CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Hairstiliști

Actualizat: 27 May, 2024 | Rating:

🎁 Cauți cu nerăbdare un cadou original pentru hairstiliști? Te ajutăm noi cu câteva idei inspiraționale, care îți vor ușura munca. Descoperă sugestiile noastre și alege să dăruiești persoanei apropiate, un cadou corelat cu domeniul acesteia de activitate sau ceva util si necesar pentru job-ul acesteia. Fă-o să se simtă specială, iar munca ei importantă, printr-un dar inedit și fascinant, ce o va uimi.

Scurtături rapide 🔎

Beauty și îngrijire personală

Fiecare dintre noi este preocupat de felul în care arată. Iar cei care lucrează în industria de Beauty, hairstyling sau adiacent, cu atât mai mult. Ei sunt mereu în contact cu tendințele, știu mereu tot ce apare în materie de îngrijire, dar și ce poți face ca să arăți mereu bine, cu minim de efort. Așa că este mereu o idee bună să oferi drept cadou produse de îngrijire, de hairstyling, make-up sau tot e e nou în domeniu. Ei sunt cei mai interesați în a încerca, testa și folosi aceste produse și probabil nu au suficiente niciodată, comparativ cu câte ar folosi. Așadar dacă vrei să oferi un cadou, poți alege produse de îngrijire și hairstyling.

Tricouri amuzante pentru frizeri

Dacă ai un prieten frizer pe care îți dorești să îl surprinzi într-un mod plăcut, încearcă un tricou personalizat cu un mesaj specific pentru această meserie. Există o gamă variată pe internet și pe lângă tricourile clasice cu forfecuță și pieptăn pentru frizerie sunt mesaje de genul: „Acestea sunt armele mele!” sau „Întotdeauna poți fii tu însuți, doar dacă alegi să fii frizer”, „Viața nu e perfectă, dar părul tău poate fi”, sau „Love is in the Hair”. Prietenul tău va fi impresionat și mândru să poarte un astfel de tricou amuzant la muncă sau chiar și în timpul liber. Alege culori neutre ca scrisul să se vadă foarte bine.

Termos de cafea

Un termos ușor și mic te poate ajuta să menții cafea, ceai, apa caldă, lapte la o temperatură constantă. Piața este plină de modele de termosuri care mai de care mai frumoase, cu diferite forme și mărimi, pentru toate vârstele. Dacă prietenul tău este hairstilist, un termos îi va prinde extrem de bine în diminețile în care nu apucă să își bea cafeaua acasă și trebuie să o facă la serviciu printre timp. Termosul poate fi cu sticlă pe interior, cu inox sau plastic. Alege-l pe cel care îi asigură cafeaua fierbinte pe tot programul său de o zi la locul de muncă, astfel încât să îl satisfacă pe deplin.

Aparate de masaj pentru acasă

Hairstiliștii ne ajută să arătăm mai bine pentru anumite evenimente speciale. Ei sunt acele persoane pentru care machiajul și machiatul au devenit mai mult decât o pasiune, au devenit o profesie pe care o practică mereu cu drag. Ei ne ajută să ascundem anumite defecte și să potențăm anumite trăsături care ne plac nouă cel mai mult, totul pentru a arăta ca adevărate prințese la nunți, botezuri, aniversări sau alte ocazii. Dacă vrei să faci un cadou unui hairstilist, va trebui să fii atentă la ce anume îi oferi. De aceea, dacă vrei să nu dai greș îți oferim o idee: aparate de masaj pentru acasă.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot să fac mamei ce e hairstilist?

Cadoul potrivit pentru mama pasionată de styling-ul părului ar fi un pandantiv pentru lănțișor cu simbolurile reprezentative meseriei, un șorț personalizat sau niște instrumente mai deosebite.

Ce preferințe au hairstiliștii ?

Preferințele hairstiliștilor în materie de cadouri, ar fi unul corelat cu domeniul acestuia de activitate sau ceva util și necesar pentru job-ul acestuia. Fă-i să se simtă speciali, iar munca lor importantă, printr-un dar inedit și fascinant, ce îi va uimi.

Ce cadou pot oferi prietenului hairtilist?

Prietenul hairstilist ar fi fericit de un cadou ce corespunde meseriei sale, și acesta poate fi niște tricouri, termosuri, căni personalizate sau niște vouchere la magazine cu produse specializate.

Idei De Cadouri în Funcție De Profesie
ÎnvățătoareInginerDiriginteȘefArtistEducatoareAvocat