CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Băieți De 17 Ani

Actualizat: 27 September, 2023 | Rating:

🎁 Te ajutăm cu câteva idei numai bune pentru a fi dăruite cadou unui băiat de 17 ani: cadouri cool, pentru adolescentele rebele și pretențioase. Vârsta adolescenței înseamnă dorința de independență, afirmare, unicitate. La 17 ani, băieții devin interesate de modul în care se îmbracă, iar pasiunile pentru diferite activități sunt consolidate.

1. Haine și accesorii vestimentare

Adolescenții de 17 ani sunt ușor de mulțumit în materie de cadouri vestimentare dacă ții cont de anumite mici detalii. Hainele alese trebuie să fie comode, ba mai mult tinerii poartă foarte des genul oversize, fie că vorbim de hanorace, tricouri sau pantaloni. Poți alege haine cu imprimeuri sau mesaje haioase, cool și ultimele tendințe arată o creștere semnificativă a vânzărilor modelelor care au desenate personaje Disney. Dacă te orientezi către accesorii, șepcile sunt un must-have al vârstei, la fel și eșarfele sau bijuteriile comode de zi cu zi. Tinerii țin la garderoba lor și vor fi încântați de cadouri alese cu grijă în funcție de preferințele lor.

2. Gadget-uri cadou pentru băieți 17 ani

În jurul vârstei de 17 ani, băieții încep probabil prima lor relație mai serioasă cu o fată, iar comunicarea online sau telefonică cu aceasta devine aproape indispensabilă. În general, toți adolescenții își doresc să mențină o legătură strânsă și să rămână conectați și după ce orele se termină, în timpul lor liber. Alege drept cadou pentru un astfel de tânăr un gadget modern precum un telefon performant, o tabletă intuitivă sau o brățară smart compatibilă. Dacă bugetul permite, te poți orienta și către un laptop, ale cărui funcții multiple și complexe îi vor fi de folos adolescentului la facultate.

3. Seturi LEGO pentru băieți 17 ani

Jucăriile nu mai sunt doar pentru copii. Ele sunt distractive și ajută să se relaxeze chiar și adolescenții sau adulții. Magia jocurilor nu piere odată cu vârsta, ci se reduce, dar poate fi redescoperită prin jocuri incitante și interesante. Dacă nu știai unui adolescent îi poți face cadou: seturi LEGO pentru băieți 17 ani pe care le va aprecia pentru că sunt diferite de alte jocuri și îi aduc aminte de copilărie. Lego era util pentru că te ajuta să ieși din cotidian pentru a construi ceva ce se afla doar în imaginația sa. Cine zice că la 17 ani nu mai poți transpune în realitate ideile tale?

4. Cărți cadou pentru băieți 17 ani

Cărțile au fost și vor fi obiecte care par fără viață, dar care de fapt conțin și oferă viață. Ele ne ajută să ne înțelegem mai bine pe noi înșine, pe ceilalți, să ne exprimăm sentimentele și dorințele mai ușor, să fim mai inteligenți și mai capabili. Ele sunt de fapt excursii ale minții în alte locuri și uneori chiar în alte timpuri. Putem călători oriunde cu minim de efort la orice oră și de oriunde. Lectura este o idee bună de petrecere a timpului liber, de aceea, dacă ai un copil pasionat de cărți, un cadou potrivit ar fi: cărți cadou pentru băieți 17 ani. Adolescența este perioada în care avem mult timp liber și lectura este ideală.

5. Console și accesorii de gaming

Jocurile virtuale sunt o pasiune pentru o mare parte dintre adolescenți. Ele le oferă șansa să fie pentru câteva minute sau ore tot ceea ce în realitate nu sunt: atractivi, curajoși, buni luptătoti, buni snipperi, strategi geniali, profesori excelenți, etc. Lumea virtuală poate fi fascinantă atât timp cât nu exagerezi cu timpul petrecut online. Este bine să păstrezi un echilibru între cele două. Dacă ai un copil pasionat de gaming, o idee de cadou ar fi să îi cumperi: console și accesorii de gaming. Se va bucura enorm să vadă că ești dispus să îi sprijini pasiunea și să îi oferi echipamentul necesar.

6. Produse și accesorii de sport & fitness

Hainele și accesoriile de sport & Fitness reprezintă o altă idee genială și originală de cadou pentru băieții de 17 ani, mai ales dacă aceștia sunt pasionați de sport. În caz că nu sunt, considerăm că oferirea acestora va deveni ca un stimulent și un impuls pentru băiat în a începe să-și dezvolte mușchii și să practice cât mai mult sport, atât de necesar pentru sănătate și bunăstare. Dăruiește mănuși de box, bandaje elastice pentru exerciții, mingi, haltere, covorașe, centuri sau accesorii destinate unui anumit tip de sport, dacă acesta îl practică. Îl vei putea surprinde, cu siguranță, cu un astfel de cadou.

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau fiului de zi de naștere?

Deoarece toți tinerii sunt interesați de tehnologii noi, poți lua cadou o consolă hardware, sau alte accesorii pentru jocuri, poți lua un telefon nou cu tehnologii și opțiuni avansate, un ceas elegant intelegent care va avea atât grijă de sănătatea lui, dar și un element de accesoriu frumos.

Ce cadou să iau fiului de Crăciun?

Deoarece este o sărbătoare care reunește pe toți acasă, îi poți lua o pijama personalizată cu un design de iarnă, cu niște reni și pomi de Crăciun, sau chiar o pijama cu imprimeu preferat al lui (anime, fotbal, o pijama de anumită marcă), este în totalmente în mâinele tale să creezi ceva unic.

Ce cadou să iau fratelui?

Îi poți face cadou echipamente pentru sport, niște haltere, un costum de sport, adidași sau dacă ai un buget mai restrâns o sticlă personalizată pentru apă care îi va fi utilă când face sala. Poți lua un abonament sau câteva ședințe la sală sau la înnot.