CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 6 Ani

Actualizat: 31 October, 2021 | Rating:

Cu toții știm că jucăriile ajută copii să își dezvolte anumite abilități în timp ce se distrează. Dacă vrei să le aduci un zâmbet pe buze, le poți face cadou o jucărie. Indiferent dacă esți părinte sau o rudă a unui copil, vei încerca mereu să le oferi cele mai potrivite jucării. De aceea, dacă ai nevoie de idei de jucării pentru copii de 6 ani, noi suntem aici să te ajutăm. Avem o gamă diversificată.

Alegeri rapide:

Alege un tip de cadou (Jucării copii 6 ani):

Biciclete pentru copii de 6 ani

Energia și dorința de a fi mereu în mișcare este prezentă permanent la copii de 6 anișori. Fii chiar tu acela care-i va dărui prima bicicletă sau pur și simplu un cadou util și necesar, o sursă de bucurie atât pentru micuți, cât și pentru părinți. O bicicletă ar semnifica ieșiri și distracție în parcuri cu prietenii, colegii de școală/grădiniță și membrii familiei. De asemenea, mersul cu bicicleta dezvoltă foarte bine mușchii genunchiului și a picioarelor în general, astfel micuțul își va putea dezvolta musculatura de mic copil. Fascinează un copil printr-o bicicletă atrăgătoare și calitativă.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.ronoriel.roookee.ronichiduta.ro

Lego pentru copii de 6 ani

La 6 ani, copiii sunt de multe ori deja înscriși la școală, sau dacă nu, trebuie să se pregăteasca temeinic pentru aceasta. Prin urmare, începe o nouă etapă a vieții lor, cu noi preocupări și priorități și este absolut normal și natural ca jucăriile și jocurile să se schimbe și ele. Având intensă nevoie de o stimulare și antrenare a minții, dar mai ales de cultivare a atenției și răbdării, un joc complex de Lego ar putea reprezenta cadoul perfect. Acesta le va pune mintea la încercare și îi va provoca să realizeze construcții impresionante, în jurul cărora se vor țese povești captivante și ingenioase.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.ronichiduta.roemag.ronoriel.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Mașinuțe pentru copii de 6 ani

O altă idee drăguță de cadou pentru copilașii drăgălași de 6 ani reprezintă mașinuțele! Cine nu iubește o mașinuță, care mai și are funcții adiționale sau telecomandă? Desigur că mașinuțele reprezintă un lucru interesant și atractiv, mai ales pentru băieței, de aceea nu ezita să optezi pentru cea mai frumușică și atrăgătoare mașinuță. Dacă te vei orienta către o mașină electrică, cu telecomandă, pe care chiar copilul o va putea manevrez, va fi și mai perfect, deoarece acesta își va putea dezvolta îndemânarea, precizia și atenția pentru micile detalii, cât și cine știe, abilitățile sale de a conduce.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.robestkids.roookee.ronichiduta.ronoriel.rohippoland.ro

Jocuri de creativitate pentru copii de 6 ani

Această vârstă minunată este plină de schimbări și momente frumoase, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Fie că ești un prieten apropiat al familiei sau o rudă, dăruiește micuțului o carte interesantă și atractivă, care-l va ține în suspans și îl va surprinde plăcut. Optează pentru cărți de povești, pline de aventuri și istorii interactive, care îi vor reda stimulente pentru a fi mult mai interesat și dornic de a învața să citească și să comunice cu prietenii și colegii la școală/grădiniță. De asemenea, cărțile cu poezii îi vor dezvolta capacitățile de a gândi creativ și într-un mod mult mai vast.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.ronichiduta.roookee.roemag.ro

Jucării Montessori pentru copii de 6 ani

Cu ajutorul jucăriilor de tipul Montessori, copiii învață practic singuri și mai ales, în propriul lor ritm, noțiuni elementare despre mediul înconjurător. Dacă ai un mic preșcolar de 6 ani a cărei aniversare vine în curând, o jucărie Montessori îl va pregăti foarte mult pentru școală, dezvoltându-i imaginația și inteligența foarte mult. Este bine cunoscut faptul că prin joacă, cei mici învață mult mai rapid și eficient tot ceea ce este necesar să știe. Potrivit pentru această vârstă ar fi o jucărie Montessori axată pe noțiuni elementare de matematică sau română și anume: cunoașterea semnelor și a cifrelor, adunări, scăderi sau descoperirea literelor.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.roemag.robekid.roookee.ronoriel.ro

Puzzle pentru copii de 6 ani

Copii de 6 ani sunt cei mai curajoși, deoarece pentru ei se apropie unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor - mersul la școală. Pentru a le dezvolta și mai mult capacitățile și talentele înnăscute, optează în alegerea unui cadou potrivit pentru un puzzle interesant și captivant, ce nu doar va însemna distracție pentru micuț, ci și doza sa de învățare și cunoaștere a lucrurilor noi, de armonizare a atenției și percepției. Nu uita că pe piață găsești o multitudine de modele și tipuri de puzzle, fie el clasic sau 3D, recomandarea noastră fiind să te orientezi către un puzzle original.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.roookee.ronoriel.rovivre.ro
Întrebări frecvente
Ce jucării să iau unui băiețel?

Poți să-i iai diferite mașini cu telecomandă, el va fi fascinat de astfel de cadou deoarece este ceva inovativ, dar magnificul unei mașini cu telecomandă este durata de utilizare, deoarece bateriile se schimbă băiatul se poate folosi de mașinuța asta încă foarte mult timp.

Ce jucării pot să-i iau fiicei?

Deoarece toate fetițele mici iubesc jocul cu păpuși, poți lua o păpușă Barbie sau altă păpușă de colecție care să aibă diferite haine și accesorii, dar daca deja le are multe, un cadou perfect poate fi o căsuță pentru ele.

Ce jucării pot să iau copiilor?

Deoarece copiii sunt cei care îmbibă bine toată informația, niște cărți sau caiete de lucru pentru studiu în diferite domenii precum: matematica, limba engleză, limba franceza, științele naturii etc. sunt perfecte pentru un copil.Este un cadou extrem de util și eficient.