CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Viitorii Tătici - Haioase, Simbolice Sau Extrem De Utile Lor

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă cele mai originale cadouri pentru tătici - tricouri cu mesaje amuzante sau seturi de haine Family, cărți cu sfaturi pentru tați, papioane tată-fiu, body-uri pentru bebe I love dad.

Cadouri pentru viitorii tătici - haioase, simbolice sau extrem de utile lor

Seturi haine tată - fiu sau tată - fiică

Nu este nimic mai simplu decât să alegi unul cadou pentru un viitor tătic. În afară de lucrurile practice pe care le poți oferi, cum ar fi scaune de bebeluși pentru mașină, camere video de monitorizare sau balansoare pentru cei mici, poți alege și cadouri care să fie atât haioase cât și practice. Poți opta pentru două tricouri asortate, cu mesaje haioase inscripționate. O altă variantă o poate reprezenta două perechi de pijamale identice, astfel cei doi vor putea defila mândri prin casă. Sau te poți îndrepta către ceva mai elegant, de ocazie, cum ar fi două cămăși asortate sau chiar două costume identice.

Seturi papioane sau bretele tată - fiu

O idee impresionantă de cadou pentru cei mai importanți bărbați din viața ta, ar putea fi un set de papioane sau bretele pentru tată și fiu, sau chiar pentru doi frați. Un asemenea cadou este destul de elegant și rafinat, acesta se va asocia perfect unui stil business și business casual. Un mare semn de atenție pentru ei, astfel de cadou va fi un accesoriu care va fi autentic și deosebit, ar fi foarte nemaipomenit și plăcut să îți vezi copilul și soțul îmbrăcați în același stil, ei vor prinde o mulțime de priviri din partea celor din jur. Un cadou impecabil, pe care îl poți face cu orice ocazie specială.

Cărți pentru tătici despre perioada de acomodare & responsabilitate

Orice bărbat care este pe cale să devină tătic, mai devreme sau mai târziu experimentează cele mai puternici emoții din viața lui. Dacă și tu ai o cunoștință care se află în această situație, îi poți face viața mai ușoară oferindu-i cadou o lectură bună pe acest subiect. Site-urile de cărți sunt pline de astfel de cărți de parenting pentru tătici. Chiar dacă la început nu va fi interesat de cadoul tău, odată cu trecerea timpului va ajunge să îl aprecieze foarte mult și îți va mulțumi. O astfel de carte îi va oferi informații prețioase despre perioada de acomodare cu cel mic, despre cum ar trebui să se comporte și multe altele.

Body-uri bebe cu mesaje pentru tați

Nivelul de stres al unui proaspăt tătic crește odată cu sosirea acasă a celui mic. Din primul moment în care a intrat în casă micuțul, proaspătului tătic ai schimbat viața în bine. Bineînțeles că el nu realizează încă acest lucru, iar aici poți să intervii tu cu un cadou amuzant. Hăinuțele vor fi întotdeauna apreciate de către părinți, deoarece cei mici cresc foarte repede în prima parte a vieții lor, iar garderoba trebuie înlocuită. Pe lângă acesta mai este și faptul că la bebeluși hăinuțele ajung să se murdărească mult mai repede. Astfel te poți orienta către body-uri cu mesaje amuzante, care să îl pună în valoare pe cel mic și să îl distreze pe tătic.

Cele mai noi Tricouri pentru tați - cu mesaje amuzante și personalizate

Faptul că doar femeile sunt emoționate cu privire la sarcină și nașterea copiilor este un mit. Proaspeții tătici împărtășesc aceleași senzații și sentimente noi cu privire la acest unic eveniment. Intensitatea este chiar mai mare decât a mămicilor în unele cazuri, dar ce-i drept, reușesc mai bine să se stăpânească și să fie puternici pentru iubitele lor. Dacă vrei să faci cadou unui proaspăt cuplu de părinți, nu îl neglija pe tătic și oferă-i un articol simbolic, unic, cu valoare sentimentală. Un astfel de cadou poate fi un tricou personalizat cu numele copilului, cu un mesaj amuzant sau cu poza familiei lor. Sigur nu vei da greș și îl vei surprinde plăcut!

Sfaturi utile unui proaspăt tătic

Orice proaspăt tătic se simte, mai devreme sau mai târziu, depășit de situație în ceea ce privește bună creștere și dezvoltare a bebelușului. Întrucât va trece atât prin zile bune, cât și prin zile mai puțin bune, unui proaspăt tătic îi poți mereu sări în ajutor cu un sfat bun. Fie că te inspiri din cărțile de parenting sau din propria ta experiență, îi poți schimba starea de spirit foarte ușor. Îi poți da informații cu privire la băița bebelușului, la care ar fi cele mai bune momente în care să o facă și cum anume. Sau îi poți arăta cum să îl liniștească pe cel mic în momentul în care are colici.