CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării De Dentiție Pentru Bebeluși - Non-toxice și De înaltă Calitate

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cele mai potrivite jucării de adăugat în cadoul pentru un nou-născut sunt jucăriile de dentiție (non toxice). Ele contribuie și la ameliorarea disconfortului creat de creșterea dinților.

Jucării de dentiție pentru bebeluși - non-toxice și de înaltă calitate

Dinții încep să crească începând cu lunile 4-6, primul reper fiind faptul că bebelușul va începe să "guste" absolut tot ce este în jur, pentru calmarea durerilor gingivale. Jucăriile pentru dentiție sunt concepute pentru a reduce durerile și disconfortul resimțit în perioada apariției dentiției.

De ce este important să îi asiguri bebelușului jucăriile de dentiție?

Diminuarea durerilor gingivale reprezintă principalul argument pentru achiziționarea acestor jucării, însă aceste jucării contribuie și la dezvoltarea abilităților motorii. De asemenea, în timpul interacțiunii cu jucăria de dentiție, bebelușul își exersează vederea, simțul tactil - susținând astfel dezvoltarea cognitivă. Cercetarea jucăriilor îl ajută pe copil să își dezvolte și dexteritatea, concentrându-se spre a găsi partea preferată, care îi calmează disconfortul de la nivelul gingiilor.



Cum trebuie alese aceste jucării de dentiție?

Deoarece sunt utilizate zilnic de către copil, jucăriile de dentiție trebuie să fie realizate din materiale complet sigure, non-toxice pentru bebeluși. De aceea, achiziționarea acestora din magazine de încredere reprezintă o măsură obligatorie pentru siguranța bebelușului. Reține faptul că jucăriile de dentiție de calitate, deși au o structură simplă, au un preț corespunzător acestei calități, astfel că un preț foarte mic ar trebui să ridice un semn de întrebare.

Jucăriile de dentiție - un cadou excelent pentru primele luni ale bebelusului

Dacă pregătești cadoul pentru un bebeluș, nu te grăbi când vine vorba despre jucării - pe cele mai multe nu le va putea folosi pentru o perioadă destul de îndelungată. Dar care ar fi jucăriile pe care le-ai putea dărui unui bebeluș - te-ai putea întreba. Nimic mai simplu! Cele mai utilizate jucării în primele luni de viață sunt cele atașate pătuțului sau scaunelor speciale potrivite utilizării, jucăriile simple și sigure pentru a fi în preajma copilului sugar.

Însă cele mai potrivite jucării de adăugat în cadoul pentru un nou-născut sunt jucăriile de dentiție - acestea nu doar că sunt speciale și copiii le îndrăgesc, dar contribuie și la ameliorarea disconfortului creat de creșterea dinților.