CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri 14 Ani De La Nuntă - Nunta De Fildeș

Actualizat: 17 July, 2024 | Rating:

🎁 Cauți cele mai originale cadouri pentru aniversarea a 14 ani de căsătorie? Aici vei găsi o mulțime de idei, ce îți vor veni în ajutor în alegerea cadoului potrivit. Descoperă sugestiile noastre și alege să dăruiești, pentru nunta de fildeș, cadouri utile pentru familie și casă, daruri simbolice sau, dimpotrivă, memorabile, ce vor înfrumuseța și mai mult această zi minunată și specială pentru cuplu.

Coșuri cadou aniversare căsătorie 14 ani

La 14 ani de căsnicie poți spune deja că ai ajuns la nunta de fildeș și că ai ajuns să cunoști la perfecție persoana de lângă tine. Ai avut la dispoziție destul timp să îți dai seama dacă această căsnicie va dura toată viața și ai decis că merită. Ai decis că persoana de lângă tine merită toată atenția și afecțiunea ta. Ai înțeles că ea este tot ce ți-ai dorit vreodată chiar dacă pentru alții nu este clar. Important este că tu o vezi drept perfectă și este doar a ta. Dacă se apropie aniversarea nunții de fildeș și nu ai idee ce să-i iei, avem noi o idee: coșuri cadou aniversare căsătorie 14 ani.

Cadouri de lux pentru nunta de fildeș

La 14 ani de la nuntă poți spune că ați ajuns la nunta de fildeș. Acest material de origine animală este considerat un simbol al bogăției și durabilității în timp. Dacă ați ajuns să aveți 14 ani împreună înseamnă că vă cunoașteți destul de bine și vă adorați fix așa cum sunteți. Este bine ca timpul să vă ajute să vă clădiți relația, în loc să o destrame cum se întâmplă cu atât de multe persoane în ziua de astăzi. Exemplele negative continuă să ne arate ce fac lipsa de afecțiune și respect. Dacă ai o căsnicie fericită și vrei să îi cumperi ceva cadou soției tale, îți dăm o idee: cadouri de lux pentru nunta de fildeș.

Cadouri simbolice pentru aniversarea a 14 ani de căsătorie

La 14 ani de la nuntă te poți mândri că sărbătorești nunta de fildeș. 14 ani sunt o perioadă lungă în care v-ați văzut unul altuia defectele, dar și calitățile. V-ați cunoscut și v-ați ajutat, susținut și protejat unul pe altul la fiecare moment greu. A fost o perioadă minunată petrecută împreună și nu regretați niciun moment chiar dacă ați avut momente bune și mai puțin bune. Este bine să experimentați și momente grele pentru a vă testa relația și afecțiunea. Dacă vrei să îi faci un cadou frumos, poți apela la cadouri simbolice pentru aniversarea a 14 ani de căsătorie. Sigur se va bucura de cadou orice ar fi.

Buchete de flori cadou

Cadourile de nuntă sunt adesea cele mai dificile alegeri pe care trebuie să le facem. Asta pentru că, dealungul timpului oferim atât de multe cadouri încât parcă rămânem fără idei. Există însă ceva ce nu se demodează niciodată, ba mai mult este o idee foarte bună de oferit. Ne referim aici la cadourile formate din flori. Fie că alegem un aranjament inedit însoțit de o decorațiune sau pur și simplu de o sticlă cu vin și o cutie de bomboane, ori doar un buchet cu florile preferate ale sărbătoriților, cu siguranță această alegere va fi de bun augur. Toată lumea iubește florile, așa cp de ce să nu le oferim?

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă de nunta de fildeș?

Cu aniversarea de 14 de ani de la nuntă, se oferă cadouri din fildeș, însă deoarece estee un material destul de costisitor, iar elefanții sunt pe cale de dispariție, e bine să iai bijuterii cu opal, cărți de citit, o excursie la safari etc.

Ce cadou pot să iau soției de nunta de fildeș?

O excursie la safari ar fi un cadou mișto pentru ea, dar și foarte simbolistic al acestei aniversări. Poate să fie o experiență unică, cele mai recomandate țări pentru acest gen de turism fiind Africa de Sud, Tanzania și Kenya.

Ce cadou să iau soțului de nunta de fildeș?

Pentru soțul tău ar fi un cadou excelent cu aniversarea de 14 ani de la nuntă o brichetă excepțională sau o pipă din fildeș, astfel de accesoriu va fi unul de lux și rafinat.