CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pentru Bebeluși 0-2 Ani

Actualizat: 27 May, 2024 | Rating:

🎁 Cauți cărți potrivite pentru bebelușii de 0-2 ani? Îți venim în ajutor cu o mulțime de idei și sugestii privind tipurile și subiectele de cărți conform vârstei. Alege să dăruiești zâmbete pe chipul copilașilor printr-o carte sonoră, tactilă sau una plină de o mulțime de culori, ce le va trezi interesul, vor contribui la dezvoltarea simțurilor și la cunoașterea și învățarea multor sunete și texturi.

Scurtături rapide 🔎

Cărți Montessori pentru bebeluși

Cărțile Montessori pentru bebelușii de 0-2 ani reprezintă cadoul ideal pentru o bună dezvoltare, cât și pentru ca aceștia să aibă posibilitatea de a descoperi lucruri, procese noi. Ai putea găsi o gamă largă de cărți cu subiecte diferite, precum: mașini utilitare, noțiuni opuse, ustensile și unelte, cele 5 simțuri, animale domestice, animale sălbatice, obiecte și întrebuințarea lor, păsări din România, pământ, aer, apă și alte subiecte interesante, ce vor contribui la dezvoltarea simțurilor, a talentele si a abilitaților micuțului. De asemenea, acesta va fi implicat în activitate și va fi energic.

Cărți educative pentru bebeluși

Cărțile educative reprezintă un cadou perfect și potrivit pentru bebelușii de 0-2 ani. Fie că este vorba de ziua lor de naștere, ziua copilului sau ziua botezului, cărțile mereu vor exprima un dar deosebit de frumos și original. Ai putea găsi cărți educative sonore, tactile sau vizuale, ce vor contribui, cu siguranță, la dezvoltarea armonioasă a bebelușului. De asemenea, cu ajutorul cărților educative, bebelușii află și descoperă lucruri noi, precum animalele sălbatice, domestice, fructele, legumele, mașinuțele, fenomene ale naturii și alte procese interesante, ce îi vor capta atenția și interesul.

Cărți de povești pentru bebeluși

Copiii sunt ca niște pânze albe pe care poți picta orice crezi că se potrivește pentru ei. Sunt capabili să absoarbă toată informația dar și ceva în plus. Și asta chiar de la doar câteva luni, când creierul lor este în plină dezvoltare, de aceea e o idee bună să începi să implementezi toate obiceiurile pe care vrei să le păstrezi în timp. Și aici vorbim despre cărți, citit, pictat sau alte activități din sfera dezvoltării abilităților. Poți oricând să oferi cadou pentru copiii de până în 2 ani, adică chiar și bebelușilor, cărți ilustrate, colorate, despre animale, lucruri și lumea înconjurătoare. Asta îi va face foarte atenți și deschisi.

Întrebări frecvente
Se oferă cărți cadou pentru bebeluși de 0-2 ani?

Da, se oferă cadouri pentru bebeluși, aceste cărți adeseori sunt cu povești cu care copiii adorm, pot fi chiar și cărți audio unde cineva citește poveștile și părinții pot să se relaxeze în acest timp.

Cu ce ocazie se oferă cărți pentru bebeluși de 0-2 ani?

Cărți pentru bebeluși se oferă cu orice ocazie, începând de la zi de naștere, de baby shower, de Crăciun sau chiar de ziua mămicăi copilașului.

Ce cărți se oferă cadou bebelușilor de 0-2 ani?

Bebelușilor de 0-2 ani se pot oferi cărți 3D care pe lângă imagini sunt și butoane cu diferite sunete, precum sunete de animale, păsări, pot fi cărți care învață de mici copiii să numere sua să rostească literele și cuvintele ușoare.