CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Geci Călduroase De Damă Pentru O Iarnă Geroasă

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Iarna este foarte frig, ger și multă zăpadă, deci ca să nu răcești, îți trebuie o haină groasă, călduroasă de cea mai bună calitate cu puf și pene pentru protecție 100%

 Geci călduroase de damă pentru o iarnă geroasă

Iarna isi cam face de cap! Ca sa nu racesti, iti trebuie imbracaminte de calitate cat mai buna. Alege-ti modelul preferat din ideile de mai jos. Cumperi acum si ai si pentru iarna urmatoare! Astfel, sigur nu te va mai lua vremea prin surprindere! 

Geci dama de iarna - scurte si lungi. Click & Shop  

- Ca sa mergi la serviciu, la cumparaturi sau pana la gara, e foarte utila o geaca Plumi, din colectia Mango. Se inchide cu fermoar si cleme, e umpluta cu puf si pene si acopera foarte bine talia, protejandu-te de aerul rece. 

- Vrei sa iesi in oras? Imbraca o geaca Maria, tot din colectia Hilfiger Denim. E un model usor elegant. Asadar o poti lua si cu pantaloni, si cu rochie. Cand e mai rece si nu vrei sa-ti pui gluga in cap, ca sa nu-ti strici coafura, nu trebuie decat sa ridici gulerul.

- Pentru mers la munte sau la bulgareala in fata blocului, comanda-ti o geaca Rory Down, din colectia Tommy Hilfiger. E foarte usoara si practica, avand si guler inalt, si gluga detasabila.

Geci de iarna pentru toate gusturile. Click & Shop

- Si ce daca e iarna? Poti fi la fel de eleganta ca in orice alt sezon. Imbraca-te cu o jacheta matlasata maro Vero Moda Alice. Telefonul nu-ti va mai cadea din buzunare, intrucat acestea se inchid cu fermoar, nu vei mai simti curent la gat, pentru ca e prevazuta cu un guler foarte inalt si cu blanita, iar croiala iti va pune silueta in evidenta.

- La fel de frumoasa este si geaca neagra de la Vero. Fiind umpluta cu puf, e usoara si de purtat, si de curatat. In plus e suferitoare si calduroasa tare tare!
- Pentru o adolescenta e potrivita jacheta Ragwear Flash, pe negru. Atrage atentia prin fermoarul dispus in diagonala. Cat despre captuseala, ei bine, este foarte moale si placuta la atingere.
- Pentru o tinuta office, mai ales in cazul persoanelor care poarta uniforma la serviciu, recomandam un palton Shatel gri. Se inchide cu un cordon. Nu are captuseala intrucat nu e nevoie, fiind realizat integral din lana.

Paltoane de iarna ideale in garderoba. Click & Shop

- Cand te duci la sala de fitness, lasa acasa paltonul elegant si imbraca-te cu o geaca Drywash. Are gluga, se inchide cu fermoar si se potriveste unei tinute sport. In plus... e galbenaaa! :)

- Si jacheta alba poate fi o alegere foarte buna pentru iarna aceasta. Gulerul pufos si inalt protejeaza si pieptul, si gatul.
- Pentru un sanius cu amicii, ai nevoie de geaca Adidas Originals Sport Winter. E comoda, calduroasa si provine de la un brand de renume.
- Tot pentru mers la scoala sau facultate e potrivita si vesta bleumarin Roh, cu gluga. Tine cald si e foarte confortabila. Asortata cu un pulover dragut, face ca tinuta sa fie una cat mai tinereasca.

Alte recomandari, de sezon

Poti sa ai grija de sanatatea ta si sa fii si eleganta sau sport in sezonul rece! Tot ce ai nevoie gasesti in randurile de mai sus. Unele geci sunt adecvate pentru a merge la serviciu, altele pentru a iesi in oras, iar altele pentru mers la sala de fitness. Ce au in comun? Faptul ca sunt confortabile, tin cald si iti scot feminitatea in evidenta!

... iar daca nu te-au convins modelele selectate, atunci iti poti face cadou o haina noua din categoria dedicata pentru Geci, Jachete si Paltoane de pe cadoland.ro. Shopping placut!