CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jocuri Erotice Pentru Cupluri și Adulți - Cele Mai Noi Boardgame-uri

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Ce poate fi mai incitant decât să pui în practică alături de partener un joc cu provocări, scenarii senzuale & fantezii interzise? Condimentează relația cu aceste jocuri erotice de cupluri.

Jocuri erotice pentru cupluri și adulți - cele mai noi boardgame-uri

Uneori viața romantică a unui cuplu intră în pauză, iar pasiunea și dorința dispar. Pentru a reaprinde flacăra și a face loc sexualității, o alegere bună sunt jocurile erotice, destinate să redescopere fanteziile partenerilor. Jocurile erotice contribuie în mod direct la îmbunătățirea vieții sexuale. Acestea pot fi practicare ori de câte ori vă doriți, nu numai de Valentine s Day sau la aniversările cuplului sau.. oricând.

Pe plan psihic, sexul detensionează mintea, contribuie la producerea endorfinelor, hormonii direct responsabili cu fericirea și starea de bine și sporește calitatea somnului. În plus, nenumărate studii au scos la iveala faptul că activitatea sexuală are un rol important în reducerea anxietății, a stresului, a depresiei și la mărirea încrederii în propria persoană.

Descoperiti pasiuni si fantezii ascunse cu acest tip de joc:

Cu ajutorul jocurilor erotice nu numai că te vei relaxa, dar vei evada din rutina și monotonia sexuală. Acestea nu sunt costisitoare, în schimb aduc un munte de plăcere și sentimente de neuitat. Merită să le cumperi pentru că o să dai dovadă de originalitate, inovație, o să oferi și o să primești noi senzații, o să ai o conexiune mai profundă cu partenerul, și o să fugi astfel de tradițional. Practicarea jocurilor erotice permite să vă conectați sexual într-un alt mod, dezinhibând și experimentând plăcerea dintr-o altă perspectivă.

Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a spune partenerului ce vă place și ce nu vă place, pentru că ar trebui să jucați un rol în care totul este valabil. Dar, oricât de incitant ar părea un joc și oricâtă pasiune poate să stârnească, nu uita de stabilirea unor reguli de la bun inceput. Vorbim mai ales în cazurile în care se pun în aplicare jocuri de dominanță și alte tipuri de BDSM. Vorbiți înainte și stabiliți care sunt termenii pe care cel dominat îi poate spune când acțiunea se intensifică și este prea mult pentru el/ea. Ține cont de dorințele și de inhibițiile celuilalt. Cel mai indicat lucru este să mergeți pe un produs care se adaptează la gusturile și nevoile partenerului dvs. și, în același timp, care este inovator, pentru a surprinde cealaltă persoană și care are o nouă perspectivă a plăcerii.

Condimentează relația cu aceste Jocuri erotice de cupluri:

Uitați de banalele flori și bomboane de ciocolată, produsele sexuale te vor ajuta sa reaprinzi flacăra pasiunii și să te bucuri de întâlniri erotice mai plăcute. Prin aceste jocuri, echilibrul şi binele din cuplu există în mod real. Bărbatul nu mai are tendinţa de a înşela, iar femeile pot să îi țină mai aproape, în plus jocurile erotice pot contribui la creşterea intensităţii orgasmului. Nu există motive de a nu te lăsa dus de fantezii și să nu încerci să intri în jocurile plăcerii.

Vezi si alte idei de cadouri intime pentru cupluri
sau alte jocuri de societate pentru adulti.

Ce poate fi mai incitant decât să pui în practică alături de partener un joc cu provocări, scenarii senzuale & fantezii interzise?