CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Slipi De Baie Pentru Bărbați - Perfecți De Purtat La Therme Sau în Concedii

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Slipi de baie pentru bărbați - perfecți de purtat la Therme sau în concedii. Accesează pentru mai multe detalii. Verifică stocul pentru modelele preferate!

Slipi de baie pentru bărbați - perfecți de purtat la Therme sau în concedii

Cel mai asteptat rasfat dupa o saptamana de munca, agitatie si stres e un weekend la Therme. Ia-ti costumul si du-te sa inoti! Muschii se vor detensiona, nu te vei mai plange de dureri de spate, iar caloriile vor disparea ca prin minune. Nu degeaba aveau romanii proverbul Mens sans in corpore sano! Daca nu ai nimic adecvat pentru o zi la piscina, alege un produs din sugestiile noastre!

Top 8 al celor mai stylish modele de costume de baie barbatesti...

Tinute sexy pentru domni pretentiosi

- Un sort de baie Joma pentru barbati, Royal, scoate in evidenta fesele bine lucrate si atrage atentia asupra mersului elegant. Doamnele si domnisoarele sigur te vor remarca!

- Practic si elegant e si acest costum de baie Zoggs Heathcote. Dungile verticale ii confera un usor aer sportiv.

- Pentru cateva ture de bazin recomandam niste boxeri online Speedo Placement panel 52. Se intind foarte bine pe picior si au rezistenta sporita.

- Tot pentru o zi la Therme sau chiar la masa e foarte buna si o pereche de Swimming boxeri Adidas XTR. E confortabila si, la fel, mult mai rezistenta decat alte perechi de pe piata, facand fata cu brio inclusiv expunerii la clor.

Slipul de baie, adecvat unui corp bine tonifiat

- Stii acele secvente din filme, cand El iese din apa, cu picaturile alunecandu-i pe trupul bine definit, iar Ea il remarca? Vrei sa lasi si tu o asemenea impresie? Atunci imbraca un slip de baie cu dungi decorative.

- Daca iti doresti ceva si mai provocator, adecvat pentru piscina sau plaja, cumpara-ti un slip pentru barbati Speedo logo curve. E de 10 ori mai rezistent la micile accidente, spre deosebire de orice elastan neprotejat la contactul cu clor.

- Ca sa aduci vara mai repede, recomandam un slip barbatesc tip sort, lung pe picior. Confortabil, comod, cu buzunare in spate si pe laterala si prevazut cu plasa pe interior, in zona inghinala.

- Ai nevoie de ceva de purtat si la piscina, si pe plaja, dar si acasa? Comanda-ti atunci costum de baie Speedo Tropics Leis Sn62. E importat din Regatul Unit si are un model vesel, potrivit sezonului estival.

Echipeaza-te pentru o zi la Therme sau la plaja! In sugestiile noastre gasesti modele de costume de baie confortabile, de calitate si, foarte important, care pun in evidenta corpul lucrat la sala! :) Spor la cumparaturile online!