CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Bune Haine De Lână Merinos Pentru Bebeluși și Copii

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Nu știi care sunt cele mai bune haine de lână merinos pentru bebeluși și copii? Noi ți le punem la dispoziție pe site-ul nostru. Ce trebuie să faci: să intri!

Cele mai bune haine de lână merinos pentru bebeluși și copii

Dacă te-ai gândit să investești în îmbrăcăminte din lână Merino pentru copilul tău, dar prețul ridicat te împiedică, mai gândește-te. Chiar dacă lâna Merino nu este ieftină, există câteva proprietăți incredibile în această țesătură specială care o fac mai mult decât merită investiția. Iată câteva lucruri la care să te gândești. .

Lâna Merino este moale, ușoară și durabilă. Acest lucru înseamnă că bebelușul o poate purta la temperaturi variate, fără grija de a distruge îmbrăcămintea. De fapt, este atât de durabilă încât, chiar și după multe uzuri și spălări în mașina de spălat, fiecare articol iese aproape ca nou.

Pentru a avea grijă de îmbrăcămintea din lână Merino, vei întoarce articolele pe dinăuntru, vei spăla la mașină în apă caldă sau rece pe un ciclu ușor și vei usca la minim. De asemenea, această țesătură uimitoare este rezistentă la flacără, rezistentă la pete, durabilă și cu uscare rapidă. 

Căciuli  din  lână  pentru copii - conferă confort și îngrijire


Păturici de  lână merinos, reglează căldura și este confortabilă în zilele răcoroase

Lâna Merino provine de la oile Merino din Australia și Noua Zeelandă. Fibrele din această lână sunt atât de fine și moi, cu toate acestea, lâna este practic fără cute, se simte moale pe tot corpul, poate face față tuturor aventurilor zilei și necesită foarte puține lucruri de îngrijire.
Are o proprietate absorbantă care elimină transpirația de pe corp și îl menține răcoros. Lâna Merino este antimicrobiană, ceea ce înseamnă că proprietățile de absorbție a umezelii ajută și la menținerea mirosurilor corporale la distanță.  Oile sunt tunse o dată sau de două ori pe an și apoi cresc o haină nouă. De asemenea, țesătura nu trebuie spălată la fel de des, ceea ce are un impact pozitiv asupra mediului. Astfel, lâna Merino este 100% ecologică.

Datorita produselor de lână, corpul reține căldura și este protejat în condiții de frig și vânt

Principalul motiv pentru care această lână este mai costisitoare este cererea și oferta simplă. Există doar un număr specific de oi alpine crescute în Australia și Noua Zeelandă. Odată recoltată lâna oilor, aceasta poate fi transformată într-o cantitate limitată de material necesar pentru aceste articole de îmbrăcăminte specifice. De asemenea, deoarece firul este atât de fin, este nevoie de mult mai mult din el pentru a face o haină. Aproape toate fermele de oi Merino sunt ferme etice, ceea ce se poate adăuga și la cost.

Concluzie: Aceste piese vor face parte din garderoba copilului tău pentru anii următori fără îndoială. Își păstrează forma și nu se întind, sunt capabile să arate noi ani de zile și sunt, de asemenea, frumoase și se potrivesc corpului într-un mod moale. Acestea sunt în mod natural fără cute, biodegradabile, anti-statice, ignifuge, rezistente la pete, durabile și cu uscare rapidă. Trebuie spălate mai rar. Au protecție naturală împotriva UV, sunt ecologice și reglează temperatura, astfel încât să poată fi purtate confortabil în cele mai reci sau mai fierbinți medii.

Ce detergent poți alege pentru produsele din lână?

Fibrele din lana nu retin murdaria si prin urmare lana nu se murdareste usor. Adesea, este suficient sa aerisiti hainele. Nu se spala atat de des. Si, a se usca la aer și nu la uscător.