CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Coșuri Cadou De Crăciun

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Crăciunul este, poate, cea mai iubită sărbătoare și cea mai așteptată zi, atât de cei micuți, cât și de cei mari. Cadourile de Crăciun sunt deja o tradiție, iar cea mai bună variantă pentru cei mari sunt coșurile cadou pline cu de toate. Descoperă selecția noastră de coșuri festive pentru toate gusturile și buzunarele, pornind de la cele mai simple, la mai sofisticate, fine și selecționate cu bun gust.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Coșuri Crăciun):

Coșuri de Crăciun de lux

Crăciunul este acea perioadă în care ne dăm voie să ne relaxăm, să ne odihnim mai mult, să mâncăm mai mult și să cheltuim mai mult. Iar când vine vorba despre cadouri lucrurile devin destul de clare. Cumpărăm cadouri pentru toată lumea și avem tendința să nu ne uităm la bani. Și dacă într-adevăr bugetul ne permite, atunci ne orientăm la lucruri scumpe, pe care în mod obișnuit nu le-am cumpăra, sau, din contră dacă luxul este ceea ce ne ne atrage atunci vom cumpăra ca atare. Putem alege de exemplu un coș cu produse premium, fie că vorbim de delicatese alimentare sau accesorii și ornamente din gama de lux.

Coșuri de Crăciun cu buget redus

Ai fost invitat la o petrecere de Crăciun și încă nu te-ai decis ce cadou să le faci gazdelor? Nimic mai simplu! În această perioadă, cadourile sunt din abundență în orice magazin, supermarket sau online. Poți alege, în funcție de bugetul alocat, din multitudinea de coșuri pe care le întâlnești la tot pasul. Pentru un buget mai modest, optează pentru un coș mai simplu, cu câteva produse autohtone, specifice acestei perioade. Un exemplu de coș de Crăciun poate conține o ciocolată, o cutie de bomboane pentru brad, un Moș Crăciun de ciocolată și eventual o sticlă de băutură care poate fi un vin roșu de la noi.

Coșuri de Crăciun cu produse tradiționale

Cadourile perfecte pentru sărbătorile de iarnă sunt cele ce redau tradițiile și valorile poporului. Dacă vrei și tu să dăruiești un Cos cadou persoanelor dragi din viața ta, optează pentru un dar mult mai original - coșurile cu produse tradiționale, de care apropiații vor fi fascinați și plăcut surprinși, mai ales dacă acestea sunt executate calitativ, atent și într-un mod plăcut. Pentru interiorul coșului ai putea opta în a alege cârnațurile, carnea tradițională, pâinea împletită, dulcețurile din fructe, produse realizate în țară, cât și vinurile atât de delicate și rafinate, realizate cu grijă.

Idei De Cadouri Pentru Companii
Coșuri PașteParteneriAngajați