CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 11 Ani

Actualizat: 17 July, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă cele mai interesante și interactive jucării pentru copii de 11 ani! Alege din sugestiile noastre, care sunt prezentate în scop de ajutor, și dăruiește micilor școlari jucării ce vor contribui la dezvoltarea sa armonioasă, îl va face mai dornic de a descoperi și învăța lucruri noi și utile și îi va îmbogăți imaginația. Totodată, acesta va avea o activitate interactivă și va deveni un copil implicat.

Seturi LEGO de construcție pentru copii de 11 ani

Lego este probabil cel mai popular joc din lume încă de când a apărut și nu este foarte recent intrat pe piață. A fascinat generații întregi și încă o face. Este un joc care îi ajută pe cei mici să își dezvolte imaginația, dar și simțul tactil sau îndemânarea pe termen lung. Jocul cu lego înseamnă construirea unor clădiri sau a unor obiecte, iar asta nu face decât să îl ajute pe cel mic să vadă o construcție înainte să devină realitate, iar apoi să depună efort să o facă realitate. Dacă vrei să îl ajuți pe copil cu un cadou cât mai util, uite o idee: seturi LEGO de construcție pentru copii de 11 ani.

Jocuri de societate pentru copii 11 ani

Copilăria este acel spațiu temporal protector în care credem că suntem în siguranță pentru că părinții sunt cei care ne apără de orice, oricine oricând și oricum. Ei sunt super-eroii noștri și vor continua să fie pentru o bună perioadă de timp. Copiii adoră să se joace indiferent cu ce și sunt fascinați de jucării pe care le folosesc pentru a-și imagina lucruri cum ar fi că zboară, călăresc, salvează prințese aflate în pericol și multe altele. Totuși dacă vrei ca, cel mic să se joace cu alți copii jocuri care să îl învețe ceva, uite o idee de la noi: jocuri de societate pentru copii 11 ani pentru momente de neuitat.

Jucării roboți pentru copii de 11 ani

O idee mai năstrușnică și mai modernă de cadou pentru copii de 11 ani, reprezintă jucăriile roboței - o imensă curiozitate și bucurie pentru copilași. Oferă-i o jucărie robot și vei vedea câtă energie și veselie îi va reda acesta. Pe piață vei găsi o mulțime de tipuri de jucării, totuși, ai putea să te orientezi către roboțeii prezenți în desenele animate preferate de copilași, precum Transformers, Avengers, Spiderman, Capitan America, Legends și altele, care îl vot face nespus de fericit și luat prin surprindere. Cei mai interesanți roboței sunt cei cu telecomandă, care-i permit copilului să manevreze.

Mașinuțe pentru copii de 11 ani

La 11 ani, atât fetițele, dar și băiețeii se joacă mult și indiferent ca o fac în parc sau acasă, mai toate jocurile și jucăriile acestora sunt axate pe deținerea controlului de către micuții exploratori, aceștia descoperindu-și încet, încet propria personalitate. O mașinuță controlabilă de la distanță reprezintă astfel un cadou ingenios pentru copii și în acest caz oferta este aproape nelimitată. S-a zis cu mașinuțele de pe vremuri care pe lângă faptul că erau legate de un fir, erau incredibil de mici și se stricau foarte repede. Acum mașinile ating viteze mari și trec peste obstacole. Iau curbe periculoase și le dezvoltă foarte bine coordonarea celor mici.

Puzzle pentru copii de 11 ani

Un copil de 11 ani are mare nevoie de stimularea și cultivarea atenției, precum și a răbdării, iar acest lucru poate fi realizat printr-un cadou inspirat de genul jocurilor tip puzzle. Pentru această vârstă orientează-te către puzzle-uri între 50 și 150 de piese, cu diverse imagini interesante. Dacă ești în căutare de puzzle-uri pentru băieți, imaginile cu eroii preferați sau cu roboți vor fi extrem de apreciate, iar pentru fete, poți alege prințese sau scene de poveste. Dacă îți dorești un puzzle educativ și rezistent, alege unul din lemn, cu harta României, existând aici mai multe variante: județe, regiuni sau zone geografice.

Jucării de creativitate pentru copii de 11 ani

O vârstă frumoasă, plină de aventuri și schimbări simțitoare pentru micuți, cât și pentru părinți. Având în vedere, micii școlari, optează pentru un cadou ce le va dezvolta imaginația, atenția, percepția, cât și gândirea - jucăriile de creativitate. În alegerea ta ține cont de jucăriile cele mai atractive, cât și educative, confecționate din materiale sigure și inofensive, cât și ecologice, astfel îi vei arăta micuțului cât de special și important este acesta pentru tine. Benzile de desenat, seturile de cifre magnetice colorate din lemn sunt doar câteva din ideile noastre, care sperăm că te vor ajuta.

Întrebări frecvente
Ce biciclete sunt recomandate pentru copiii de 11 ani?

Copiii de 11 ani probabil că deja au trecut de faza roților ajutătoare, astfel încât te poți orienta către o bicicletă mai mare, cu roți de până la 18 inch. În funcție de preferințele copilului, poți alege o bicicletă cu personajul preferat din desene animate.

Ce gadget îi pot oferi cadou unui copil de 11 ani?

La această vârstă copiii sunt deja obișnuiți cu tehnologia și toate gadget-urile de pe piață. Te poți orienta către o tabletă, pe care să se poată juca jocurile preferate sau un smartwatch pe care să poată prelua notificări de pe telefon.

Ce jocuri îi pot face cadou unui copil de 11 ani?

În acest moment, există o varietate mare de jocuri pentru copiii de această vârstă, de tipul boardgames. Te poți orienta către un joc de aventură, dacă știi că este pasionat de așa ceva sau, poate unul din jocurile din trecut, reinventate.