CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Puzzle-uri Cu 1000 - 10000 Piese - Cadou Pentru Cei Mai Răbdători Prieteni

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Dacă te numeri printre persoanele răbdătoare, care adoră să își pună mintea la contribuție cu un puzzle cu...peste 1000 de piese sau chiar 3000, 5000 sau 10 000 piese sau pur și simplu vrei să îi dăruiești cuiva drag un astfel de cadou, trebuie să știi că soluționarea acestor are numeroase beneficii.

Puzzle-uri cu 1000 - 10000 piese - cadou pentru cei mai răbdători prieteni

Copiii si adultii adoră să facă puzzle-uri, iar specialiștii le recomandă părinților să le cumpere cât mai multe astfel de jocuri, pentru a contribui la dezvoltarea memoriei. Studiile prezente însă plasează puzzle-uri în topul jocurilor care aduc numeroase beneficii, deopotrivă pentru copii și adulți. Așadar, data viitoare când faci un cadou unui amic, poți să te orientezi fără probleme către un astfel de cadou. În fond, dacă ai prieteni care adoră să le rezolve, sigur cunoști acest lucru despre ei.

Dacă te numeri printre persoanele răbdătoare, care adoră să își pună mintea la contribuție cu un puzzle cu peste 1000 de piese sau pur și simplu vrei să îi dăruiești cuiva drag un astfel de cadou, trebuie să știi că soluționarea acestor are numeroase beneficii.

Puzzle-uri cu 1000 de piese pentru cei mai rabdatori prieteni

Puzzle-ul este o activitate relaxanta si in acelasi timp o pasiune. Cu totii am realizat sau cel putin am dat o mana de ajutor in realizarea unui puzzle, mai usor sau mai complicat. Ne-am ambitionat si nu ne-am lasat pana nu l-am terminat...

Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii fac din Ravensburger cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume. Tehnologia Softclick garanteaza 100% o fixare cat mai exacta, iar fiecare piesa este diferita. A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine.

Beneficii surprinzătoare pentru adulții care fac puzzle-uri mari:

Dacă te numeri printre persoanele răbdătoare, care adoră să își pună mintea la contribuție cu un puzzle cu...peste 1000 de piese sau pur și simplu vrei să îi dăruiești cuiva drag un astfel de cadou, trebuie să știi că soluționarea acestor are numeroase beneficii:

- Îmbunătățirea memoriei Indiferent că alegi unul de 1000, 1500, 2000, 3000 sau chiar mai multe piese (pentru cei experți), soluționarea puzzle-urilor contribuie îmbunătățirea memoriei pe termen scurt, la consolidarea legăturilor intracelulare existente la nivelul creierului, dar și la generarea unora noi. Mai exact, aceste acțiuni optimizează procesul de gândire și viteza mentală.

Puzzle-uri cu 1000, 3000, 8000 sau 10 000 piese. Cine se baga?

- Îmbunătățirea capacității de orientare în spațiu Soluționarea unui puzzle necesită folosirea anumitor raționamente: analizarea caracteristicilor diferitelor piese (formă, culori) pentru a realiza unde se încadrează o anumită piesă în imaginea care trebuie reconstituită. Aceste eforturi contribuie la exersarea și îmbunătățirea raționamentelor vizual și spațial, dar și la alte raționamente: folosirea unei hărți, orientarea corectă pentru conducerea unui autoturism, parcarea acestuia.

Numeroase studii certifică faptul că rezolvarea puzzle-urilor întârzie și chiar stopează apariția bolilor ca demența și Alzheimer. În plus, soluționarea de puzzle-uri este relaxantă, distractivă și are capacitatea de a te deconecta.

Puzzle-uri cu 1000 de piese, cu tematica de Craciun

Dacă urmează să faci cadou un puzzle, alege să-l oferi împreună cu un suport pentru rulat puzzle-ul. Nu doar că este o suprafață excelentă în timpul rezolvării, dar se și rulează cu partea de puzzle care este soluționată; piesele nu se pierd, iar puzzle-ul se depozitează facil, oriunde.

Pasionati de puzzle-uri pot alege sa-si cumpere unul nou, online, din selectii cu peisaje, cladiri, iluzii optice si chiar puzzle-uri 3D, din lemn - cele mai cautate  in prezent.