CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 9 Ani

Actualizat: 16 July, 2024 | Rating:

🎁 Copilăria este perioada în care cei mici își dezvoltă anumite abilități ale creierului. De accea este foarte important ca părinte să te implici în acest proces important. Cum poți face acest lucru? Foarte simplu. Cei mici adoră să-și petreacă majoritatea timpului jucându-se. De aceea, aceștia au nevoie de multe jucării de toate felurile. La noi găsești aproximativ toate modelele de jucării pentru copii de 9 ani.

Lego pentru copii de 9 ani

Indiferent dacă cei mici nu au neapărat o înclinație nativă pentru construit, jocurile din cuburi de diferite mărimi aduc beneficii extraordinare copiilor de toate vârstele: celor mici, de pildă, le stimulează coordonarea mână-ochi și le dezvoltă motricitatea fină. Totodată, îi ajută să învețe culorile, formele, texturile. Când cei mici cresc și ating vârsta de 9-10 ani, sunt încă destul de atrași de jocurile de tip lego, întrucât le oferă multiple posibilități de a construi diferite scenarii, castele, jocuri de rol, personaje sau chiar orase ori lumi imaginare. Acestea rămân o modalitate ingenioasă, chiar sănătoasă, de relaxare, precum și de exersare a creativității și concentrării.

Jucării de creativitate pentru copii de 9 ani

Creativitatea se dezvoltă în copilărie și părinții au primul rol în educarea și dezvoltarea sa multilaterală. Apoi învățătorii și profesorii se implică și ei în procesul de educare și formare a personalității copilului. Fiecare joc și joacă are rolul său bine definit și nu este vorba doar de distracție, ci și despre descoperirea lumii înconjurătoare sau chiar despre sine. Dacă vrei să îl ajuți pe cel mic să devină mai creativ și să aibă imaginație o poți face prin intermediul unor jucării de creativitate pentru copii de 9 ani. Jucăriile îl vor ajuta rapid pe copil să aibă mai multă imaginație.

Jocuri boardgames pentru copii de 9 ani

Pe măsură ce cresc copiii sunt din ce în ce mai interesați de jocuri de societate, care le permit sa interacționeze cu alte persoane. Mai mult, cei mici preferă jocurile care le suscită interesul, le trezesc curiozitatea, le antrenează spiritul de competiție, dar mai ales care le dau puterea să facă alegeri sau strategii de joc. De aceea, poți să le oferi jocuri de tip boardgame imediat ce copiii împlinesc 9,10 ani întrucât deja vor fi capabili să le ducă la bun sfârșit, ba chiar să le coordoneze. E un prilej bun de a petrece timp de calitate cu gașca lor de prieteni precum și împreună cu familia.

Mașinuțe pentru copii de 9 ani

Jucăriile sunt iubite de către copii pentru că îi ajută să se joace chiar și atunci când nu au parteneri de joacă. Ele îi ajută pe cei mici să își dezvolte imaginația și le țin de urât când nu sunt înconjurați de alți copii. Dacă nu știai jucăriile îi fac pe cei mici să se simtă bine în pielea lor. De aceea, se bucură când primesc unele noi indiferent cu ce ocazie sau de la cine vin. Dacă ai un copil mic și vrei să îl vezi zâmbind cu gura până la urechi, cumpără-i mașinuțe pentru copii de 9 ani și vei vedea ce bucuros poate să fie. Jucăriile îl fac să fie bucuros și mașinuțele sunt de obicei preferatele lor.

Jucării Montessori pentru copii de 9 ani

Cauți o jucărie interesantă, cât și atractivă pentru copii de 9 ani? Atunci ai putea opta pentru jucăriile Montessori, atât de populare și căutate de micuți. Orientează-te către jucăriile ce îl vor face mai energic și mai dornic de a descoperi lucruri și fenomene noi. Pe piață vei găsi o multitudine de tipuri și modele de jucării, dintre care mai interesante le considerăm pe cărți cu emoții și acțiuni, ceasul din lemn, cartonașe tactile, jucărie tip balanță cu numere, tabla înmulțirii, joc logaritmic, care nu doar vor fi distractive pentru micuț, cât și educative, perfecte pentru a-și putea dezvolta abilitățile.

Puzzle pentru copii de 9 ani

Când eram mică îmi plăceau puzzle-urile și eram cea mai fericită dacă primeam unul. De ce? Pentru că eram curioasă dacă reușesc să îl fac. Eram entuziasmată de cadoul primit și abia așteptam să mă joc cu el. Puzzle-urile sunt o metodă ideală de a-ți dezvolta imaginația și îndemânarea. Ele sunt îndrăgite de copii din întreaga lume și sunt create pe bandă rulantă în funcție de complexitate, peisaj, preț și brand. Dacă ai un copil căruia vrei să îi faci un cadou care să îl fascineze pe termen lung, uite o idee bună: puzzle pentru copii de 9 ani. Se va bucura enorm și va fi fascinat de cadoul primit.

Întrebări frecvente
Ce jucării cadou pot lua unui băiețel?

Pentru băieței cel mai bun cadou sunt mașinuțele, poți lua mașinuțe simple mari, dar cel mai bine și cel mai inovativ să i-ai mașinuță cu telecomandă, să fie în pas cu dezvoltarea tehnologiilor, și un plus mare că această mașinuță va ține mult timp.

Ce jucării cadou pot lua unei fetițe?

Pentru fetițe poți lua jucării precum o bucătărie micuță unde ea să poată imita prepararea mâncării, să poată tăia fructe, legume, carne artificiale și să compună din ele diferite tipuri de mâncare, dar și să se învețe a spăla visela.

Se oferă cadou jucării copiilor de 9 ani?

Da, deoarece această vârstă încă este de trecere de la copilărie și adolescență, și la 9 ani ei încă se joacă c jucării, dar cu o complexitate intelectuală mai mare. Pot fi chiar și jucării pentru dezvoltarea IQ-lui.