorii vestimentare

De cum le văd pe mamele lor cum se aranjează, fetițele de 2 ani învață să fie cochete. Pentru o mică domnișoară este foarte ușor să găsești un cadou potrivit. Astfel, dacă trebuie să ajungi la o zi de naștere a unei fetițe de 2 ani și nu știi ce cadou să îi faci, te poți orienta către niște rochițe vesele, multicolore, cu sau fără volănașe. De asemenea, rochițele din dantelă, elegante, vor fi foarte apreciate de micile domnișoare. Iar pentru că este vorba despre fetițe mici, optează mai bine pentru hăinuțe colorate, deoarece la această vârstă este foarte ușor să le păteze. Bineînțeles că indiferent de ținută pe care alegi să o faci cadou, te poți gândi și la un accesoriu pentru ea - o coroniță, o eșarfă sau o gentuță.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:answear.roemag.romodivo.rofashiondays.ro
Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă fetițelor de 2 ani?

Pentru fetițe mici de 2 anișori se iau de obicei cadou diferite jucării de pluș, păpuși, cărți cu povești, jocuri pentru dezvoltarea intelectuală sau creativă.

Ce cadou pot să iau fiicăi de 2 ani?

Pentru fiica de 2 ani ai putea lua cadou o selecție de cărți cu povești și cărți care scot sunete de litere, sunete de animale pentru a cunoaște mai bine lumea din jur.

Ce cadou pot să iau sorei de 2 ani?

Un cadou impecabil pentru surioara de 2 ani ai putea lua cadou un set de bijuterie pentru copii, ar putea fi o pereche de cercei și colier din argint sau din oțel.