CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Top Produse Din Ingrediente Naturale Pentru îngriirea Bebelușilor

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Produse și ingrediente naturale cu care poți îngriji pielea bebelușilor, iritații la bebeluși, creme bebeluși, îngrijire bebeluși, apă termală bebeluși.

Top produse din ingrediente naturale pentru îngriirea bebelușilor

Mulți părinți se întreabă: cum mă pot asigura că micuțul meu are parte de o creștere sănătoasă și de o dezvoltare armonioasă? Oferindu-i bebelușului tău produse naturale fără parfum și realizate din ingrediente naturale, bio (deci nu dermato-cosmetice) te asiguri că cea mai importantă persoană pentru tine are toată grija și atenția ta.

Vezi mai jos recomandarile noastre de produse de ingrijire bebe si copii in materie de șampoane, creme de corp si scutec, dar și paste de dinți din ingrediente naturale și culturi de origine biologica (pentru pielea normala, fără probleme atopice sau alergii depistate)​ utile copiilor inca din primele luni de viata. 

De ce merita sa investesti in produse din ingrediente naturale cand e vorba de ingrijirea bebelusilor/ copiilor? 

Atunci când citim eticheta unui produs cosmetic destinat bebelușilor, observăm că, de cele mai multe ori, ingredientele nu sunt naturale, iar pentru că bebelușul tău are pielea sensibilă și extrem de delicată, produsele care conțin parafine, parfum sau siliconi nu sunt indicate.

Astfel, alegerea unor produse care să conțină doar uleiuri naturale și ingrediente pe bază de plante este esențială pentru îngrijirea adecvată a micuților, pentru că pielea lor este încă în curs de dezvoltare. Pielea acestora trebuie să respire, așa că felul în care avem grijă de micuții noștri este unul special și necesită o atenție deosebită, deoarece există multe riscuri, printre care se regăsesc și iritațiile, eczemele, infecțiile, leziunile ușoare sau deshidratarea, în lipsa unui scut protector al pielii care se va dezvolta în timp.



Top branduri recomandate de mamici cand vine vorba de produse bio pentru pielea bebelusului:

În primele luni de viață, bebelușii sunt vulnerabili la factorii poluanți sau la influența mediului, iar produsele pe care le folosiți nu ar trebui sa usuce pielea sau să aibă un potențial alergen pronunțat.

Pe lângă clasicele produse naturale precum crema de gălbenele sau uleiul de cocos, câteva branduri cunoscute sunt gama Weleda, Bioderma ABC, La Roche-Posay Lipikar Baume, Klorane Bébé, Bepanthen, Earth Friendly Baby, Essential Care, Friendly Organic, Only Bio, Acorelle, Mustela etc.


Pasta de dinti la fel din ingredinete bune, bio, pentru dintii bebelusilor:

Igiena orală este la fel de importantă ca cea a pielii, așa ca o pastă de dinți fără fluor, zahăr, îndulcitori sau coloranți asigură o sănătate optimă a dinților micuțului tău. Deoarece copiii mici nu își pot clăti singuri gura, ingredientele din care este făcută pasta de dinți trebuie să fie naturale pentru a putea fi înghițite fără probleme. Spălatul regulat pe dinți ajută în prevenirea tartrului și protejează dinții într-un mod natural, curățând dinții blând și eficient, cu un gust plăcut celor mici, astfel că aceștia vor transforma spălatul pe dinți într-o rutină.

Produsele naturale pentru îngrijirea pielii sau dinților bebelușilor reprezintă un cadou binevenit pentru oricare mămică, indiferent dacă bebelușul este un nou-născut și tocmai a ieșit din spital, sau are câteva luni de viață, la botez. Micuții sunt, astfel, protejați, iar dăruirea unor astfel de produse arată grija și afecțiunea pe care o aveți față de ei.