CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Lenjerii De Pat Pufoase, Cocolino - Sfaturi și Recomandări

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Lenjeriile de pat COCOLINO extrem de pufoase și calduroase sunt bestsellerul anotimpului rece. Vezi cele mai deosebite modele de lenjerii pufoase Cocolino: nu doar că sunt in topul celor mai cumpărate lenjerii odată cu venirea frigului, dar sunt apreciate pentru numeroase atribute.

Lenjerii de pat pufoase, Cocolino - sfaturi și recomandări

Orice vârstă ai avea, este extrem de important să îți creezi un program de somn, pe care să îl respecți. Nu este un mit: pe termen scurt, un somn odihnitor te ajută să ai o zi productivă, să ai forță și energie pentru efectuarea programului de exerciții să faci față provocărilor care pot apărea. Pe termen lung, respectarea acestei rutine de odihnă contribuie la regenerarea celulelor, îmbunătățirea proceselor creierului și, în general, la o stare de sănătate optimă.

Un somn odihnitor nu este realizabil doar dacă respecți orele stabilite, ci este important să creezi și să menții o atmosferă optimă în dormitor: fără televizor și alte gadget-uri care funcționează, fără lumină puternică, o saltea potrivită, perna și lenjeria de pat confortabilă. De aceea, optează pentru lenjerii răcoroase în timpul sezonului cald și pentru cele pufoase toamna și iarna.

Recomandări de lenjerii de pat pufoase, duble, pentru camera adulților:

Lenjerii de pat pufoase, Cocolino - de ce să achiziționezi minim un model?

În sezonul rece, chiar dacă gestionăm temperatura interioară, simțim nevoie de căldură extra, mai ales atunci când vine momentul odihnei. Lenjeriile Cocolino nu doar că sunt in topul celor mai cumpărate lenjerii odată cu venirea frigului, dar sunt apreciate pentru numeroase atribute.

- Pufoase ca un norișor Așa cum inspiră și numele - Cocolino - aceste lenjerii sunt confecționate din materiale groase, dar pufoase, asemănătoare la atingere cu ursuleții de pluș.
- Călduroase Odată ce te vei așeza în pat, te vei simți încălzi imediat, așa că nu îți mai rămâne decât să te relaxezi.
- Gamă variată de modele Gama de lenjerii Cocolino cuprinde modele diverse, pentru adulți și copii, adolescenți, conform dimensiunilor saltelei. Fie că alegi un model mai simplu sau unul cu imprimeuri vesele, cromatica acestora transformă patul în piesa principală de design din dormitor. 
- De asemenea, prețul lenjeriilor Cocolino este avantajos, iar dacă verifici din când în când stocurile magazinului online, poți achiziționa lenjeriile la preț redus.

Lenjerii cocolino speciale pentru săptămâna Crăciunului.. roșii, cu reni, fulgi, Moș Crăciun

Le poți inclusiv dărui părinților, bunicilor, nașilor sau prietenilor o astfel de lenjerie cocolino cu ocazia sărbătorilor de iarnă, va fi un cadou apreciat, cu siguranță.
Compozitie material lenjerie: microfibra plusata foarte fina
Ambalaj: Husa de plastic transparenta (ideala si pentru depozitare)Grosime material: 235 gr/m2
Pachetul contine: cearsaf pilota 200x220 cm ± 10cm, cearsaf de pat 220x230 cm ± 10cm si fata de perna (2buc.) 50x70 cm.

Instructiuni de intretinere a acestor lenjerii:
- se spala cu detergent de rufe colorate la maxim 30°C (pentru rezistenta indelungata a imprimeurilor)
- se calca la maxim 130°C
- nu se folosesc inalbitori
- se recomanda spalare usoara inainte de prima folosire (pentru o igiena corecta).

De unde numele de cocolino? Păi de la materialul gros și pufos ca al unui ursuleț de pluș, care parcă îmbrățișează corpul, simțindu-ne ca pe un norișor de puf - te încălzește rapid și te pregătește subit pentru un somn odihnitor și de calitate.