CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 4 Ani

Actualizat: 03 December, 2023 | Rating:

🎁 Cauți o jucărie potrivită pentru copii de 4 ani? Ți-am pregătit o multitudine de idei și sugestii inspiraționale, care îți vor veni în ajutor pentru a face alegerea corectă. Dăruiește zâmbete de copil printr-o jucărie originală, ce va contribui pozitiv la dezvoltarea sa, ce îi va stimula abilitățile și îl va face mai energic și mai pozitiv. Alege o jucărie interactivă și atractivă, ce îi va capta atenția.

Jucării muzicale pentru copii de 4 ani

Vine aniversarea de 4 ani a unui micuț important din viața ta și nu știi ce să îi oferi? Alege jucării muzicale, întrucât acest domeniu ia amploare mai ales în preajma acestei vârste bazate în special pe muzica, dans, distracție și joacă neîntreruptă. Poți alege roboți sau păpuși interactive, mini-laptop-uri sau tablete muzicale cu mici jocuri educative integrate, ba chiar pianine colorate cu cântece prestabilite. Acest tip de jucării va fi extrem de apreciat de către cei mici și cu siguranță îi va ține ocupați timp îndelungat, alimentându-le pofta de viață, energia precum și cheful de dans și joacă.

Jucării educative pentru copii de 4 ani

Este foarte important ca micuții să aibă parte de jucării interesante, dar și educative. Prin joacă aceștia descoperă lumea, animalele, fructele, insectele, cărțile, își dezvoltă capacitatea de gândire încă de mici. După vârsta de trei ani, copiii încep să se interacționeze activ între ei. Acestora le place să joace roluri de adulți și să se bucure de costume și recuzită pentru a da frâu imaginației. Cele mai potrivite jucării ar fi seturile de construcții, puzzle, mașinuțe, păpuși, mingi, costume pentru jocul fictiv, vehicule, jocuri de societate simple, jocuri de cuvinte, cărți de povești.

Jucării de plajă și nisip pentru copii de 4 ani

Jucăriile de plajă și nisip reprezintă un cadou minunat pentru copii cu vârsta de 4 ani! Atunci când pleci în vacanță cu toată familia, se necesită ca micuții să aibă ocupații și activități interesante pe plajă, de aceea poți opta pentru jucăriile destinate acestui mediu pentru copii de 4 ani. Aceștia voi deveni energici, veseli, iar jucăriile vor putea contribui la stimularea imaginației, atenției si preciziei picilor. De asemenea, jucăriile pentru plajă și nisip reprezintă motivul perfect pentru un dar potrivit copilașilor de 4 ani, care vor deveni memorabile și dragi pentru ei, cât si pentru părinți.

Jucării Montessori pentru copii de 4 ani

Un copil care are 4 ani este în acea etapă în care și-a descoperit pasiunile, afinitățile, dar mai ales limitele. Așa că este momentul să le testeze și să le depășească. În această etapă orice copil are tendința de a face singur totul, de a fi independent și de a copia comportamentul adulților din preajmă. De aceea și jucăriile pe care le alegem ar trebui să fie din această sferă. A încurajării către independență și explorare. Aceasta este exact filosofia Montessori, de aceea și jucăriile ar trebui să fie în același stil. Dacă ești adeptul independenței pentru copilul tău, atunci acestea vor fi foarte apreciate.

Biciclete pentru copii de 4 ani

Printre primele obiecte pe care i le cumperi micuțului tău după ce acesta începe să facă primii pași, se află tricicleta, apoi bicicleta fără pedale cu ajutorul căreia acesta va învăța foarte bine să își țină echilibrul. Aceasta din urmă este utilă și mult iubită până în jurul vârstei de 4 ani când treptat, se face trecerea la cea cu pedale și roți ajutătoare. Dacă nu știi ce să alegi în acest domeniu, este bine de știut că cel mai important criteriu este greutatea acesteia. Dacă bicicleta aleasă este confecționată din materiale de înaltă calitate, ea trebuie să fie suficient de grea încât să ofere stabilitate și siguranță sporită micuțului, dar și suficient de ușoară cât să fie manevrată și condusă facil.

Mașinuțe pentru băieței de 4 ani

Având în vedere această vârstă minunată de 4 anișori, băiețeii tind să devină energici și doritori de a descoperi lucruri și procese noi. Fii tu cel care contribuie la dezvoltarea sa, fie că ești părinte, rudă sau prieten de familie. Mașinuțele jucării reprezintă cadoul cel mai potrivit pentru acești băieței scumpi. Mașinuțele jucării îi vor face pe acești copilași de 4 ani să devină mai dornici de a cunoaște modele de mașini, forme și culori și, de asemenea, vor fi curioși despre cum ele funcționează și, poate că, de la așa o vârstă fragedă, își vor putea depista talentele și pasiunile viitoare.

Trotinete potrivite pentru copii 4 ani

Pentru cei mici, trotineta reprezintă o jucărie perfectă, care îi dezvoltă atenția, agilitatea, echilibrul și concentrarea. În ultima vreme trotinetele au devenit un cadou dorit de cei mici și ușor de ales de către cei mari. În funcție de vârstă, există trotinete potrivite pentru fiecare copil. Pentru copiii de patru ani te poți orienta fie pentru o trotinetă destinată vârstei, fie pentru una potrivită pentru intervalului de vârstă. Indiferent de modelul ales asigură-te că trotineta este echipată cu roți din silicon, pentru o stabilitate mai bună și pentru deplasare fără zgomot și un cadru din oțel, care să suporte toate căzăturile cu brio.

