Creme Pentru Gravide și Mămici, Ideale împotriva Vergeturilor

Actualizat: 26 July, 2021 | Rating:
Creme pentru gravide și mămici, ideale împotriva vergeturilor
În perioada sarcinii, îngrijirea corpului este esențială pentru revenirea la forma fizică inițială, după naștere. O alimentație corectă, alături de prevenirea și diminuarea efectelor sarcinii asupra pielii, reprezintă măsuri care trebuie luate încă din primele luni, continuându-se cu ele și după sarcină: un meniu echilibrat, aplicarea de creme speciale împotriva vergeturilor, mișcare fizică moderată.

Cât de eficiente sunt cremele împotriva vergeturilor la gravide și mămici?

De regulă, vergeturile apar atunci când greutatea fluctuează, când numărul kilogramelor crește brusc, pielea fiind afectată de aceste schimbări. De aceea, modificările ce survin odată cu sarcina includ și apariția vergeturilor (pe burtă, șolduri, sâni, coapse), fie în timpul sarcinii, fie după naștere. Pentru eficiență în prevenția vergeturilor, formula cremei trebuie să conțină ingrediente naturale, care hidratează și contribuie la menținerea elasticității pielii. Cu toate acestea, inclusiv cele mai bune creme anti-vergeturi pentru gravide si mamici trebuie să fie aplicate corect și cu frecvența recomandată, pentru rezultate optime.

Ce trebuie să conțină cremele împotriva vergeturilor din timpul sarcinii pentru a fi eficiente? Cremele anti-vergeturi eficiente trebuie să fie testate clinic și dovedite sigure pentru bebeluși. Mai apoi, formula trebuie să conțină ingrediente naturale, fără alergeni, trebuie să se aplice facil și să fie absorbită repede în piele.


Ingrediente utilizate frecvent pentru crearea cremelor împotriva vergeturilor

Fiecare producător alege ingrediente naturale și vitamine, flavonoide, aminoacizi, a căror eficiență a fost dovedită clinic în prevenirea și estomparea vergeturilor, având proprietăți de regenerare și hidratare. Cele mai populare alegeri sunt: aloe vera, unt de cacao, unt de shea, germeni de grâu, ulei de Macadamia, vitamina E, pantenol.

Majoritatea cremelor anti-vergeturi au un miros plăcut, grație ingredientelor naturale, însă pot exista persoane care preferă formulele fără miros puternic. În funcție de preferințele personale în ceea ce privește mirosul, este bine ca la alegerea cremei, să fie verificate și tipul ingredientelor, respectiv specificațiile despre miros.


Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cadou Potrivit Și Pentru:
BotezBaby ShowerGravideTăierea moțului