CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pentru școlari 7, 8, 9 și 10 Ani

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă multitudinea de cărți destinate școlarilor de 7, 8, 9 și 10 ani. Ca și părinte știm că îți dorești ca micuțul tău să exceleze și să își dezvolte armonios orice abilitate, de aceea ți-am pregătit o listă întreagă de cărți special pentru micii începători a treptei primare. Descoperă multitudinea de subiecte a cărților și alege ceva din domeniul ficțiunii, romane, aventuri și limbi străine.

Cărți cu povești pentru copii

Copiii iubesc poveștile. Se transpun cu ușurință în ele și adoră să se contopească cu personajele. Ba mai mult, se joacă după firul poveștilor preferate imaginandu-și că sunt eroiii poveștii. Iar când au deja 6,7,10 ani e vârsta ideală când pot face jocuri de rol cu prietenii de la școală, sau gașca de prieteni de la bloc. De aceea e mereu o idee bună să apelezi la cărțile cu povești atunci când ai nevoie de un cadou pentru cei mici. Vor fi cu siguranță dornici să descopere noi și noi personaje din cele mai frumoase povești pentru copii. Mai mult, îi vei mulțumi și pe părinți, așa că sunt duble avantajele.

Culegeri de matematică pentru copii

După sănătate, educația copiilor noștri este cea mai importantă. Când sunt mici sunt ca niște bureți care absorb toate informațiile pe care le primesc și acumulează mereu tot felul de cunoștințe. Una din cele mai importante surse, pe lângă ceea ce învață cu noi, părinții lor sau din mediul în care cresc, sunt cărțile. Așa că e bine să aibă contact de mici cu cărțile, manualele și toate sursele de informații ce îi pot ajuta să învețe cât mai multe. Pe piață regăsim o mulțime de variante pe care le putem folosi începând cu cele mai fragede vârste pentru ca materii precum matematica de exemplu să pară mai prietenoasă.

Cărți pentru învățarea limbii engleze

Când vine vorba despre copii, niciodată nu este prea târziu pentru învățarea unei limbi străine. În prezent, în școlile de stat din România, prima limbă străină începe să se predea din clasa a doua și este engleza. Pentru a susține o învățare completă și corectă pentru copilul tău, optează pentru manuale complementare de limba engleză pentru acasă. În acest fel, vei susține o dezvoltare armonioasă, din punct de vedere lingvistic, a celui mic. Micuțul tău învățăcel va fi foarte încântat de o carte de calitate care să îmbine exercițiile practice cu teoria și în care, temele vor fi însoțite de explicații pertinente și, eventual ilustrații.

Atlasuri și enciclopedii pentru copii

Indiferent de vârstă, copiii sunt niște "aspiratoare de informație". Sunt cei care te vor bombarda cu sute de întrebări pentru a-și satisface curiozitățile. Tot ce trebuie să faci este să îți păstrezi calmul și să dai dovadă de multă răbdare pentru a le răspunde pertinent la fiecare întrebare. O altă metodă foarte bună pentru a le dezvolta această latură a lor, este să le pui la dispoziție o multitudine de materiale, în scop educativ. Atlasurile și enciclopediile sunt o foarte bună baza de la care poți pleca. Acestea sunt împărțite pe categorii de vârstă, ceea ce îți va face munca mai ușoară. Când intri într-o librărie poți alege atlasuri și enciclopedii pentru copii de 7-8 ani sau 9-10 ani.

Cărți de istorie pentru copii

Pentru școlari optează în a dărui cărți cadou, dar nu orice carte, ci cele mai interesante subiecte de istorie - o știință necesară a fi studiată în școală, cât și înafara acesteia. Orientează-te către subiectele corelate cu războaiele captivante (interesante mai ales pentru băieți), începutul omenirii, cât și legate de viața și parcursul unor personalități istorice remarcabile românești sau cele cunoscute la nivel internațional (considerăm personalitățile feminine fiind atractive pentru fete). Fii chiar tu cel/cea care dăruiește fericire, cât și cunoștințele de bază unui adolescent în devenire.

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau unui copil care pleacă la școală?

Poți lua cadou cărți pentru școlari pentru ca să se integreze mai repede în ritmul șscolar, să poată studia acasă și la școală mai eficient materiile și să aibă un tempou rapid de dezvoltare intelectuală, poți lua chiar cărți pentru școlari pentru anul viitor.

Când se cumpără cărțile pentru școlari?

Cărțile pentru școlari se cumpără cu maxim o săptămână înăinte și după începerea anului școlar, e bine să o faci cât mai repede deoarece uneori poți să nu găsești pe stoc cărțile de care are nevoie copilul tău momentan.

Pot face cadou cărți pentru școlari de zi de naștere?

Da, daca ziua de naștere e în apropierea începerii anului, poți să faci cadou niște cărți pentru școlari, dar să fii atent să i-ai pentru vârsta corespunzătoare. Dacă ziua de naștere este iarna sau primăvara, astfel de cadou nu este atât de eficient.