CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 7 Ani

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Te ajutăm cu sugestii numai bune pentru a fi dăruite cadou unui năzdrăvan de 7 ani, cele mai potrivite fiind diverse jocuri potrivite vârstei, cărțile cu povești, păpuși pentru micile prințese, mașinuțe și trenulețe pentru băieței, jucării de lemn sub formă de litere și cifre, diferite puzzle-uri. Prin jucării copilul se pregătește și se adaptează la viață, se ancorează la realitate și explorează.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Jucării copii 7 ani):

Jucării Montessori pentru copii de 7 ani

Filosofia Montessori se concentrează în a-i înconjura pe copii cu materiale naturale despre care pot învăța și explora. În mare parte, în mod tradițional, jucăriile prietenoase Montessori sunt fabricate din materiale naturale precum lemnul, metalul, bumbacul, lâna sau chiar roca. Însă ce-i atrage în mod special pe copii atunci când se joacă cu o jucărie de acest tip este faptul că îi încurajează să se implice în activități adecvate vârstei lor care le hrănesc dezvoltarea cognitivă, socială, emoțională și fizică. Iar pentru copiii de vîrstă medie de exemplu 6-7 ani acest lucru îi face să fie extrem de atașați de activitatea propusă.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.robestkids.rohippoland.roelefant.roookee.ro

LEGO pentru copii de 7 ani

Jocurile LEGO sunt cadoul ideal pentru orice copil. Nu numai că sunt foarte distractive, dar și extrem de utile. În timpul asamblării pieselor, micuțul își formează abilități de planificare, organizare și apoi executare a unor strategii de construcție. Asta presupune atenție și acuratețe. În plus, cu acest joc te poți juca singur, dar și în echipă, alături de toată gașca. De aceea este un cadou ideal pentru orice copil, dar mai cu seamă pentru băieței care au poate puțin mai dezvoltat simțul construcției, al jocului de proiectare și viziune în spațiu. Alege însă varianta potrivită pentru micuț, astfel încât să nu fie prea dificil sau dimpotrivă, prea simplu.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:bestkids.rohippoland.ronoriel.roookee.ro

Jucării de creativitate pentru copii de 7 ani

Creativitatea este un mușchi al minții care poate fi antrenat foarte ușor dacă îi oferi mediul potrivit pentru dezvoltare. De aceea ai nevoie de jucării care să o stimuleze și care să o facă să gândească mai repede, să găsească soluții la probleme și în general să gândească outside the box în orice situație. Este important să învețe să fie creativă pentru că o va ajuta în tot decursul vieții sale indiferent dacă vorbim de viața personală sau de cea profesională. Dacă vrei să îi faci o bucurie, cel mai ușor este să îi cumperi un cadou care să o ajute să fie mai creativă și anume: jucării de creativitate pentru copii de 7 ani.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.roelefant.ronoriel.ronichiduta.ro

Jucării educative pentru copii de 7 ani

Această vârstă minunată de 7 anișori cere și mai multă atenție și precauție la detalii. Copii acum devin curioși, timizi și plini de energie pozitivă, de aceea, ca să o înmulțești la 10, dăruiește micuților jucării educative, care nu doar pe ei îi vor bucura, ci și pe părinți (mai ales). Îți recomandăm să optezi pentru jucăriile confecționate din materiale rezistente și inofensive, astfel că îți vei arăta grija și afecțiunea față de copilaș. Ai putea să te orientezi către jucării educative precum cele cu cifre și litere de sortat și format cuvinte, tablă magnetică cu cifre, cât și un puzzle mai complex.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.roelefant.ronoriel.roemag.ro

Biciclete pentru copii de 7 ani

Jocurile educative de exterior sunt o adevarată oază de relaxare și o resursă inepuizabilă de bună dispoziție. Aerul proaspăt și lumina naturală au un efect benefic asupra stării fizice și psiho-emoționale a copiilor. Interacțiunile regulate cu mediul natural, cu lumea înconjurătoare și cu toate frumusețile sale îi ajută pe cei mici să crească armonios și sănătos. Iar cea mai la îndemână cale de a-i face pe cei mici să petreacă cât mai mult timp afară, este să le cumperi o bicicletă. Aceasta le va dezvolta abilitățile sportive, va ajuta la o stare generală de bine și le va susține relațiile armonioase cu cei din jur.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.roookee.rohippoland.roemag.ro