CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pentru Bebeluși De 1 An, Cele Mai Răsfoite și Apreciate

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Cărți bebe 1 an. Descoperă cele mai captivante povești educative pentru cei mici. Aici găsești cele mai frumoase cărți pentru bebeluși, la prețuri speciale.

Cărți pentru bebeluși de 1 an, cele mai răsfoite și apreciate

Cărți cartonate pentru bebeluși 1 an, bune de băgat în gură

Cum poți hrăni mai bine dorința de cunoaștere a celui mic, dacă nu prin cărți? Oricărui micuț curios îi trebuie și un set de cărți special pentru vârsta lui. Dat fiind că vorbim despre bebeluși cu vârste până într-un an, este indicat să te rezumi la cărțile cartonate și care au colțurile rotunjite. Astfel de cărți rezistă mai mult timp și sunt mai sigure din punct de vedere al siguranței, fiind foarte greu de rupt. Pe lângă ilustrațiile spectaculoase și subiectele amuzante, astfel de cărți oferă copiilor șansa să învețe mereu lucruri noi despre lumea care îi înconjoară. Aceste cărți trebuie să îmbine joaca cu învățarea și amuzamentul cu dezvoltarea abilităților.

Cele mai răsfoite cărți muzicale pentru bebelușii de 1 an

În primul an din viață cei mici sunt mereu atrași de sunete, lumini și culori puternice, care să le dezlănțuie curiozitatea nemărginită. Vei observa că toate aceste lucruri sunt foarte bine încorporate într-un singur obiect - o carte muzicală. Aceste cărți au butoane sonore care îi fascinează pe cei mici. Astfel, micuțul tău explorator va fi încântat să descopere, cu propriile mânuțe, fiecare buton din noua lui cărticică. De asemenea, o carte muzicală îi susține dezvoltarea bebelușului tău încă din primele luni de viață. Și dacă nu știi cu care să începi, alege la întâmplare, oricum în timp le vei avea pe toate.

Cărți usborne pentru bebeluși de 1 an, în limba engleză

Când vine vorba despre copilul tău, întotdeauna te întrebi ce este cel mai bine și mai bun pentru el. Când vine vorba despre cele mai bune cărți pentru bebeluși, în limba engleză, cu siguranță topul este câștigat de Usborne. Dacă ești începător în ceea ce privește Aceste cărți poți începe cu Baby\'s very first nature sounds playbook. Aceasta este o carte complexă, fiind potrivită până la vârsta de 3 ani. O altă variantă poate fi Baby\'s very first nursery rhymes playbook, Care este sora cărticelei anterioare și merge pe același principiu, al stimulării copilului prin clapete, decupaje, inserții, sunete și scene viu colorate.

Citește-i zilnic din aceste cărți cu povești pentru bebeluși 1 an

Chiar dacă pare că nu înțeleg mare lucru din ce se întâmplă în jurul lor, bebelușii sunt ca un burete în ceea ce privește asimilarea de informații noi. Așadar, nu rata nicio ocazie în a-i citi povești încă de la o vârstă fragedă. De asemenea, nu lăsați să treacă nici o zi fără să-i citești o poveste nouă. Acest lucru îl va ajuta și pe termen lung, micuțul tău dezvoltând o afinitate pentru lectură. Te poți orienta către o carte care să să conțină mai multe povești clasice, pe care să le repeți la un anumit interval de timp. Ai în vedere totuși, că în carte trebuie să se regăsească și ilustrații care să îi poată capta atenția celui mic.

Cărți pentru băiță, rezistente și amuzante, pentru bebeluși 1 an

Băița este mai distractivă, când ai o carte lângă tine! Și nu o carte obișnuită, dar una mai specială unde și personajul sau personajele principale fac baie. O carte pentru băița bebelușului îți va face și ție treaba mai ușoară, întrucât cel mic va fi atras de imaginile și textura cărții, lăsându-te pe tine să îl speli în voie. De obicei, astfel de cărți sunt realizate din materiale plastice nontoxice, ce pot fi folosite de cei mici atât în cadă, cât și în afara ei. Copiii vor încerca să imite personajele cărții, preluând din obiceiurile acestora. O carte cu o poveste în care și personajul principal face baie, va avea un succes mărit.

Stimulează-i creativitatea cu aceste cărți în relief, 3D, pentru copii

Bebelușilor le place să exploreze lumea folosindu-se de mâini și de gură. O carte în relief pentru bebeluși reprezintă tot ceea ce el are nevoie pentru a-și dezvolta abilitățile senzoriale. Cărțile 3D pot fi încântătoare datorită ilustrațiilor vibrante și peticelor delicate, perfecte pentru cei mici. Fiecare pagină este special concepută pentru a fi stimulatoare vizual, cu ilustrații simple, atrăgătoare și ușor de înțeles pentru copilași. Bebelușului tău îi va plăcea să exploreze texturile sensibile trecându-și degetele de-a lungul liniilor decupate și aruncându-și privirea prin diferitele scobituri.

Cărți senzoriale pentru bebeluși, pentru stimulări zilnice

Pentru a se dezvolta armonios, bebelușii trebuie stimulați în fiecare zi cu lucruri noi. În afară de toate jucăriile pe care i le poți lua micuțului tău explorator, este bine să investești și în cărți senzoriale. Acestea îi vor stimula constant toate simțurile și sunt perfecte pentru copiii care tocmai învață să exploreze lumea. Cărțile sunt pline de surprize care vor stimula curiozitatea micuțului tău. Ele îl pot stimula atât vizual, cât și auditiv, ceea ce favorizează o dezvoltarea corectă. Jocul cu astfel de cărți sprijină dezvoltarea abilităților manuale ale copilului. De asemenea, cel mic va fi ocupat pentru mai mult timp.