CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Modele De Rochii Aurii în Tendințe Actuale - Scurte și Lungi

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Fii strălucitoare în noaptea dintre ani sau la oricare alt eveniment important pentru tine! Scurtă, midi sau lungă, rochia aurie este vedeta! Vei arăta ca o divă de pe covorul roșu!

Modele de rochii aurii în tendințe actuale - scurte și lungi

Fii stralucitoare in noaptea dintre ani sau la oricare eveniment important pentru tine! Scurta, midi sau lunga, rochia aurie este vedeta celei mai glamour nopti din an si cu siguranta o astfel de tinuta te va scoate din anonimat. Imbraca deci o rochie aurie si bucura-te de petrecere! Lasa-te sedusa de croiala moderna, dar si de insertiile de dantela! Vei arata ca o diva de pe covorul rosu!

Rochie PrettyGirl Charming Style Cream. Vei arata ca o papusa in aceasta rochie cu spatele gol si dantela suprapusa. Asorteaz-o cu pantofi stiletto! Rochie Zee Lae Collection. Croiala si umarul acoperit aduc aminte de frumoasele muze ale poetilor din Roma Antica! Rochie Y by Yumi. Tinuta “cuminte”, parte peste parte la bust si cu spatele acoperit.
 

Vei straluci toata noaptea, fara a fi nevoita sa apelezi la accesorii complicate

Iti subtiaza talia si iti evidentiaza sanii. Asta ar putea fi de ajuns pentru a te cuceri, dar nu – rochia iti va da si un aer sofisticat, e usoara, fina si iti da un farmec aparte.

Rochie midi dantela si paiete. Este alegerea ideala daca vrei sa-ti evidentiezi formele voluptoase. Croiul modern, usor conic, si faptul ca e decupata la spate o recomanda atat pentru Revelion, cat si pentru un cocktail din timpul anului. Cu siguranta vei putea gasi un model potrivit!

Rochii aurii gasesti rapid pe: FashionDays,  Answear,  Starshiners, inPuff, MissGrey. Toate sunt cu trimitere directa catre produsele aurii. ;) Spor la shopping-ul online!

Click pe fiecare model & cumpara online!

Vezi si: Rochii de Revelion, in tendinte actualeCu siguranta vei atrage privirile tuturor! sau Modele de rochii argintii in tendinte actuale - scurte si lungi.

Cum vei fi de Revelion, asa iti va merge tot anul! Deci, un motiv in plus sa stralucesti in noaptea dintre ani, intr-o superba tinuta aurie! Comanda una dintre rochiile descrise anterior! Vei atrage toate privirile, cu siguranta! Fie ca stii deja unde vei petrece aceasta seara, fie ca esti inca in cautari, o noua rochie de ocazie, eleganta si in tendinte este intotdeauna de bun augur.