CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Hipsteri

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Ai prieteni hipsteri pe care nu mai știi cum să îi surprinzi? Uneori cadoul potrivit este mai dificil de găsit, dar nu imposibil. Hipsterii sunt persoane diferite de ceilalți, dar nu neapărat mai puțin valoroase. Noi am adunat o mulțime de idei de Cadouri pentru hipsteri pentru a-ți face munca mai ușoară. Astfel le vei face ziua mai bună și le vei pune un zâmbet pe buze. Cumpără acum cadouri potrivite!

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Hipsteri):

Haine și accesorii vestimentare

Un termen care a început să devină din ce în ce mai popular în România, este hipster. Multă lumea îl aruncă în vânt fără să cunoască o adevărată descriere a ceea ce ar putea să însemne. Termenul de hipster a luat naștere în anul 1940 și a fost refolosit în 1990 și încă se folosește. Pe internet circulă zvonul că hipsterii sunt acele persoane care poartă pălărie, ochelari cu lentilă din sticlă, dar nu de vedere, eșarfă vara și pantaloni skinny. Dacă ai și tu o cunoștință hipster a cărei zi de naștere se apropie și vrei să îi faci un cadou, te poți orienta către un articol vestimentar retro sau unul high-tech. La fel de bine le poți lua pe ambele.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:answear.rosneakerindustry.roemag.rofashiondays.ro

Ceasuri pentru hipsteri

Epoca hipster încă nu a apus. Ba mai mult, persoanele care se regăsesc în această cultură sunt peste tot în lume și sunt din ce în ce mai numeroase. Pare că este ușor de recunoscut și intuit că o persoană este adepta acestui stil, însă dacă ești în postura de a alege un cadou pentru acea persoană e posibil să ai câteva provocări. În primul rând pentru că nu sunt foarte multe magazinele care oferă doar lucruri create în acest stil, dar și pentru că în general hipsterii se ghidează mai mult după stări decât după modă. Poți oricând să alegi un ceas, atunci când ai nevoie de un cadou, iar acesta să fie unul clasic, cât mai curat ca design.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:answear.rofashiondays.rorankine.rohorologer.rotopwatch.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cărți cadou pentru hipsteri

O altă idee pe care o considerăm minunată este reprezentată de cărțile cadou, în prezent acestea fiind una dintre cele mai solicitate și utilizate surse de relaxare și informație. În dependență de stilul vestimentar, stilul de viață în general, alege o carte potrivită personalității rudei, prietenului, cât și membrilor familiei, în așa fel încât să-i poți arăta cât de important și special este sărbătoritul pentru tine. O carte corelată cu domeniul de activitate, job-ul, pasiunile, modul alimentar, cât și hobby-urile acestuia ar reprezenta un cadou surprinzător pentru orice hipster drag din viața ta.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rocarturesti.rolibris.rolitera.ro

Produse de îngrijire a bărbii

Ai un hipster apropiat și se apropie o ocazie specială pentru a-i oferi un cadou? Deja cunoaștem ieșirea din tipare ale acestor persoane, așa că dacă acesta are bărbie și se mândrește cu aceasta, dăruiește-i din suflet produsele de îngrijire a bărbiei, atât de utile și necesare în rutina și activitățile de zi cu zi. Orientează-te către produsele cele mai utilizate, cum ar fi șamponul, loțiunea, balsamul, care are menirea de a întreține bărbie. De asemenea, ceara reprezintă un produs must have în trusa de îngrijire a unui bărbat, mai ales că aceasta are un rol important - de a modela aspectul bărbiei.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:esteto.ronotino.roelefant.roemag.robabyliss-romania.ro
(16 voturi)

Băuturi de colecție și accesorii

Prietenul tău cel mai bun este adeptul culturii hipster, însă nu ți-e clar care sunt preferințele lui în materie de modă. Deși pare că îl cunoști destul de bine, nu ți-ai dat încă seama ce cadou i-ar plăcea de ziua lui, anul acesta. Ei bine toată lumea apreciază o băutură bună de colecție sau un obiect de tip accesoriu pe care îl poate folosi în anumite ocazii, dar pentru care nu urmărește tendințele modei ca să și-l cumpere. Așa că, rămâi pe clasic, orientează-te către o băutură bună pe care știi că o apreciază, alături de o cravată simplă în culori uni pe care o poate purta când e musai și astfel ai un cadou folositor pentru orice stil.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rovivre.roalcooldiscount.roelefant.ro
Idei De Cadouri în Funcție De Pasiuni
AnimalePuzzleSkateboardBărboșiGameriBereCălătorii