CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Iubit / Soț De Valentine Day

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Valentine Day este o sărbătoare împrumutată pe care o serbează toată România. Ne iubim și românește, dar mai des americănește. Este o sărbătoare a iubirii udată cu multă șampanie, vin, bomboane și cadouri. Dacă ai nevoie de Cadouri de Valentine Day pentru EL suntem aici pentru a-ți face viața mai ușoară. EL are nevoie să știe că este iubit și apreciat în fiecare zi, dar mai ales de această sărbătoare dedicata îndrăgostiților.

Parfumuri pentru bărbați

Bărbații de obicei sunt percepuți ca fiind mai reci, de fapt ei nu sunt mai puțini emoționali, ci aleg să își exprime mai rar sentimentele. Uneori au la fel de multă nevoie, ca și noi femeile, să fie iubiți și apreciați. Dacă nu e punctul tău forte la exprimarea aprecierii prin cuvinte, o poți face prin intermediul cadourilor. Un exemplu bun ar fi să-i oferi parfumuri pentru bărbați. Totuși, când alegi un parfum drept cadou, fii atentă să nu fie unul prea dulce, deoarece poate fi considerat unul feminin. Parfumul bărbătesc are rolul să îl facă irezistibil în orice moment din zi sau din noapte.

Gadget-uri

Iubirea este o zeiță avară care cere tot mai multe dovezi de iubire. Eminescu spunea că are nevoie de tot mai multe lacrimi, dar nu este mereu cazul. De cele mai multe ori, iubirea are nevoie de multe dovezi și de expresii ale afecțiunii. Pentru aceste momente speciale probabil că s-a inventat o sărbătoare cu oczia căreia să cam facem schimb de cadouri. De aceea, de Valentine\'s Day ar trebui să îi cumperi iubitului tău un cadou special cum ar fi gadget-uri dacă este pasionat de tehnologie și tot ce este nou sau modern. Se va bucura sigur de acest cadou care se potrivește cu pasiunile sale și văzând că ai ținut minte asta.

Haine și accesorii vestimentare

Hainele și accesoriile vestimentare devin un cadou perfect pentru EL cu ocazia sărbătorii minunate de Valentine Day! Dăruiește fericire pe chipul soțului, prietenului sau iubitului tău, cu o piesă vestimentară originală sau cu un accesoriu, pe care știi că acesta și-l dorește de mult timp. De asemenea, ai putea opta să oferi haine și accesorii, produse de brand-ul acestuia favorit. O cămașă, un pulover sau o geacă sunt cele mai căutate piese vestimentare pentru bărbați, iar din accesorii ai putea opta pentru un ceas de firmă, o brățară de piele, cercei drăguți (dacă acesta poartă) sau un inel.

Cadouri amuzante

Un cadou amuzant este un cadou perfect oferit de Valentine Day pentru el. Gândește-te cât de vesel va deveni atunci când îi vei dărui un tricou inscripționat cu un mesaj haios sau o cană personalizată cu o frază/propoziție amuzantă, ce îi va ridica dispoziția de dimineață. Fă-l să se simtă important, iar frazele amuzante ar putea avea legătură cu domeniul său de activitate, cu pasiunile sale sau hobby-urile lui. Totodată, o caricatură ar putea deveni opțiunea perfectă, mai ales dacă ai de gând să o realizezi doar cu el sau cu voi doi. De asemenea, ai putea opta pentru o pernă personalizată cu mesaje amuzante.

Cadouri experiențe

Valentine Day este o zi specială pentru cupluri deoarece își demonstrează iubirea unul față de altul. De cele mai multe ori iubirea este demonstrată prin cadouri și ieșiri la restaurant. Îndrăgostiții caută tot felul de noi metode de a-și demonstra iubirea în moduri cât mai inedite și amuzante. De aceea, cadourile devin tot mai interesante pe an ce trece. În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre cadouri experiențe. Acestea sunt cele mai apreciate pentru că de fapt creează amintiri și nu se uită niciodată oricât timp ar trece de la experiența respectivă. Prietena sau prietenul tău va aprecia asta.

Întrebări frecvente
Care sunt cele mai vândute parfumuri pentru bărbați?

Unele dintre cele mai apreciate parfumuri bărbătești conform vânzărilor sunt semnate de Dior, Tom Ford, Armani sau YSL.

Care sunt cele mai romantice destinații din România?

Dacă ești în căutarea unui cadou de Valentines Day pentru soțul, iubitul sau prietenul tău atunci ia în calcul și o ieșire romantică într-un oraș precum Sinaia, Brașov, Sibiu sau Constanța. Va fi un timp de calitate petrecut în cele mai frumoase orașe din țară.

Ce tradiții sunt de Valentines Day?

De obicei de ziua îndrăgostiților cei doi își trimit mesaje de dragoste, își lasă bilețele în care își declară dragostea și își fac cadouri simbolice. Așadar de Valentines Day nu te sfii să trimiți flori și ciocolată sau o băutură fină iubitului, ca să îi transmiți ce mult înseamnă pentru tine.