CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pubertate La Băieții Preadolescenți - Educație Sexuală Acasă

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Ce sunt hormonii? Cum fac față noilor sentimente? Cărți despre pubertate numai bune de răsfoit împreuna cu băiatul tău, explicate simplu și delicat, pentru a trece cu bine peste etapa tumultoasă a adolescenței. Sunt cărți despre corp și transformările lui, special pentru copii.

Cărți pubertate la băieții preadolescenți - educație sexuală acasă

Cărți despre pubertate la băieți - ce, cum și de ce simt ce simt?

Este foarte important să vorbești în mod natural cu copilul tău despre schimbările pe care le întâmpină, pentru că asta îl va ajuta să rezolve îndoieli și să își accepte noul corp. Un instrument de suport foarte bun, atât pentru părinți, cât și pentru copii îl reprezintă cărțile despre pubertate pentru băieți. Aceste cărți explică detaliat și plăcut toate schimbările fizice și emoționale care apar în această etapă a vieții. Poți alege o carte care tratează fiecare subiect legat de creșterea pre-adolescentului separat sau una care oferă răspunsuri clare la întrebările despre adolescență care îl pot frământat pe cel mic.

Cărți despre pubertate la băieți - în limba engleză, cu poze și explicații simple

Băiatul tău este cu un pas mai aproape către adolescență? Dacă te-ai lovit de primele întrebări cu privire la modificările pe care le-a observat la corpul lui și consideri că nu ai răspunsurile cele mai potrivite, poate că este momentul să îi oferi câteva cărți care să vă ajute pe amândoi. pentru băieții cu vârsta de peste 8 ani poți alege “Guy Stuff: The Body Book for Boys”, scrisă de Cara Natterson. Această carte îi va răspunde celui mic la o mulțime de întrebări cu privire la acest subiect: de la acnee până la îngrijirea părului, de la schimbarea vocii până la a mânca sănătos și multe altele.