CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Măsuțe Cu Activități Pentru Copii în Timpul Călătoriilor

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Vrei să-ți ții copilul ocupat pe parcursul călătoriilor? La noi pe site găsești cele mai tari măsuțe cu activități pentru copii în timpul călătoriilor.

Măsuțe cu activități pentru copii în timpul călătoriilor

În timpul călătoriilor, pe lângă asigurarea siguranței și confortului copiilor, este extrem de important să te asiguri că ai și câteva articole care să îi țină ocupați. De aceea, mașina va trebui dotată cu un scaun adecvat vârstei copilului, dar și cu câteva accesorii precum jucării de pluș și măsuțe cu activități.

De ce sunt utile aceste măsuțe? Fiind facil de transportat, măsuțele cu activități pentru cei mici sunt prevăzute cu diferite funcții educative, precum sunete, figurine colorate sau animale. Acestea pot fi utilizate atât în mașină, cât și pe durata concediilor, pentru a-i asigura copilului momentele de distracție pe parcursul zilei.

Calatorie linistita! Cei mici vor fi foarte ocupati, putand desfasura diverse activitati pe aceasta masuta sau pot mananca in timp ce calatoresc:

De exemplu, Tavita de copii Kidsmarter este ideala pentru drumurile cu masina, avionul, trenul sau autocarul, atat scurte cat si lungi, pentru a-i oferi copilului un suport pentru diverse activitati si a preveni plicitisirea acestuia. Cum se utilizeaza?

1. Joaca: tavita este suportul perfect pentru a sustine numeroase jucarii, iar peretele lateral asigura faptul ca acestea nu vor cadea de pe tavita in timpul mersului. 
2. Mancat: tavita este produsa dintr-un material plastifiat, care permite pozitionarea mancarii direct pe ea fara sa se murdareasca. Orice pata poate fi curatata foarte usor cu o carpa umeda. Tavita asigura faptul ca mancarea/snacks-urile vor sta in interior si nu vor aluneca pe jos datorita peretilor laterali. De asemenea, tavita previne si murdarirea masinii, firimiturile ramanand in interiorul tavitei, care poate fi scuturata foarte usor. 
3. Vizionat/jucat pe tableta/telefon: tavita poate sustine tableta sau telefonul si copilul poate sta relaxat sa urmareasca desene animate sau sa se joace jocurile preferate. 
4. Suport pentru desen: tavita este suportul ideal pentru a desena si picta in masina. Buzunarele laterale pot sustine foarte bine creioanele si cariocele necesare. 
5. Suport pentru sticla de apa/biberon: tavita dispune de doua zone de sustinere a sticlei de apa, suc sau biberon, cu acces facil pentru copil. 
6. Carucior: tavita poate fi folosita foarte bine si in carucior, nu numai in scaunul de masina. Ii ofera copilului spatiul necesar de depozitare a jucariilor, mancarii si bauturii pentru plimbarile mai lungi.

Produsele KIDSMARTER indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare. 

Ideale pentru ocuparea timpului celui mic in timpul calatoriilor cu caruciorul, masina, avionul, trenul sau autocarul. Click pe fiecare pentru detalii si preturi:

Ce fel de jucării și măsuțe cu activități ar trebui sa asigurați copilului? Bineînțeles că există o varietate de jucării și jocuri dintre care poți alege, însă este preferabil să iei în considerare anumite variabile, precum numărul și dimensiunea pieselor, vârsta copilului, preferințele acestuia.
- Table magnetice Dacă dorești o jucărie pe care să o utilizeze mai ales în timpul transportului, atunci îți recomandăm aceste table magnetice. Există modele care dispun de posibilitatea de a scrie și desena, iar literele sunt magnetice, făcându-le ideale pentru joaca în mașină, fără a rătăci piesele. Pentru copiii mai mari, sunt disponibile și alte tipuri de jocuri, precum fotbal și alte activități utile, care se pot juca pe tabla magnetică, iar avantajul este iarăși evident: piesele nu se vor pierde în timpul transportului.
- Măsuțele prevăzute cu diferite activități Sunt complexe și extrem de utile, iar cel mic va fi ocupat în timpul transportului, la fel cum va avea cu ce să se joace oriunde v-ați afla.
- Cărți cu activități Oricât de mic este copilul, dacă a ajuns la vârsta la care poate ține o carte în mână, o carte cu activități - sunete și melodii - poate reprezenta una dintre jucăriile care nu va lipsi pentru câțiva ani din călătoriile cu familia.

Remediu pentru plictiseala in timpul calatoriilor. Click & Cumpara Online:

Chiar dacă îi pui la dispoziție toate aceste articole în timpul transportului, asigură-te că vei comunica pe tot parcursul drumului cu cel mic, indiferent că vă întoarceți de la grădiniță sau școală, de la cumpărături sau sunteți pe drum, în vacanță.