Corturi Pentru Festivaluri De 2 - 4 Persoane, Impermeabile, Ușor De Montat

Actualizat: 02 August, 2021 | Rating:
Corturi pentru festivaluri de 2 - 4 persoane, impermeabile, ușor de montat
Verile ultimilor ani au fost caracterizate de evenimente și festivaluri, la care, dacă nu ai participat până acum, pentru vara ce urmează, achiziționează-ți bilet la minim unul dintre cele mai renumite.

Iar dacă ai decis să mergi cu gașca la festival, ai putea să experimentezi complet festivalul și să optezi pentru a locui în camping în perioada festivalului. De ce trebuie să ții cont atunci când alegi să campezi?

Cele mai multe evenimente se desfășoară în afara orașelor, lângă pădure, motiv pentru care este mult mai avantajos să alegi să campezi:

- ești aproape de concerte, putând astfel să ajungi la toți artiștii preferați;
- poți participa la activitățile desfășurate pe timpul zilei;
- experimentezi festivalul într-o manieră completă, fiind constant în inima petrecerii. Nu va trebui să îți faci griji cu privire la condițiile din camping, deoarece organizatorii își îmbunătățesc constant locațiile și condițiile, pentru ca tu să te bucuri de o experiență pozitivă. Tu va trebui să vii cu dorința de distracție, cele necesare pentru zilele petrecute aici și cortul.

produs lipsa
Produs indisponibil.
produs lipsa
Produs indisponibil.

Cum să alegi un cort pentru festival, pentru a fi sigur că va fi cel potrivit și într-o seară mai rece sau în caz de ploaie?

- Cercetează în magazinele online categoria corturi pentru festival Vei descoperi faptul că furnizorii de corturi s-au mobilizat și comercializează corturi pentru festival pentru 1, 2 sau 3 persoane, cu 1 sau 2 intrări, confecționate din materiale rezistente. Asadar uita-te sa fie cortul destul de stabil si de robust incat sa ramana in picioare dupa orice ploaie sau furtuna,
- Poți alege inclusiv un cort de drumeție Dacă îți place o anumită culoare, model sau dimensiune de cort, dar îl găsești doar în categoria corturi de drumeție, poți să cumperi fără probleme unul.
- Uita-te dupa corturile impermeabile, fiind potrivite în cazul în care vremea devine ploioasă, iar haine, echipamentele, tot ce ai in bagaje sa ramana neatinse, deci cat mai uscate.
- Prelata cortului sa fie tratata impotriva radiatiilor UV, avand astfel capacitatea sa impiedice patrunderea luminii. Exemplu:UV Guard sauBlackout Bedroom.- În plus, greutatea și volumul sunt reduse, vei putea transporta cortul în rucsac, iar montajul este facil. Criteriile de selecție trebuie să vizeze confortul, mărime/dimensiune, în funcție de numărul de persoane care vor dormi în el.
Îți recomandăm să optezi pentru unul de 2 persoane, în cazul în care un prieten decide să vină la festival în ultimul moment. Alege un cort de calitate, în culoarea sau culorile preferate, pentru a-l putea folosi și anii viitori și cu alte ocazii.

-Spatiu interior si compartimentare: uita-te sa fie spatios pentru a intra o saltea, bagajele voastre, eventual cu un mic hol la intrare, plus posibilitatea de a fi incuiat.

Ce corturi de festival sau pentru expeditii iti recomandam? De 2 - 4 persoane:Pentru a sumariza articolul.. am zice sa te pregatesti sufleteste pentru statul la cort si mai apoi sa iei in calcul recomandarile noastre: alege un cort rezistent la vant si ploi, dar si impermeabil si potrivit pentru a iti asigura confortul necesar (tie si partenerului sau familiei).

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cadou Potrivit Și Pentru:
MuzicăDrumețiiHipsteriCălătorii