CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri 75 Ani De La Nuntă - Nunta De Diamant

Actualizat: 27 May, 2024 | Rating:

🎁 Te ajutăm cu câteva idei de cadouri destinate ocaziei aniversării a 75 de ani de la nuntă! Descoperă cele mai ingenioase și originale sugestii, pe care ți le prezentăm, iar tu alege să dăruiești un cadou memorabil și inedit, ce va exprima dragostea și anii petrecuți împreună sau un cadou util și necesar casei. Oferă bucurie și fericire pe chipul celor doi cu un dar ce va pune accentul pe amintiri.

Coșuri cadou aniversare căsătorie 75 ani

Piatra prețioasă cu cea mai mare duritate își trage numele din greacă și semnifică “de neînvins”. Astfel este și căsnicia ajunsă până la cei 75 de ani frumoși. O idee genială și originală de cadou sunt coșurile cadou, care reprezintă un motiv în plus de bucurie și fericire pentru mirii curajoși și longevivi. Ai putea încerca să oferi coșuri cu produse de îngrijire personală sau cosmetice, perfecte mai ales pentru ea, cât și dulciuri, ciocolate, fructe uscate și băuturi selecte, din care cei doi îndrăgostiți își vor putea petrece, în cel mai romantic și nostalgic mod, o seară enigmatică în doi.

Cadouri de lux pentru nunta de diamant

Dacă ești un membru de familie sau un prieten foarte apropiat, ai putea oferi în dar mirilor ce împlinesc 75 de ani de căsătorie, cadouri de lux! Nunta de diamant este un motiv frumos și special de sărbătorire, astfel că ai putea încerca să dăruiești câte ceva separat pentru el și ea, cât și ceva comun, pentru familie sau casă. O sculptură unică, un tablou original, cât și un set de pahare de cristal reprezintă unele dintre ideile de cadouri potrivite pentru cei doi. De asemenea, ai putea opta pentru accesorii de lux, precum eșarfe de mătase, ceasuri de colecție, parfumuri de lux, cât și portofele inedite.

Cadouri simbolice pentru aniversarea a 75 ani de căsătorie

La 75 de ani de la căsătorie se serbează nunta de diamant. Aceasta reprezintă piatra prețioasă cu cea mai mare duritate. Numele de diamant provine din termenul grecesc „adamas” care înseamnă „de neînvins”, și se potrivește perfect cu această sărbătoare, pentru că așa este și dragostea și căsnicia celor doi. Un astfel de cuplu nu va mai pune prea mult accent pe cadourile de lux, sofisticate, ci mai degrabă va aprecia cadourile simbolice, și mai ales prezența familiei în jurul său. Organizează o petrecere sau realizează un videoclip cu un colaj al celor mai importante momente din viața cuplului și sigur nu vei da greș.

Buchete de flori cadou

Nunta de diamant este ceva foarte rar întâlnit în lume, nu mai vorbim de țara noastră. Cine are o astfel de căsnicie ar trebui să fie recunoscător pentru iubirea pe care o are cu soția sa. O iubire atât de lungă nu poate fi decât o binecuvântare de la Dumnezeu. Este o minune să poți trăi alături de o altă persoană o viață de om și să păstrezi intacte sentimentele de la începutul relației. Se spune că iubirea durează doar 3 ani, dar este o minciună: iubirea durează atât timp cât ambii parteneri își doresc asta și depun suficient efort. Un cadou pentru aniversarea nunții de diamant este unul dintre zecile de buchete de flori cadou disponibile online.

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau soției la nunta de diamant?

Deoarece e nunta de diamant, ai putea lua un element de bijuterie cu această piatră, poate fi o percehe de cercei, brățară, inel, un colier, pandativ sau altceva incustrat cu această piatră, ea la sigur va fi fascinată.

Ce cadou să iau soțului la nunta de diamant?

Ai putea organiza o vacanță binemeritată după 75 de ani de la nuntă, și să mergi undeva la o odihnă unde veți face diferite proceduri de însănătoșire și profilaxie, să petreceți timpul cât mai frumos împreună.

Ce cadou să iau părinților la nunta de diamant?

Ai putea lua cadou un electrocasnic de care au ei nevoie, sau pe care ei nu-și permit. Aceasta poate fi un aspirator robot, un robot de bucătărie, blender, multicooker sau altul după dorința ta, care va fi util pentru el.