CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 3 Ani

Actualizat: 02 November, 2021 | Rating:

La 3 ani copiii sunt mai dornici ca niciodată să descopere lumea și încep să deprindă obiceiul de a se juca din ce în ce mai mult. Ajută-i să se dezvolte armonios cu jucării potrivite vârstei lor cum ar fi: seturi lego de construit, mașini și utilaje interactive, păpuși educative, roboți, dinozauri sau căsuțe în miniatură. Din orice jucărie bine aleasă, se poate dezvolta o idee care să îl țină pe micuțul tău ocupat timp îndelungat.

Alegeri rapide:

Alege un tip de cadou (Jucării copii 3 ani):

Biciclete pentru copii de 3 ani

Când ești mic, jocurile și joaca sunt tot ce îți dorești să faci toată ziua. Este modul prin care îți petreci ziua, dar și cea mai bună idee de explorare a lumii înconjurătoare. De cele mai multe ori, în primii ani din viață, copilul explorează prima dată locuința părinților săi. Atunci când iese afară este bine să îl încurajezi să descopere natura, să petreacă tot mai mult timp în aer liber pentru că este bine pentru plămânii săi aflați în plină dezvoltare. Dacă ai un copil mic și vrei să îi iei un cadou util, îi poți cumpăra: biciclete pentru copii de 3 ani. Sigur se va bucura de cadoul primit.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.roemag.rodecathlon.rovivre.robiciclop.eu

Jucării Montessori pentru copii de 3 ani

O altă idee ingenioasă și interesantă de jocuri pentru copii reprezintă jocurile Montessori! Atât de populare și dorite în rândul copiilor, datorită distracției, cunoștințelor, cât și a faptului că acestea sunt educative și potrivite vârstei. Ai să-i surprinzi plăcut nu doar pe micuți, cât și pe părinții acestora. Tindem să menționăm că jocurile Montessori sunt un motiv perfect pentru ca micuții să aibă o activitate în care să fie pe deplin implicați, pentru ca mami și tati să aibă o mică pauză. Ai putea opta pentru jucăriile legate de animale sălbatice/domestice, mașinuțe, fenomene ale naturii.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.roookee.rovivre.roelefant.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Jucării de creativitate pentru copii de 3 ani

Un cadou minunat pentru copiii care împlinesc frumoasa vârstă de 3 anișori este unul care să le stimuleze creativitatea și imaginația. Nu alegeți jucării care să le spună copiilor ce să facă, să le dea comenzi și astfel ei să fie tentați să nu își mai folosească și cultive independența și personalitatea. Alegeți cărți de desenat liber și de exersat imaginația. Optați pentru seturi cu pensulă și șevalet pentru libera exprimare prin intermediul picturii. Orientați-vă spre seturi de construcție sau LEGO, prin intermediul cărora cei mici pot crea povești și scenarii și astfel joaca va fi neîntreruptă ore în șir.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:hippoland.roookee.ronichiduta.ronoriel.ro

Jucării de îndemânare pentru copii de 3 ani

3 anișori reprezintă o vârstă frumoasă, în care micuții descoperă mai multe lucruri, obiecte și fenomene, încercând să interacționeze cu cei din jur. De aceea, pentru a-i dezvolta și mai mult atenția și creativitatea, dăruiește-i copilașului jucării de îndemânare, interesante și atractive. Încearcă să te orientezi către jucăriile sigure și inofensive, realizate din lemn sau din materiale eco, pentru ca micuțul și părinții acestora să poată să se bucure. Optează pentru jucăriile de îndemânare, prim care să-și poată armoniza abilitățile, precum piramidele cu inele, jocurile cu bile, puzzle, jucării senzoriale.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:noriel.roookee.roelefant.roemag.ro

LEGO pentru copii de 3 ani

Pentru a-l distrage de la rutina plictisitoare și a-l face mai energic și dornic de acțiune, dăruiește unui copilaș de 3 ani jucăriile LEGO. Fie că este vorba de o zi de naștere, ziua copiilor sau Crăciunul, LEGO reprezintă un joc popular, interesant, care-l va bucura și mai mult. Din multitudinea de modele și tipuri, încearcă să te orientezi către jocurile ce necesită atenție, precizie, cât și un strop de veselie. Jocurile LEGO șinele de cale ferată, evadarea dinozaurilor, garaj și spălătorie de mașini, animalele lumii sunt doar câteva dintre exemplele oferite de noi, pentru a-ți ușura munca.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.roookee.rovivre.ronoriel.roemag.ro

Păpuși pentru fetițe de 3 ani

Căre-i fetițe nu-i este dragă o păpușă? Nu cred că există micuță pe care să nu o fascineze o păpușă oferită cadou cu ocazia zilei copiilor, zilei de naștere sau Crăciunului - sărbători importante și plăcute. Ca și rudă apropiată, membru al familiei sau prieten drag, ai putea să te orientezi către o păpușă drăgălașă, inedită, cu trăsături frumoase și, cel mai important, să fie îmbrăcată în hăinuțe atrăgătoare. Pe piață vei găsi o multitudine de modele și tipuri, recomandarea noastră fiind să optezi pentru păpușele cu funcții precum a unui bebeluș real, astfel micuța își va putea dezvolta unele abilitați.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.ronoriel.roemag.roelefant.ro
Întrebări frecvente
Ce jucării să ofer cadou copiilor de 3 ani?

Copiii cu vârsta de 3 ani tocmai descoperă jocurile și jucăriile, așa că le poți oferi seturi de construit, puzzle-uri, avioane, mașini de poliție, gunoi sau pompieri, păpuși interactive sau bucătării multifuncționale. De asemenea, instrumentele muzicale sunt și ele foarte apreciate.

Ce cărți să ofer cadou copiilor cu vârsta de 3 ani?

Cărțile de povești sunt foarte populare, încă de când cei mici descoperă imaginile captivante alea acestora și la 3 ani vor avea răbdarea de a asculta basme clasice, povestite pe înțelesul lor.

Ce articole vestimentare ar fi potrivite pentru a fi oferite cadou copiilor de 3 ani?

Fiind pasionați de explorarea mediului înconjurător, de alergare și cățărare, articolele vestimentare pe care îți dorești să le oferi în dar trebuie să fie comode și confortabile. Materialele alese trebuie să fie de calitate, pentru a se păstra intacte timp îndelungat.