CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Pasionații De Astrologie

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ce cadouri ai putea să-i oferi unui pasionat de zodiac? Găsești aici o selecție de obiecte care să-l ajute să exploreze domeniul: cărți despre astrologie, bijuterii, obiecte decorative.

Cadouri pentru pasionații de astrologie

Cu siguranță cunoști cel puțin o persoană care adoră să vorbească ore în șir despre astrologie. Veste bună este că interesul acordat astrologiei te poate inspira să alegi cadouri reușite, indiferent de ocazie.

Cum recunoști un pasionat de astrologie?

Cei care sunt pasionați de acest domeniu nu se rezumă la lecturarea horoscopului zilnic, din reviste sau de pe site-uri diverse, ci sunt cei care aprofundează domeniul. Persoanele care utilizează cunoștințele astrologice pentru a fi oameni mai buni nu sunt cei care întreabă mereu ce zodie sunt ceilalți, ci sunt cei care îți vor explica de ce anumite influențe ale zodiei tale te determină să reacționezi într-un anumit fel. Vei recunoaște un pasionat în adevăratul sens al cuvântului, pentru că îl vei auzi deseori povestind despre ascendent, descendent, influențele planetelor și alte detalii precise.

În magazinele online vei găsi opțiuni pentru toate categoriile de vârstă, de la cei mai mici la adulți: bijuterii, cărți, articole vestimentare, articole de decor.

Cărți de astrologie pentru pasionatii care caută și mai multe răspunsuri:

zodiac european sau zodiac chinezesc, aceste cărți își vor găsi locul în biblioteca oricărui pasionat. Pe lângă aceste idei, te poți orienta și către cărțile de tarot, clasic sau cu alt design, deoarece pasionații de astrologie combină deseori aceste modalități de citire a viitorului.


Ce cadouri ai putea să-i oferi unui pasionat de zodiac?

Este important să decizi dacă vei opta pentru un cadou care să îi aducă aminte de pasiunea sa, precum o bijuterie, un articol vestimentar sau un obiect decorativ sau dacă te vei orienta către cadourile care îl ajută să exploreze domeniul.

Obiecte decorative: perne, lenjerii de pat pat sau obiecte decorative de pus pe birou cu zodiac sau planete
Bijuterii: pandantive, inele, brățări sau cercei, din aur sau argint sau chiar din oțel inoxidabil, în funcție de buget sau preferințele persoanei pentru care cauți darul.
Articole vestimentare: tricourile sau hanoracele sunt cele mai populare piese vestimentare, care pot avea imprimat ceva simbolic.

Pandantive cu diferite zodii, din argint, aur sau brățări de piele: 

Pentru adolescenți și adulți cadourile pot fi asemănătoare, dar în cazul celor mici, posibilitățile sunt mai restrânse. Te asigurăm însă că vor aprecia o bijuterie cu zodia lor - cercei, inel sau lănțișor cu pandantiv. O altă variantă sunt cărțile cu planetele sau poate cărți de colorat cu tematică similară.
 

Am selectat si cateva cadouri pentru copiii pasionati de astrologie, zodiac:

Parintii pasionati de astrologie, dar si cei neinitiati in acest domeniu pot rasfoi si Zodiacul copiilor - o carte care le arata cum vor influenta astrele relatia cu copilul lor si cum il pot ajuta pe cel mic sa isi dezvolte aptitudinile. Fiecare dintre zodii este infatisata din patru perspective: trasaturi principale ale semnului zodiacal, influenta ascendentului, drumul in viata al copilului (sub diverse raporturi – scoala, prietenii, munca, activitati sportive, dragoste, inclinatiile artistice) si compatibilitatea cu parintii.

Zodiacul copiilor este un instrument perfect pentru parintii care vor sa patrunda in universul fascinant al micutului lor, sa-l inteleaga si sa stabileasca cu el o legatura cat mai apropiata.