CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Bune Rucsacuri Transport Copil Pe Munte Sau Prin Vacanțe

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Îți aducem în fața ochilor Cele mai bune rucsacuri transport copil pe munte sau prin vacanțe! Alege cu grijă rucsacul cel mai încăpător și mai rezistent!

Cele mai bune rucsacuri transport copil pe munte sau prin vacanțe

Plimbările și excursiile la munte, la fel ca toate activitățile outdoor reprezintă pentru copii prilej de distracție, cunoaștere și descoperire a mediului înconjurător. Beneficiile timpului petrecut astfel sunt de ordin fizic si psihologic, consolidând totodată și legătura de familie. Dacă este vorba despre copii mici, 1-3 ani, nu trebuie să le răpești această bucurie, la fel cum nu este nevoie ca tu și partenerul să reduceți ieșirile la munte.

Va fi nevoie doar să te pregătești pentru situațiile neprevăzute care ar putea surveni - stări de rău, oboseală, mici accidentări (plasturi pentru mici zgârieturi). Pentru momentele în care cel mic obosește, asigură-te că achiziționezi un rucsac de transport copii, special pentru a-i plimba pe munte, investiție care îți garantează că veți petrece vacanțe și plimbări minunate împreună.

Iată de ce va trebui să ții cont atunci când cumperi un rucsac de de transport pentru copii 

ideal atat pentru drumetiile lungi din zilele calduroase de vara, pentru traseele montane sau excursiile impreuna cu copilul, cat si pentru plimbarile scurte din parc, oras sau mall.

- Greutatea: este preferabil să alegi un rucsac cu greutate cât mai mică, pentru a reduce greutatea totală în timpul plimbărilor.
- Înălțimea rucsacului/ înălțimea persoanei care poate purta rucsacul: respectă recomandările producătorului în ceea ce privește înălțimea minimă a utilizatorului permisă. Forma anatomica testata a suportului pentru copil ofera siguranta maxima in timpul transportului.
- Materialul de confecționare: alege materiale rezistente, care vor face față mediului în care rucsacul este utilizat.
- Cu ce accesorii vine: ex. husa de ploaie, spatiu pentru apa, biberon pentru bebelusi, mini umbrela, oglinda pentru vizualizarea copilului in timpul sederii in rucsac, accente reflectorizante pentru vizibilitate sporita etc

De exemplu, verifica in descriere sa aiba incorporat in partea dorsala un material cu o structura speciala, ce asigura o ventilatie continua intre spatele transportatorului si rucsac, disipand caldura in mod echilibrat, ceea ce sporeste confortul in timpul purtarii sale. Si, important, In conformitate cu standardele de securitate: BS EN 13209-1.2004 part 1 and BS EN 71-3 1995. 

Descrierea și avantajele rucsacilor de carat bebelusii in spate - de ce sunt atât de importante pentru familiile cu copii mici?

Pentru cei care adoră timpul petrecut în natură, dar au acum copii, aceste echipamente sunt la fel de necesare ca orice alt articol specific drumețiilor - cort, rucsac, articole vestimentare. Modelele de rucsacuri pentru transport copii prezintă caracteristici extrem de utile, cum sunt:
- hamuri pentru prevenirea alunecării sau ieșirii din zona de șezut;
- posibilitatea de ajustare a lungimii, pentru confortul copilului și al adultului care îl poartă;
- înălțimea scaunului poate fi reglată, așa că vei putea folosi rucsacul pentru mai mulți ani, pe măsură ce copilul crește;

Avantajul principal al rucsacului de transport este lejeritatea drumețiilor. Nu de puține ori, copiii se plictisesc și obosesc în timpul mersului, alții fiind chiar prea mici pentru a parcurge distanțe foarte mari. Fie că porniți la drum direct cu prichindelul așezat în scaunul rucsacului, fie că îl poartă unul dintre adulți până ce copilul vrea să fie purtat în brațe, acest rucsac reprezintă o modalitate perfectă pentru drumeții și vacanțe cu mai puține inconveniente.

Aceste modele de mai jos sunt mult mai usoare, recomandate pentru plimbarile zilnice cu bebelusul, de regula sunt potrivite pentru copii intre 3 - 9 luni ( si o greutate 3.5 - 9 kg ), cu bretele regrabile. Datorita formei inovatoare copilul sta in pozitia ergonomica recomandata.