CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Bărbați De 19 Ani

Actualizat: 03 December, 2023 | Rating:

🎁 La 19 ani abia a intrat la facultate. Nici nu știe ce vrea să facă în viață. Nu are idee unde o să îl ducă viața, dar știe un singur lucru: orice s-ar întâmpla, are persoane care î liubesc fix așa cum este. Dintre acele persoane fac parte părinții și restul familiei sale. Dacă ai un copil, verișor, nepot de 19 ani căruia nu știi ce să îi faci cadou, uite câteva Idei de cadouri pentru bărbați de 19 ani prin care să-i aducă un zâmbet pe față.

Haine și accesorii vestimentare

Cadourile pentru bărbații de 19 ani ar putea deveni o adevărată aventură pentru tine, având în vedere preferințele atât de diferite de la o persoană la alta. Dar noi să știi că te ajutăm cu acest lucru. Gândește-te cât de bine te-ai simți dacă ai primi în dar hainele și accesoriile vestimentare dorite, astfel considerăm că acestea reprezintă o idee drăguță și originală de cadou pentru un bărbat în devenire. Optează pentru accesorii simbolice sau, dimpotrivă, de lux, precum portofel, curea, geantă/borsetă, brățară, cât și un ceas sau haine necesare facultății sau job-ului: cămăși, tricouri calitative.

Gadget-uri cadou pentru băieți 19 ani

O altă idee originală și foarte populară în rândul tinerilor reprezintă gadgeturile cadou, oferite mai ales cu ocazia unei sărbători speciale, precum zi de naștere sau Crăciun. Nu uita să optezi în alegerea darului potrivit sărbătoritului, pentru un Gadget ce va deveni necesar și util acestuia la locul de muncă, facultate sau chiar acasă. Ai putea să te orientezi către gadgeturile speciale pentru gaming, precum căști, console, tastaturi specifice, cele corelate cu telefonul, precum Power bank, încărcător wireless, ceasurile inteligente, care devin extrem de necesare în activitățile sale de zi cu zi.

Seturi LEGO pentru băieți 19 ani

Jocurile LEGO au fascinat generații întregi de oameni care au descoperit misterul jocului și nu se mai satură de asta chiar dacă au ajuns adulți. Este greșit să crezi că jocurile sunt doar pentru copii. Ele sunt interesante și pentru adulți, indiferent de pasiunile sau hobby-urile lor. Jocurile LEGO au la bază transformarea unei idei din mintea creatorului într-un obiect palpabil prin îndemânare și efort de construire. Dacă ai un băiat de 19 ani sau cunoști unul și vrei să îi faci o surpriză plăcută, uite o idee de cadou: seturi LEGO pentru băieți 19 ani. Nu te gândi că a trecut de vremea aia, jocurile sunt la modă mereu.

Cărți cadou pentru băieți 19 ani

Lectura este unul dintre cele mai frumoase pasiuni atât pentru fete, cât și pentru băieți. Prin intermediul cărților copiii sau adolescenții evadează din lumea cotidiană într-una magică imaginară unde totul este posibil. Nu vorbim doar de cărțile de povești, ci și de cele pentru young adult sau adulți în care poveștile sunt de fapt povești de viață din care oricine are ceva de învățat. Dacă ai un băiat sau un verișor, un prieten care este pasionat de cărți și a cărui zi de naștere se apropie, ai la dispoziție o singură idee eficientă de cadou: cărți cadou pentru băieți 19 ani. Ele îl vor bucura.

Scule și unelte ajutătoare în casă

Tinerii de 19 ani din zilele noastre sunt pregătiți pentru a face față noilor responsabilități și încercări pe care viața ni le oferă tuturor. Nu degeaba, aceasta este vârsta la care tot mai mulți părăsesc casa părintească și se mută singuri, gospodărindu-se și învățând din propriile greșeli. Dacă dorești să oferi un cadou foarte util unui astfel de tânăr, proaspăt mutat în casă nouă, achiziționează pentru acesta un set de scule și unelte elementare, suficiente pentru micile reparații care se vor ivi cu siguranță. Nu-ți face griji în privința utilității acestora, pentru că foarte repede tânărul bărbat va reuși să le mânuiască cu succes și să le transporte pretutindeni.

Console și accesorii de gaming

Dacă ai un iubitor de gaming, atunci acest cadou este sută la sută destinat lui. Fie că este vorba de o zi de naștere, ziua bărbatului, Crăciun sau Revelion, nu uita că îl vei fascina cu consolele și accesoriile de gaming, atât de îndrăgite de acesta, arătându-i cât de mult îl apreciezi și îi respecți pasiunea pentru gaming. Încearcă să te orientezi către consolele mai calitative și poate de brand, dacă acesta are unul preferat, pentru ca sărbătoritului să-i devină memorabil acest dar inedit. De asemenea, o pereche de căști, tastatură cu lumini, cât și un scaun dotat ar reprezenta daruri minunate.

Produse de îngrijire personală băieți

O idee mai specială, cât și originală de cadou pentru bărbații de 19 ani reprezintă produsele de îngrijire personală, care sunt atât de populare și necesare în rutina sa zilnică. Un cadou de acest fel va fi mereu binevenit la orice eveniment, fie el zi de naștere, Crăciun, ziua bărbatului sau alte sărbători importante, așa că nu ezita să te orientezi către produse sigure și utile, cum ar fi gelurile de duș, seturile de produse pentru bărbierit sau îngrijire corporală, cremele de față, mâini și corp, care vor contribui la bunăstarea generală a sărbătoritului. Optează pentru un cadou original și fascinant.

Produse și accesorii de sport & fitness

Dacă e pasionat de practicarea sportului și a fitness-ului, știm exact ce cadou potrivit poți să-i oferi unui bărbat drag din viața ta! Accesoriile și produsele de sport & Fitness reprezintă o idee originală de cadou pentru bărbații de 19 ani, având în vedere că tot mai mulți sunt preocupați de aspectul fizic și de sănătatea corporală. Deoarece, practicarea sportului a devenit o rutină frumoasă pentru mulți, ai putea să te orientezi către daruri necesare, precum mănușile de box, coarde de sărit, greutăți, centuri, covorașe perfecte pentru exerciții, mingi, cât și haine de sport, seturi utile oricărui pasionat.

Întrebări frecvente
Care sunt cele mai vândute parfumuri bărbătești?

În ultimii ani, cele mai vândute parfumuri bărbtești au fost One Milion, Acqua di Gio și Fahrenheit.

De ce este Play Station atât de popular?

Play Station este foarte popular datorită tehnologiei folosite, dar și a faptului că există suport pe România a magazinului online. În plus, ca abonat poți juca liniștit online, îți poți stoca salvările în Cloud, ca atunci când treci la o consolă nouă să ți se păstreze tot progresul.

De ce să cumperio boxă portabilă Wireless?

Nu se poate vorbi despre o petrecere cu prietenii fără o boxă. Pentru situațiile în care nu este nevoie de un sistem de sunet complet, o boxă portabilă care se activează wireless este ideală. Aceste boxe sunt interesante și sunt proiectate în diferite forme atractive pentru tineri.

Crazy Season la eMag!
Alege din timp cadourile de Crăciun pentru întreaga familie! Profită de REDUCERI! » Vezi Ofertele la eMag