CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Copiii Care Iubesc Roboții și Tehnologia

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Copiii sunt fascinați de tehnologie, de roboti, de jucării care funcționează cu telecomandă? Gasesti aici o selectie de cadouri pentru copiii care iubesc Robotii de Jucarie ce pot antrena creativitatea și imaginația celor mici.

Cadouri pentru copiii care iubesc roboții și tehnologia

Varietatea jucăriilor te poate pune în încurcătură atunci când cauți o jucărie deosebită pentru cei mici: în care merită să investești, care sunt educative și distractive și care sunt doar o tendință, de care copilul se va plictisi în scurt timp?

La aceste întrebări nu există răspuns, mai ales că fiecare generație a avut tendințele ei în materie de jucării și jocuri preferate de către toți copiii și pe care părinții le-au cumpărat, chiar dacă nu îndeplineau toate criteriile pe care și de doreau. Nu este cazul acestor jucării robot, care întotdeauna au câștigat teren în fața altor jucării. Copiii sunt fascinați de tehnologie, de roboți, de jucării care funcționează cu telecomandă, care prezintă practic, o altă lume.

Jucarii roboti pentru copiii de 4-7 ani:


De ce să investești într-o astfel de jucărie robot?

- Miniroboții - jucăriile robot reprezintă varianta în dimensiuni reduse a roboților standard. Chiar dacă nu sunt prevăzuți cu toate funcțiilor celor mari, jucăriile robot sunt ușor de utilizat, devenind în scurt timp jucăria preferată a copilului.
- Indiferent de modelul ales, jucăriile robot reprezintă primul pas în robotică (domeniul viitorului). Dincolo de distracție și plăcerea manevrării unei astfel de jucării, ai ocazia să îi prezinți copilului o versiune în miniatură a tehnologiei în continuă dezvoltare.

- Modelele actuale ale roboților pentru copii sunt prevăzute cu funcții de excepție: balansare automată, detectarea obstacolelor, telecomandă (cu diferite comenzi și acțiuni automate programate), mod de protecție inclus, funcție de înregistrare și redare vocală. De asemenea, aceste jucării pot fi controlate și prin intermediul aplicației pentru smartphone (disponibile gratuit), la fel cum pot și interacționa între ei.

- Reprezintă un cadou excelent pentru copiii mici și mari De regulă, vârsta recomandată de utilizare este +5 ani, așa că o poți dărui fără probleme copiilor tăi, nepoților sau copiilor apropiaților tăi, cu ocazia diferitelor ocazii: Paște, Crăciun, aniversări.

Câteva cărți pentru iubitorii de roboți si tehnologie nouă:

Setul de Roboti spatial 7 in 1 este de exemplu un produs inovator care functioneaza doar pe baza de lumina solara si care are rolul de a educa copiii cu privire la surse alternative de energie, robotica si principii de constructie 3D. Poate fi asadar un cadou excelent pentru copiii care iubesc tehnologia, robotii. Acest set ajuta copiii sa isi dezvolte creativitatea si imaginatia, mai ales cu privire la explorarea spatiala, construind unul din cele 7 modele de roboti.

Pe final, dorești să înveți noțiunile de bază alături de copilul tău, tehnologia roboticii sau pur si simplu vă place să construiți și acceptați orice provocare? Credeam că aceste jucării cu roboți sunt destul de serioase... 

Jucarii roboti pentru copiii de 8 -10 ani:

Bonus: de la lenjerii de pat cu roboti, stickere pentru camera copilului sau covoare