Boardgame-uri de jucat impreuna cu nepotii si copiii de 5+ ani

Articol actualizat la 13.12.2019 cu cele mai noi produse din piață.
2 vizitatori l-au catalogat cu
Boardgame-urile sunt extrem de îndrăgite și nu par să piardă din popularitate. Antrenante, distractive și educative, acestea reprezintă o modalitate excelentă pentru timp petrecut împreună cu copiii.

5 beneficii ale serilor de boardgame-uri în familie

Copiii nu își vor aminti excursiile în locații exotice sau lucrurile pe care le-au primit, ci își vor aminti momente alături de cei dragi, așa că indiferent că ești părinte, bunic, unchi sau mătușă timpul petrecut alături de cei mici este neprețuit și extrem de important pentru aceștia. Așa cum se știe deja, procesul de învățare se desfășoară cel mai bine prin joc, boardgame-urile fiind benefice deopotrivă pentru distracție și dezvoltarea anumitor abilități.
- O seară de boardgame-uri înseamnă timp dedicat familiei Nu este întotdeauna ușor să ne disciplinăm și să petrecem timp mult cu cei dragi, fiind necesar un efort, mai ales când este vorba despre copii. Și pentru că aceste jocuri, cum sunt Activity Junior, Catan sau Pandemic, durează mai multe ore, programarea serii de joacă se va face la sfârșitul săptămânii, în vacanțe, de sărbători, în zilele libere.

- Boardgame-urile înlocuiesc cu succes jocurile digitale Gadget-urile sunt parte integrantă a vieții prezente, iar cei mici sunt pasionați de jocurile video, pe calculator, pe tabletă sau pe telefon, uneori de la vârste foarte mici.
Astfel, crearea unui obicei - minim o seară dedicată de joacă boardgame-uri - înlocuiește cu succes timpul petrecut la PC, pe tabletă sau pe telefon.
- Copiii se familiarizează cu competiția Să pierzi nu e deloc ușor, mai ales dacă ești o fire competitivă. Totuși, în cele mai multe cazuri, copiii nu sunt supărați când pierd, iar dacă sunt pe primele locuri, nu se gândesc mult timp la acest câștig. Unii copii sunt mai competitivi ca alții, dar unul dintre scopurile acestor seri de joacă este setarea atenției pe proces, pe elementul distractiv și îndepărtarea de la câștigarea jocului.

Prin competiție, copiii învață ce înseamnă să câștige și să piardă, dar și să găsească soluții pentru anumite probleme.

- Dezvoltarea anumitor abilități esențiale Jucând boardgame-uri contribuie la dezvoltarea anumitor abilități, precum memoria, abilitități cognitive, planificare si capacitatea de soluționare a problemelor.

- Maratoanele de boardgame-uri consolidează relațiile cu părinții și cercul de prieteni Zilele de week-end se pot transforma foarte ușor în maratoane de boardgame-uri, chiar și atunci când sunteți cu prietenii de familie, la o cabană spre exemplu.

Ce poate fi mai plăcut ca o seară de joc, după o zi la ski? Activitățile de joc și joacă la care participă copiii și adulții sunt minunate, contribuind la consolidarea relațiilor, la creșterea încrederii în sine copiilor, dar și la relaxarea întregului grup.

Recomandari de jocuri, boardgame-uri care ajuta la consolidarea relatiilor mama - copil - tata


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.
Alte idei de cadouri relevante:
Aparate foto pentru copii - Sfaturi inainte de achizitie si recomandari
Aparate foto pentru copii - Sfaturi inainte de achizitie si recomandari

Un mini aparat de fotografie poate să fie fix ceea ce are nevoie copilul tău pentru a putea să își dezvolte creativitatea, personalitatea și spiritul artistic....

citește tot
Jocuri erotice pentru cupluri si adulti - cele mai noi boardgame-uri
Jocuri erotice pentru cupluri si adulti - cele mai noi boardgame-uri

Uneori viața romantică a unui cuplu intră în pauză, iar pasiunea și dorința dispar. Pentru a reaprinde flacăra și a face loc sexualității, o alegere bună...

citește tot
Jocuri intereactive pentru intreaga familie, inclusiv copii 3+ani
Jocuri intereactive pentru intreaga familie, inclusiv copii 3+ani

Copiii învață prin joc - este un fapt bine cunoscut și categoric demonstrat prin numeroase studii. Dar cum te poți apropia de copilul tău, asigurându-i o...

citește tot
Cea mai recomandata Pasta de dinti pentru copii. Naturala si gust bun
Cea mai recomandata Pasta de dinti pentru copii. Naturala si gust bun

Poți începe să cureți gura sugarului încă de la naștere, ștergându-i gingiile cu o cârpă moale sau o bucată de tifon umezit. Ar trebui să...

citește tot
Idei de Cadouri inedite pentru fanii Harry Potter si lumea imaginara
Idei de Cadouri inedite pentru fanii Harry Potter si lumea imaginara

A vedea o lume întreagă cu vieți și viziuni complet diferite, de vârste diferite, conectate de ciudata lume a lui Harry Potter, este magie în sine. N...

citește tot
Cele mai recomandate carti pentru copiii iubitori de fantasy 10-16 ani
Cele mai recomandate carti pentru copiii iubitori de fantasy 10-16 ani

Dacă ai copii, nepoți sau fini pasionați de literatura science fiction, le poți face ziua mai frumoasă cumpărându-le cele mai frumoase și captivante cărți ...

citește tot
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.