Puzzle pentru copii 4 ani, ideale de cadou

Puzzle-urile sunt unele din cele mai apreciate jucării pentru copii, fiind și foarte vechi. Ele îi ajută pe cei mici să își dezvolte spiritul de observație, atenția și să își antreneze răbdarea, inițiind de asemenea vederea în spațiu și de ansamblu. Există disponibile o mare gamă de puzzle-uri pentru copii de patru ani printre care puzzle-uri din carton, puzzle-uri de asamblare/dezasamblare sau puzzle-uri secvențiale. La vârsta de patru ani copiii sunt în general capabili să rezolve puzzle-uri de 40-80 de piese. Tot ce-ți rămâne de făcut este să alegi un puzzle cu o imagine care să se muleze pe curiozitățile și pasiunile micuțului.

Seturi Lego pentru copii 4 ani, potrivite de cadou

Dacă cel mic este pasionat de seturile de construcții, atunci trebuie neapărat să-i faci cadou și un set de la marele producător, Lego. Aceste seturi pot fi o modalitate excelentă de a-l învăța pe micuțul tău să se joace și de a-i sprijini dezvoltarea. La vârsta de patru ani copilul deja poate folosi blocurile pentru stivuire și construcție, în vederea creării unor “construcții impresionante”. Multe dintre aceste seturi de Lego au informații despre intervalul de vârstă recomandat pe ambalaj. Acest lucru este foarte util deoarece poți alege în funcție de interesele și stadiul de dezvoltare ale copilului tău.

Păpuși pentru fetițe de 4 ani

Fetițele se gândesc doar la joacă la vârsta de 4 ani și s-ar juca toată ziua. Toată viața lor constă în joacă, mama, papa și somn. De aceea, jocurile sunt o parte importantă a vieții de copil și mai ales, reprezintă cea mai frumoasă perioadă din viață. Nu există griji, doar joacă și povești toată ziua. Dacă ai în familie sau printre prietenii tăi, o fetiță de 4 ani căreia vrei să îi faci o bucurie mare, poți să îi oferi cadou una din acele păpuși pentru fetițe de 4 ani. Se va bucura enorm și vei fi mulțumit că ai ales acest tip de cadou. Cine nu își amintește de păpușile copilăriei sale? Cu toții mai avem de atunci măcar una.

Jucării inteligente pentru copii 4 ani

Pentru că orice părinte este preocupat de dezvoltarea sănătoasă a copilului lui și își dorește ca acesta să stăpânească toate capacitățile intelectuale, motorii și senzoriale specifice vârstei apelează la jucării pentru a-l ajuta să exploreze și să învețe despre lumea înconjurătoare. Cu ajutorul jucăriilor inteligente, potrivite copiilor cu vârsta de patru ani, aceștia vor acumula cunoștințe și aptitudini în cele mai distractive moduri. Dacă ești atent la modul de joacă al unui copil de patru ani vei observa că încearcă să-și manifeste cât mai mult independența, să găsească soluții pentru diferite probleme și să interacționeze atât cu adulții, cât și cu copiii, în egală măsură.

Jocuri de societate potrivite pentru copii 4 ani

Când vine vorba de jocuri, copii din zilele noastre au la dispoziție o multitudine de alegeri. Astfel de jocuri îi ajută pe cei mici să își dezvolte coordonarea mână-ochi și abilitățile cognitive într-un mediu relaxat, fiind și foarte populare în rândul micuților. Unele jocuri de societate din viață pe cei mici chiar și ce înseamnă munca în echipă. Cel mai important lucru pe care îl ai de făcut dacă ești părinte constă în alegerea jocurilor de acest gen pentru prichindeii. Jocurile de societate pentru copii de patru ani trebuie să nu-i plictisească și să le dezvolte abilitățile. Bineînțeles că trebuie să fie și distractive.

Întrebări frecvente
Ce jucării sunt potrivite pentru copii de 4 ani?

La 4 ani, copiii încep să își pună din ce în ce mai multe întrebări despre lume și mediul înconjurător. Este important să le stârnești interesul cu ajutorul jucăriilor interactive și educative. Trebuie bineînțeles să observi și domeniile de interes ale copilului pe care îți dorești să îl surprinzi.

Ce jucării pot oferi în dar băieților de 4 ani?

Cele mai cerute și dorite jucării pentru băiețeii de 4 ani sunt mijloacele de transport. Fie că vorbim de trenulețe cu șină, avioane, mașini de curse cu telecomandă, mașini de gunoi, de pompieri sau de poliție, toate vor fi apreciate. Roboții se află și ei în topul preferințelor.

Ce jucării sunt potrivite pentru fetițele cu vârsta de 4 ani?

Fetițele descoperă la această minunată vârstă jocurile de rol și pot fi ocupate zeci de minute creând numeroase scenarii cu ajutorul păpușilor și al căsuțelor pentru păpuși. Bucătăriile cu accesorii specifice sunt și ele mult dorite și folosite.

Crazy Season la eMag!
Alege din timp cadourile de Crăciun pentru întreaga familie! Profită de REDUCERI! » Vezi Ofertele la eMag