CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Adidași Sport New Balance Pentru Femei și Bărbați

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Vrei să cumperi Adidași sport New Balance pentru femei și bărbați? Ai ajuns în locul potrivit. Intră la noi și vezi ce îți putem oferi! Avem o ofertă variată!

Adidași sport New Balance pentru femei și bărbați

Profita de vremea buna si iesi la alergat sau la facut cateva exercitii fizice zilnic! Pentru eficienta maxima, cumpara-ti un trening si o pereche de adidasi sport New Balance - un nou must have. Daca ai deja imbracamintea, acum nu trebuie decat sa-ti alegi adidasii preferati! Ce zici de ideile noastre? Tendintele in moda ne arata inca o data ca stilul poate fi exprimat si altfel decat de la inaltimea tocurilor de 12 cm.

Adidasi pentru femei (multi sunt si unisex)

Fii in pas cu moda! Poarta adidasi New Balance ori de cate ori mergi la sala ori iesi la alergat. Culorile sunt tare dragute! Pe Answear.ro sunt 22 de perechi, cu preturi incepand de la 219 lei. 

 

Din aceeasi colectie, si anume New Balance, alege perechea despre care crezi ca se potriveste cu stilul tau! Oricum, toate au o talpa foarte comoda si relaxanta pentru picioare. Pe New-balance.ro sunt adidasi incepand de la 399 lei si peste 60 de modele, doar pentru doamne. Aici gasiti adidasi faini si pentru barbati sau copii. 

Ca sa stii exact ce iti place ori iti sta bine, e bine sa citesti cateva informatii despre adidasii New Balance 

Adidasii New Balance sunt astazi la fel de usor de recunoscut ca si cei de la Adidas, Nike sau Puma – au un design si o forma specifica, apar des in culori si combinatii de culori vii, iar litera N este omniprezenta. In egala masura ei pot fi purtati la sala sau chiar pe strada, alaturi de outfit-uri lejere si cool, adidasii New Balance acopera perfect nevoile unui lifestyle modern feminin, in care utilitatea si confortul sunt la fel de importante ca si designul, in timp ce calitatea e o conditie obligatorie.

Un alt magazin online cu incaltaminte New Balance este Various-Brands.ro.Aici am vazut adidasi si sub 200 lei. 

 

Adidasi pentru barbati

Culori puternice, talpi rezistente si modele diverse! Asa ceva gasesti in colectia New Balance, de la MyCloset.ro. Tu pe care ti-i doresti?

Daca vrei alte modele, rasfoieste oferta New Balance Classics  Sigur vei fi cool cu o asemenea pereche! Iti doresti si mai multe modele? Le gasesti aici, intr-o colectie completa pe B-mall.ro cu preturi icepand de la 313 lei si pana la 865 lei.

 

Astfel iti vei putea defini propriul stil. De ce tocmai adidasi New Balance? Pentru ca sunt la moda, rezistenti, confortabili si te ajuta sa-ti faci exercitiile in mod corect! Alege perechea pe placul tau si comand-o! Cu siguranta, vei fi mai mult decat multumit de ea! Molelele de mai sus sunt de pe eMag.ro cu preturi ceva mai ieftine, de la 224 lei.

Putini stiu că New Balance e o companie cu o istorie de peste 100 de ani, fondata in Boston, Statele Unite, in 1906 sub numele de „New Balance Arch Support Company”. Compania a debutat cu un model inovativ de suport plantar, dezvoltat după ce „parintele” companiei, William J. Riley, a avut ideea de a porni de la mecanica ghearelor de pui. De aici, New Balance a fabricat un suport plantar flexibil, in 3 puncte, care oferea talpii un balans mai bun si un confort sporit.